Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejlepší relax podle zvěrokruhu? Býci sportují, Váhy se nechají hýčkat

/
  • (iStock)
    22. dubna 2017 ● 06:00

    Každý odpočíváme a relaxujeme podle svého gusta. Ovšem odpověď na to, jak bychom správně měli relaxovat, abychom načerpali maximum potřebné energie, najdeme i v našem slunečním znamení. Ne každému totiž vyhovuje totéž. Co udělá nejlíp vám?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Beranům vládne Mars, což znamená, že vy budete nejraději odpočívat aktivně. Ať už je to tanec, opravy všeho druhu v bytě, cvičení nebo sport s přáteli – to vše vám udělá dobře. Mnoho Beranů miluje slunce a jde si rádo zaplavat. Berani si také rádi hrají jako děti, žertují a dělají blbosti, koneckonců – Beran je dítě zvěrokruhu.

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Býci jsou velmi smyslní, rádi se uvolní při něčem, co je těší, například u dobrého jídla, relaxační hudby nebo v přírodě s krásnými scenériemi. Vládne jim planeta Venuše, planeta krásy, módy a smyslnosti, takže ženy narozené ve znamení Býka rády relaxují nakupováním nebo rozmazlováním sebe sama v nějakém wellness centru. Aby si Býci odpočinuli, potřebují rutinu a zaběhlé aktivity. Šílená dobrodružství pro ně nejsou.

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Blíženci rádi čtou nebo brouzdají po internetu. Je to vzdušné znamení, které miluje komunikaci, informace, a tedy i činnosti, které jsou kompatibilní s jeho společenskou povahou. Blíženci si odpočinou při chatování, esemeskování, pomlouvání či povídání s přáteli, čtení časopisů a knížek. Tyto všechny aktivity jsou pro něj relaxační a velmi příjemné. Blíženci se taky rádi druží, takže si odpočinou i na návštěvě přátel, v kavárně, na procházce a podobně. Blíženci rádi sdílejí koníčky se svými kamarády a nikdy se nenudí!

     

    Jaký relax si dopřávají celebrity? Podívejte se na naše VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Jaký relax si dopřávají celebrity? • Michaela Nováková

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Nebude to asi žádné velké překvapení, ale Raci tráví volný čas nejraději s rodinou. Raci milují domov a rodinnou pohodu. Rádi vaří velká a vydatná jídla pro své blízké, pečují o domov a běhají kolem domu, aby byl ještě hezčí. Spousta Raků si také odpočine ve vaně s horkou vodou nebo na procházce po pláži či v lese. Rak je vodní znamení a tím pádem miluje všechny činnosti, které jsou spojené s vodou. Ta má na ně doslova uklidňující účinek. Raci jsou citliví a vnímaví, takže se uvolní jen v intimních místech, tedy doma nebo s menším počtem lidí. Velké davy pro ně nejsou.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Máte doma kočku? Jak nejraději relaxuje? Tak si to představte a hned budete vědět, jak nejraději odpočívá člověk narozený ve znamení Lva. Ano, Lvi milují spánek, mazlení, přítulnost, přikrývku, teplo u krbu, šálek něčeho teplého a talíř s něčím nadstandardním. Když to dovolí počasí, většina Lvů miluje pobyt na sluníčku a piknik. Vždyť Lvu vládne Slunce! Lvi jsou také velice kreativní a zábavní, takže milují tvůrčí činnosti, u kterých skvěle relaxují. A protože Lvi milují i děti, odpočinou si i při hře s nimi.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Zemské znamení Panny se cítí nejvíc uvolněné, když je venku v přírodě. Panna načerpá nejvíce sil, když je připojená k zemi. Obvykle takto odpočívá v neděli, kterou mají Panny rády, takže pracují na zahradě, plánují týden dopředu, aranžují praktické záležitosti. Uklidňuje je pobyt venku, takže ideální relax zažijí i na kole nebo na nějaké pěší túře. Nesnášejí zahálku, takže relaxují i tím, že pečují o svoje tělo – cvičí, správně se stravují a tak podobně.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Váhy potřebují ke svému plnému odpočinku klidné a harmonické prostředí. Vahám vládne Venuše, takže i Váhy si libují v umění, kultuře, kde najdou klid a kde si „dobijí“ baterky. Váhy taky rády nakupují a pečují o fyzický vzhled, takže zejména ženy ve znamení Vah si rády odpočinou během nějaké kosmetické procedury. To je pro ně nejpříjemnější aktivita ve volném čase.

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Emocionálně hluboký a psychologicky pronikavý Štír potřebuje čas na to, aby vstřebal všechny intenzivní dojmy a zkušenosti z předchozího týdne a začlenil je do svých vzpomínek. Proto dávají Štíři přednost samotě nebo soukromější akci, kde mohou dostatečně kvalitně relaxovat. Většinou se obklopují jen blízkými lidmi, se kterými nemusí tolik mluvit. Protože jde o vodní znamení, mnozí Štíři rádi odpočívají v blízkosti vody, která je uklidňuje. Velmi výživná pro jejich duši je i hudba.

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Střelci odpočívají rádi aktivně. Dobíjejí se tím, že cestují, poznávají nová místa, zažívají nová dobrodružství. Rádi navštěvují také historická místa, která jim něco řeknou o starověkých civilizacích, čtou nebo si rozšiřují svou mysl novými poznatky. Střelci preferují společnost lidí, kteří jsou zábavní a pozitivní a kteří s nimi rádi vyrazí za poznáním.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Kozorozi musí oddělit víkend od povinností, ovšem je to pro ně velmi těžké. Proto si musí obvykle naplánovat relax týden dopředu, připravit se na něj a teprve pak si ho užijí. Nemají rádi spontánní relax – jedině ten, který si naplánují, jim dodá klid. Potěšení najdou při procházkách v přírodě (Kozoroh je zemské znamení), při jídle nebo na návštěvě známých míst.

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Vodnáři jako vzdušné znamení většinou odpočívají při stimulujících aktivitách – sledování televize, čtení knih či časopisů, které jim přinášejí komfort a pomohou jim uvolnit se. Jsou velmi společenští a milují společenský život. Odpočinou si tedy i s přáteli a nevadí jim ani velké skupiny lidí. To je to, co Vodnáře dobíjí a dodává jim energii. Relaxují na koncertech, při přednáškách nebo při organizovaných aktivitách. To je pro ně to nej!

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Spánek! To je to hlavní, co potřebují Ryby ke svému odpočinku. Není se čemu divit, Ryby jsou znamením snílků. Ryby sní i během svého volna, kdy se snaží uniknout z reality všedních dní, a tak rády sledují filmy, poslouchají hudbu nebo si dají skleničku vína. Pro ně je víkend posvátná doba, kdy mají šanci meditovat o samotě a rozjímat. Žádné jiné znamení nepotřebuje tak moc být mimo shon života jako právě Ryby. Oblíbené místo během víkendu? Voda a vše kolem ní – ta je uklidňuje nejvíc.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz