Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Máte smysl pro humor? Lvi milují nadsázku, Panny jsou sarkastické

/
  • (Shutterstock)
    7. dubna 2017 ● 06:00

    S kým se nejvíc pobavíte a kdo je největší vtipálek ze všech slunečních znamení? Věřte, že kvalitní smysl pro humor je pro většinu mužů při hledání partnerky mnohdy důležitější než atraktivní vzhled. Ano, smích je největší afrodiziakum! Jak jste na tom vy, pokud ve vašem znamení převládá oheň, voda, vzduch nebo země?

  • 1.

    Živel Oheň: Beran, Lev a Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Máte-li rádi břišní smích, s těmito třemi znameními zklamaní nebudete. Jejich humor je vášnivý a bujarý. Berani si rádi zavtipkují ve chvíli, kdy to nejméně čekáte, a žert přiletí jako blesk z čistého nebe.

     

    Lvi velmi rádi žertují s nadsázkou, která ve vás vyvolá pocit, ano, to chci slyšet ještě jednou.

     

    Střelci milují kombinaci pozorovacího humoru, sarkasmu a přehánění – to je jejich. Také patří k nejtalentovanějším klaunům celého zvěrokruhu. Pozor, ne každý ale jejich černý humor unese, takže s tím počítejte.

     

    Jaký humor má rád Jirka Jakima? A jak podle něj vládnou ženy mužům?

    Video
    Video se připravuje ...
    Komici v ženském světě: Jirka Jakima o tom, jak ženy vládnou mužům! • Adam Balažovič/BPŽ

     

  • 2.

    Živel Země: Býk, Panna a Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Jak se dá předpokládat, tato tři zemitá znamení sdílejí v podstatě totožný „zemitý“ smysl pro humor, který má kořeny v reálném světě. Dokonce i ti sebevzdělanější bývají občas rádi oplzlí a zásobují svoje okolí vtípky o sexu a dalších tělesných funkcích, které více nervózní lidé mohou považovat za vulgární.

     

    Panna a Kozoroh jsou navíc sarkastičtí a mají rádi suchý humor typu „šibenice“, který jim umožní zprostředkovat ironii v těch nejtemnějších životních situacích. Někdy bývají nespravedlivě osočování z toho, že nemají smysl pro humor – ale mají, jen musíme pochopit jejich kamenný styl. 

     

  • 3.

    Živel Vzduch: Blíženci, Váhy a Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Tahle znamení jsou vtipná v pravém slova smyslu, protože jde o osoby duševně rychlé a nápadité, vzdušná znamení jsou mistry v zábavném odsekávání a chytrých zvratů. Blíženci například milují slovní hříčky a lidé je kvůli tomu zbožňují, občas však mívají sklon dělat si legraci z druhých.

     

    Váhy bývají sarkastické a často vás může zmást jejich navenek chladný zevnějšek, ovšem pak nejsou k zastavení, když začnou vyprávět svoje vtipy.

     

    Vodnáři zase vládnou neobvyklým, až bizarním humorem. Pozor, tahle trojka se nerozpakuje vysmívat se druhým, aby bylo více veselo – ovšem dokážou se smát i sami sobě.

     

  • 4.

    Živel Voda: Rak, Štír a Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Představivost a empatie jsou charakteristickými znaky těchto typicky vodních znamení. Dokážou se vysmívat životním zklamáním, absurditám a nepravděpodobnostem a pobaví vás často velmi vyšperkovanými příběhy o svých osobních katastrofách. Ryby to někdy tak přeženou, až nakonec vlastně nejsou vtipné vůbec.

     

    Štíři jsou sarkastičtí po celou dobu a jejich komentáře až hraničí s hrubostí a krutostí. Přesto jsou ale vtipní, jen to o nich prostě musíte vědět. Humor Raků je roztomile sebepodceňující, až je to zábavné. A ještě něco, všechna vodní znamení jsou mnohem zábavnější po pár sklenkách vína!

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz