Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jaký je styl vašeho líčení? Štírky oslní kouřovýma očima, Panny milují přirozenost

/
  • (shutterstock.com)
    3. května 2017 ● 06:00

    Ať věříte nebo ne, sluneční znamení, ve kterém jste se narodila, vám může poskytnout spoustu informací o vaší osobnosti. A taky vám může poskytnout návod, jak se správně líčit nebo jaký účes zvolit. Souhlasí to s vaším naturelem?

  • 1.

    Beran

    Autor: Shutterstock

    Nejohnivější znamení zvěrokruhu Beran je extrémně sebejisté, impulzivní a vášnivé. Pro osoby narozené v tomto znamení je přirozená přírodní krása, takže vám bude stačit lesk na rty a řasenka a budete zářit na celý svět. Chcete-li, abyste přitáhla pozornost ještě víc, zvýrazněte si rty červenou rtěnkou, udělejte si dramatickou linku na očích a vykouzlete si nádherné vlny nebo odvážný drdol. Budete nezapomenutelná!

    Celebrity ve znamení Berana: Sarah Jessica Parker, Lady Gaga, Victoria Beckham

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

    Jednoduchost, minimalismus a stát pevně nohama na zemi: to jsou tři slova, která nejlépe popisují Býka. Jednou z nejsilnějších vašich vlastností je praktičnost, takže i v líčení preferujete jednoduchý styl, který nebude poutat moc pozornost. Typické jsou pro vás snadno udržovatelný účes, středně dlouhé vlasy nebo ohon, který udrží vlasy mimo obličej. Pokud jde o líčení, preferujete zemské odstíny barev, jako jsou hnědá a šedá, na rty pak volíte nenápadné jemné odstíny.

    Celebrity ve znamení Býka: Anushka Sharma, Jessica Alba, Megan Fox

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Shutterstock

    Žena ve znamení Blíženců ztělesňuje touhu po experimentech, risku a jedinečnosti. Jste doslova mistrem v kombinaci jemnosti s nápadností, jako jsou nenápadný make-up se sportovním outfitem, nebo naopak hravý a nápaditý make-up. Není divu, to je rys vaší duální osobnosti. Jste ochotná vyzkoušet od všeho trochu, ať už jde o výrazné barvy laků na nehty nebo o broskvovou rtěnku, která bude odpovídat vaší magické osobnosti. A druhý den může být všechno jinak – hlavně žádná nuda!

    Celebrity ve znamení Blíženců: Angelina Jolie, Natalie Portman, Nicole Kidman

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Shutterstock

    Měkkost, ženskost a romantičnost – takové jsou ženy ve znamení Raka. Nosí srdce na dlani a ovládají je emoce. Milují růžovou barvu a ta jim taky sluší – od růžové rtěnky po růžové oční stíny. Ženy Raci vypadají rády hezky a jemně. Nicméně i vy máte talent na to, abyste čas od času i svým líčením překvapila, takže někdy použijete stříbrné oční stíny a výraznou řasenku, která prodlouží vaše řasy. Jen se ujistěte, že je voděodolná – víte, jak to máte s vašimi emocemi a slzami.

    Celebrity ve znamení Raka: Meryl Streep, princezna Diana, Helena Vondráčková

     

    Jak mít za pár minut hustší řasy? Podívejte se na naše VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Hustší řasy za pár minut • youtube.com_Terry MakeupTutorials/BPŽ

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock

    Hlasitá, sebejistá a odvážná – taková je Lvice. A jako Lvice jste nejšťastnější, když jsou na vás upřeny všechny oči. Z barev jsou nejoblíbenější oranžová, červená a zlatá, zvláště pokud jde o barvu rtěnky. Používejte, pokud to je možné, přírodní kosmetiku. Sluší vám a taky je milujete: dlouhé vlasy, kouřové líčení a kovové nehty. Pak jste opravdová diva, která oslní.

    Celebrity narozené ve znamení Lva: Madonna, Jennifer Lawrence a Jennifer Lopez

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

    Panny jsou perfekcionistky. Váš styl je tedy  klasičtější a spíše volíte minimalismus než nápadnost v obličeji. Proto volíte spíše úhledně upravené vlasy a svěží pokožku, aby vynikly vaše nejzajímavější rysy. Sednou vám sofistikovaná francouzská manikúra nebo červeně nalakované nehty a broskvová nebo bledě růžová rtěnka. Jste in, pokud jde o trendy, ale váš styl je obvykle nadčasový, takže se řídíte hlavně sama sebou.

    Celebrity narozené ve znamení Panny: Beyoncé, Tereza Maxová, Cameron Diaz

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

    Jste romantická dáma, která je nejraději, když dosáhne perfektní rovnováhy mezi klasikou a moderností. Maximálně vám záleží na vašem vzhledu a chcete, aby o vás naplno a hezky „křičel“. Ať už jde o vlasy nebo perfektní nalíčení – to všechno máte pod palcem. Můžete však překvapit světlemodrými očními stíny, které budou působit uklidňujícím dojmem. Všechno však musí vypadat co nejlépe!

    Celebrity narozené ve znamení Vah: Gwyneth Paltrow a Kate Winslet

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Shutterstock

     Ženy Štírky jsou krásné, tajemné a smyslné. A i jejich make-up bývá sexy dokonalý, včetně účesu. Černě lemované oči přitáhnou pozornost k vašemu osobnímu tajemnému kouzlu, rozjasňovače, tmavý lak na nehtech a výrazně nalíčené rty také vyhovují vašemu přání být viděna. Ano, vy se nebojíte zvýraznit to, co je na vás hezké!

    Celebrity narozené ve znamení Štíra: Lucy Liu a Anne Hathaway

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

    Neklidný a svobodný, takový je Střelec. Ženy v tomto znamení rády vyzařují hravost a roztomilost. Od stylizovaného bobu na hlavě až po odvážné pruhy. Milují experimentování a žijí pro přítomný okamžik. Proto žena Střelkyně miluje rychlé a snadné líčení a jednoduché účesy, které budou vypadat elegantně i bez námahy. Dávají přednost purpurové barvě na nehtech a očním stínům odrážejícím smysl pro dobrodružství a optimismus. Každopádně – vy jste ženy s nejlepším vkusem.

    Celebrity narozené ve znamení Střelce: Scarlett Johansson, Tyra Banks

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

    Ženy ve znamení Kozoroha vyzařují eleganci ve všem, co na sobě mají, a hlavně tím, jak se nalíčí. Moc neriskují, drží se toho, co jim nejlépe sluší, a pokaždé vypadají úžasně. Pečlivě se starají o své vlasy, pravidelně je odměňují maskami a olejovými zábaly. V jejich životě je mnohem víc zajímavých věcí, na které se zaměřují, než je hromadění make-upu. Preferují tedy nude styl, přirozené obočí a hnědé odstíny očních stínů – to je znakem jejich osobnosti.

    Celebrity narozené ve znamení Kozoroha: Kate Middleton, Michelle Obama, Taťána Kuchařová

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

    Ženy Vodnářky rády pracují s okouzlujícími detaily a mají talent na zajímavé experimenty. Ať už jde o volné copánky nebo květy ve vlasech či ozdobný účes, vždy na dálku poznáte, že jde o ženy Vodnářky. Milují tyrkysovou, fialovou barvu na očích, stejně tak na nehtech. K tomu krásně a jednoduše nalíčené rty, které dodají pečeť jejich éterickému stylu.

    Celebrity narozené ve znamení Vodnáře: Jennifer Aniston, Shakira, Paris Hilton

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

    Rybám sluší zelená barva jako žádnému jinému znamení zvěrokruhu. Zdůraznění vašich očí je pro vás prioritní, a zdůrazní tak vaši krásu, stejně tak spousta maskary, která vám dodá na dramatičnosti. Milujete rozjasňovače, které vám pomůžou zářit na dálku. Vaše vlasy bývají delší až superdlouhé a nikdy nezapomenete na dokonale pěstěné nehty. A co je vaší slabostí? Boty!

    Celebrity narozené ve znamení Ryb: Rihanna, Cindy Crawford, Sharon Stone

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz