Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kde najdete nejlepšího přítele? Býci mezi Rybami, Blíženci mezi Vodnáři!

/
  • (shutterstock.com)
    19. dubna 2017 ● 06:00

    S někým si rozumíte na „první dobrou“, s jiným to tak snadno nepůjde. Nesmíte se divit. Záleží totiž i na tom, v jakém slunečním znamení jste se narodili. Některá znamení jsou kompatibilní, jiná méně a některá vůbec ne.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pokud jste se narodili ve znamení Berana, není vám cizí žádné dobrodružství. Vaše nadšení a dominující osobnost vám dodává pocit důvěryhodnosti. Máte nevyčerpatelné ambice. Buďte ale opatrní, někdy máte tendenci být netrpěliví a impulzivní. Nejlepšího přítele najdete mezi lidmi, kteří se narodili ve znamení Vah. Kdykoli budete netrpěliví nebo až moc „bujní“, přítel v tomto znamení vás udrží na uzdě. Váhy jsou o rovnováze, která krásně doplňuje beraní extremistickou mentalitu.

     

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pokud jste Býk, máte trvalý charakter. I když se vám nelíbí ukazovat svoje pocity, jste milující a vnímavý k emocím druhých. Jste sice tvrdohlavý, což vás někdy může dostat do úzkých stejně jako v případě, že budete přehnaně žárlit nebo se rozčílíte. Vaše síla a velkorysost jsou ale obdivuhodné. Nejlepšího přítele najdete v Rybách. Ty jsou totiž dobrosrdeční, dodají vám podporu, kterou potřebujete. Nikdy s vámi nebudou válčit, když budete trvat na svém. No, a taky vám vždycky rády nabídnou rameno, na kterém se můžete vyplakat.

     

    Víte, co jsou vzorce duše? Vysvětlí vám to astroložka Martina Boháčová!

    Video
    Video se připravuje ...
    Co jsou vzorce duše a jaký na vás mají vliv prozradí astroložka Martina Boháčová • Tereza Kovářová

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Bez ohledu na to, co se děje kolem vás, vždycky dokážete říct něco vtipného, co zlehčí situaci. Jste společenští a intelektuální. Nemáte rádi nudu, jinak byste mohli upadnout do deprese. Váš život je tvořivý a vy se díky svým schopnostem dokážete přizpůsobit téměř každé situaci. Nejlepšího přítele najdete mezi Vodnáři. Oba máte podobně nekonfliktní povahu, máte smysl pro jednoduché věci, které si můžete společně vychutnat. No, a společně taky můžete vyrazit na party – spolu si vždycky užijete.

     

  • 4.

    Rak

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Raci musí mít svůj prostor, jakmile ho nemají, mohou být náladoví. Svou náladovost Raci neumí skrývat. Ceníte si vztahů s rodinou a přáteli a máte tendenci být trochu víc ochranitelští a opatrní. Ostatní na vás oceňují sympatie a představivost. Vaším nejlepším přítelem bude Střelec. Ten ocení vaši introvertní povahu a společně budete hluboce filozofovat. Střelec jako optimista vás ale zbaví špatné nálady a taky vás může nabudit, abyste zkusili nové věci.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Stejně jako v přírodě je Lev králem džungle, i vy jste rozený vůdce. Vaše charisma a pevná vůle jsou vaše největší atributy, ale dokážete být zároveň velkorysý a pečlivý. Někdy vaše touha být v centru pozornost může způsobit, že budete pánovitý nebo netolerantní, ale uvnitř jste kreativní a nadšený. Nejlepšího přítele najdete v Kozorohovi. Abyste si rozuměli, musíte najít stejně motivovaného přítele a s vaším vedením a organizačními schopnostmi Kozoroha zjistíte, že nic není nemožné. Navíc je Kozoroh nekonečně trpělivý a obětavý.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Jedna z vašich největších aktiv a slabostí je, že jste perfekcionista. Máte smysl pro detail, který vás udržuje být soustředěný a prosperující. Pokud vás někdo uvidí poprvé, pomyslí si, že jste skromní a šarmantní. I přesto, že svoje emoce skrýváte, vaši přátelé vědí, že se na vás mohou vždy spolehnout. Svého nejlepšího přítele najdete mezi Berany. Spolu můžete vyrovnat intenzitu prožitků, Beran je dychtivý po dobrodružství a krásně bude doplňovat vaši klidnou povahu. V něm najdete silného přítele, který vám pomůže snášet útrapy života.

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Není žádným tajemstvím, že držíte rovnováhu a spravedlnost ve velké úctě. Jste diplomaté a otevření pro to, čemu věříte. Máte vášeň pro hudbu a umění. Nejste komplikovaní, a to na vás mají přátelé rádi. Nejlepšího přítele najdete mezi Lvy, kteří ocení krásu. Kromě toho jsou Lvi energičtí a kreativní, a to taky někdy potřebujete.

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
     

    Nikdo nemůže popřít, že Štíři jsou vášniví a odhodlaní. Máte schopnost podmanit si všechny překážky, které se vám postaví do cesty. Dávejte si jen trochu pozor, vaše vytrvalost může někdy hraničit s nepříjemnou nutkavostí a obsesí. Nejlepšího kamaráda najdete mezi Vodnáři, jsou jemní a můžete se spolehnout na jejich věrnost a poctivost. Kdykoli budete potřebovat, Vodnář vás povzbudí.

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Střelci jsou hlubocí optimisté. To není v rozporu s vaší přímočarostí a lehkou netrpělivostí či lehkomyslností. Svoboda je pro vás také velmi důležitá a máte spoustu energie na to, abyste vše prozkoumávali. Vy jste filozof se srdcem na dlani a někdy můžete mít sklon k psychickým problémům. Nejlepšího přítele najdete mezi Kozorohy, který vás trochu usměrní ve vaší svobodomyslnosti. Váš optimismus taky dobře ladí s praktičností Kozoroha. Navíc se spolu dost nasmějete.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pokud jste Kozoroh, buďte hrdý na své neuvěřitelné organizační schopnosti. Jste praktičtí a velmi organizovaně dosáhnete svých cílů. To, že umíte pečlivě plánovat, je pro vás užitečné, ale někdy může vést k pesimismu. I když je potřeba vás někdy pobízet, abyste promluvili, jste velký kamarád s nekonečnou trpělivostí a smyslem pro humor. Nejlepšího přítele najdete mezi Střelci – ti přispějí k vašemu systematickému životnímu stylu svou otevřeností. No, a buďte si také jisti, že Střelec vám bude vždy krýt záda.

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Jste tvůrčí a nekonvenční. Nepotřebujete moc, abyste byli spokojení, umíte si vychutnat umění a společenský život. Vodnáři se umí rychle spřátelit, a to díky jejich poctivosti a věrnosti. Máte humanitární sklony. Dávejte si jen pozor, až vám dojde inspirace, abyste se nenudili. Vaším nejlepším přítelem bude Býk, protože i když je někdy pěkně paličatý, má srdce na správném místě. A vy potřebujete někoho, kdo s vámi soucítí a kdo vás bude neustále povzbuzovat, abyste pokračovali v tom, co považujete za důležité. Býk bude vždy vědět, co vám říct, když to bude potřeba.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Ryby jsou dárci, jejichž nejlepší vlastnost je nesobeckost. Proto vás spousta lidí může využívat. Rodina a přátelé vědí, že se na vás můžou obrátit a že věnujete vše pro to, abyste jim pomohli. Klidně zůstanete na vedlejší koleji, to vám nevadí. Vy dobře víte, kdy důvěřovat své intuici. Vaším nejlepším přítelem bude Štír, který se vás bude neustále snažit motivovat, když se bude zdát, že jste zpohodlněli. Štír bude přítel v dobrém i ve zlém – toho se držte.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz