Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co o vás vypovídá datum narození? Spočítejte si osudové číslo!

/
  • (Profimedia)
    5. května 2017 ● 06:00

    Numerologie je pro vaši povahu a celý život stejně důležitá jako znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Každé číslo má svoje pozitivní i negativní vibrace, každé číslo vyjadřuje skryté schopnosti člověka, které byste měli brát v úvahu například při výběru partnera či profese, nebo co byste měli udělat pro uskutečnění vašich plánů, úspěchu a štěstí. Víte, jak si své osudové číslo spočítáte a co o vás vypovídá?

  • 1.

    Číslo zasvěcení

    Autor: Profimedia

     

    Je to číslo, které ukazuje, jaká je vaše přirozenost a jaké schopnosti máte, abyste mohli pracovat s pozitivními vibracemi. Tohle číslo se určuje z data narození – sečtěte všechna čísla měsíce, dne a roku a pak je zkraťte na jednociferné. Pokud je tohle číslo v kladném aspektu, dosáhnete úspěšně vytyčených cílů, pokud je záporné, budete muset hodně pracovat na tom, abyste „převrátili“ znak vibrací, které jsou vám vlastní. Jak na to? Narodili jste se například: 4.12.2003. Postupovat budete následujícím způsobem: 4+3+2+0+0+3 = 12 = 1+2 = 3. Vaše osudové číslo je 3.

     

  • 2.

    Číslo 1

    Autor: Profimedia

     

    Lidé s číslem 1 jsou budovatelé, tvůrci a rození lídři. Snadno uspějete ve funkcích manažera, vedoucího podniku, ředitele. Nepotřebujete plnit příkazy, raději je sami zadáváte. Jste ambiciózní a jistí v kramflecích. Pro svoji spokojenost musíte vést aktivní život. Máte smysl pro humor, jste vytrvalí a obvykle dosáhnete svého cíle, který si vytýčíte. Občas býváte egoističtí, domýšliví a vychloubační – na to si dejte pozor.

     

    Víte, jak můžete vyjádřit lásku? Podívejte se na naše VIDEO a inspirujte se!

    Video
    Video se připravuje ...
    12 jednoduchých způsobů, jak vyjádřit lásku • Youtube/BPŽ

     

  • 3.

    Číslo 2

    Autor: Profimedia

     

    Dvojky by měly pracovat ve skupině stejně smýšlejících lidí. Přitahujete úspěch, pokud ale pracujete samostatně. Rozvíjejte v sobě společenskost i starost o kolegy. Úspěchu dosáhnete mnohem dřív, když budete pomáhat ostatním – ne očekávat odměny. Snažit byste se měli pracovat na diplomacii. Nedělá vám problém proniknout do práce, kterou děláte, ovšem měli byste se snažit někdy zůstat spíše ve stínu. Mnohé dvojky získají velký majetek díky rodině. Vaše záporné stránky? Vyšší citlivost, neschopnost riskovat, slabá vůle a ovlivnitelnost.

     

  • 4.

    Číslo 3

    Autor: Profimedia

     

    Vyznačujete se velkým nadšením a vrozenou schopností přitahovat štěstí. I když nebudete zřejmě moc bohatí, budete spokojeni s tím, co máte. Pro zlepšení však využijte své sklony k tvoření a přirozenou intuici. Jste mnohostranní, energičtí, optimističtí a často jste přirozený vůdčí typ. Měli byste rozvíjet schopnost vládnout slovem, takže často pište proslovy, dopisy nebo hrajte divadlo. Rychle dosáhnete úspěchu v intelektuální práci. Obklopujte se přáteli, kteří vás v těžkých chvílích podrží. Dejte také na své předtuchy, zvláště při řešení problémů. Býváte někdy nekritičtí, netrpěliví, žárliví a nesnášenliví, s tím musíte pracovat.

  • 5.

    Číslo 4

    Autor: Profimedia

     

    Jste upřímní, majestátní, trpěliví a uvědomělí. Plánujte pouze dlouhodobé projekty, odmítejte krátkodobé pochybné akce, ty se hodí spíše pro „dvojky“. Od narození jste důslední, takže přebíráte na svá bedra odpovědnost za druhé. Když vás začnou ostatní prosit o podporu, neodmítejte je, co investujete do druhých, to se vám mnohonásobně vrátí. Jste rození stavitelé, kteří směřují k pořádku a pravidelnosti doma i v práci. Využívejte též vaše mechanické myšlení. Neodmítejte taky manuální práci, protože vzhledem ke své metodičnosti dokážete získat nějaký majetek, a to i tehdy, když budete pracovat fyzicky. Peníze investujte do domu a nikdy nehrajte hazardní hry. Čtyřky musí rozbíhat projekty pouze na pevném podkladu.

     

  • 6.

    Číslo 5

    Autor: Profimedia

     

    Pro vás se hodí práce, do níž můžete volně přicházet a volně z ní odcházet. Protože jste velmi aktivní, netrpěliví a snadno se unavíte, věnujte se takové činnosti, která vyžaduje rychlé řešení a je různorodá. Jakmile najdete výhodné investování prostředků, neotálejte. Úspěch se dostaví jako důsledek spolupráce s ostatními. Zkoušejte nové věci, navštěvujte nová místa, poznávejte nové lidi a nebojte se měnit sféru činnosti. Rutina by vás totiž brzo omrzela. Nové a neprozkoumané věci vás silně přitahují. Zbytečně neplýtvejte energií, časem a penězi. Vaše schopnosti se výrazně sníží, pokud začnete holdovat alkoholu či drogám.

  • 7.

    Číslo 6

    Autor: Profimedia

     

    Šestky se musí naučit „sloužit“ lidem, dávat pokyny a konat dobro pro ostatní. Měli byste si vytvořit pohodlné, klidné a harmonické okolí. Jste sympatičtí a otevření, lidé si o vás myslí, že jste spravedliví a že umíte dobře řešit spory. Naučte se odpouštět svým spolupracovníkům a snažte se pracovat s ostatními. Většina šestek pracuje ve velkých firmách, ale někteří z nich mají tak velké nároky, že je ani nedokážou sami plnit, a řešení pak přijímají pozdě nebo vůbec. Snažte se propojit svou práci s domovem a rodinou. Jste umělecky založení, takže dobře se vám bude žít v přírodě. Máte velkou schopnost soucítění, velice úspěšní tedy budete jako lékaři nebo učitelé. Mezi vaše záporné stránky patří necitelnost, vměšování se do cizích věcí a tvrdohlavost.

     

  • 8.

    Číslo 7

    Autor: Profimedia

     

    Sedmičky bývají talentovanými profesory, učiteli nebo spisovateli. Pokud chcete zbohatnout, musíte svoje znalosti sdílet se světem. Nehodí se k vám partnerství ani pracovní vedení, pro ostatní býváte tak trochu záhadní, protože ne vždy vás chápou. Úspěch se tedy dostaví jako výsledek usilovné samostatné práce. Jste trpěliví, sebevědomí, intuitivní a vyrovnaní. Máte neobvyklé mentální schopnosti. Neustále potřebujete nové znalosti, vzdělávat se a dostávat informace. Jste přirozeně vnímaví a někdy až moc důvěřiví – nejprve si vše ověřte a pak konejte. Sedmička je číslo osamělých, kteří příliš času tráví sami. Tak ho využijte pro své blaho. Stýkejte se pouze s geniálními mysliteli a v žádném případě nepracujte fyzicky. Vaše špatné stránky? Sklon k melancholii, uzavřenost a odtažitost.

  • 9.

    Číslo 8

    Autor: Profimedia

     

    Vy získáte úspěch na základě velkého úsilí o upevnění majetku. Musíte se naučit pracovat pro druhé, pak teprve přijde odměna. Naučte se vést, nejen pokorně plnit příkazy. Ideální pro vás bude, když si zařídíte vlastní podnik, který budete rozjíždět. Vhodné přátele najdete mezi spisovateli, podnikateli, novináři, najít se můžete i ve finančnictví, obchodu a podobně. Mnoho osmiček bývá úspěšnými konzultanty, jste totiž skvělí řečníci. Máte nadání řídit kolektiv a vynikající jste v administrativě. Mezi vaše negativní vlastnosti patří: nadměrná ambicióznost, zneužívání moci, skrblictví či zahrávání si se zdravím.

  • 10.

    Číslo 9

    Autor: Profimedia

     

    Jste intelektuálně založení, štědří a talentovaní, ale nesmíte se poddávat emočnímu prožívání. Svůj blahobyt významně zvýšíte, když budete aktivní v charitě nebo činnostech souvisejících se zdravotnictvím a neziskovými organizacemi. Budou se na vás obracet různí lidé a vy máte ten dar umět je vyslechnout. Snažte se pomáhat a radit ostatním, inspirovat je k vyšším cílům. Nebažte po moci, vaše osudové číslo vyžaduje, abyste zůstali neosobní. Hledejte dokonalost v sobě a ostatních, ale nebuďte zklamaní, když zjistíte, že ostatní nedosáhli takové dokonalosti, jakou jste u nich předpokládali. Když nebudete očekávat, že vás druzí budou milovat, dosáhnete štěstí. Vaše horší stránky? Vztek, lakota, plachost, nejistota a nerozhodnost.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz