Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexuální polohy podle hvězd: Berani milují orální sex, Štíři polohu zezadu

/
  • (Profimedia)
    12. května 2017 ● 06:00

    Kdo by nechtěl v posteli oslnit svého partnera a opravdu vědět, co se mu líbí. Zkuste se inspirovat znamením, ve kterém jste se narodili, možná najdete odpověď, jak na to. Zapalte svíčky a rozhicujte vaše ložnice!

  • 1.

    Beran

     

    Autor: Shutterstock

     

    Berani se rádi vrhají hlavou do všeho, co je vzrušuje, a týká se to samozřejmě i sexuálních partnerů. Jako průkopníci zvěrokruhu mají rádi klasickou předehru, bez níž by to prostě nebylo ono. A jejich oblíbená poloha? 69! Jde o orální pozici a poněkud opomíjenou, a to jak v provedení žena nahoře, tak žena dole. Jde o ideální polohu, kdy mají oba partneři možnost užívat si a poskytovat potěšení a taky se krásně uvolnit.

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

     

    Býci mají rádi taky klasiku. Ne že by byli tak konzervativní, prostě mají rádi to, co si můžou „osahat“ a co je pro ně jistota. Mezi jejich nejoblíbenější pozice tedy patří hlavně misionářská poloha. Při této pozici má muž téměř maximální kontrolu v průběhu celého styku, může kontrolovat hloubku spojení, ale taky rychlost. Výhoda? Poloha nabízí kontakt z očí do očí, líbání, poměrně hlubokou penetraci a hlavně vysokou úroveň stimulace klitorisu. Pro divokého býka – muže prostě ideální!

  • 3.

    Blíženci

     

    Autor: Shutterstock

     

    Blíženci rádi experimentují, pořád chtějí něco nového, a to i v sexu. Líbit se jim bude tedy pozice „sedící nůžky“, v níž se partneři spojují jako kousky skládačky. Poloha umožňuje ženě kontrolu hloubky vniknutí muže a úhel průniku. Taky se při ní krásně stimuluje klitoris, jak ona sama potřebuje. Muž lehne na záda a pokrčí nohy a žena si nad něj klekne. Jednu nohu má u jeho boku, druhou mezi jeho nohama. Pak najde správný bod a ovládá tempo, tření i množství tlaku. Ideální poloha pro duální Blížence s mnoha možnostmi.

     

     Víte, jak se stát lepší milenkou? Podívejte se na naše VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

     

  • 4.

    Rak

     

    Autor: Shutterstock

    Jakmile přijde na citovou angažovanost, Raci by dostali jedničku s hvězdičkou. Ve skutečnosti jsou Raci v sexu nejraději, když se můžou dotýkat každého centimetru těla své milované bytosti, když ji mají v posteli. Pro ně je to úplně nejvíc. Proto je pro ně ideální pozice lotosu, což je jedna z nejintimnějších a nejromantičtějších poloh na světě, zvláště když toužíte po skutečně jedinečném kontaktu těl i duší. Při ní jste totiž velmi blízko a můžete se koukat jeden druhému do očí. Muž sedí na zemi nebo na posteli ve zkříženém sedu. Žena si sedne naproti němu a ovine svoje nohy kolem jeho pasu. Naprosto fantastický zážitek!

     

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock

     

    Lev je prostě pán tvorstva a jako kočka je rád, když je uctíván. Potřebuje tedy v sexu takovou pozici, kdy to ve vašich očích uvidí. Rád se cítí mocný a silný a dělá mu radost, když může uplatnit i při milování svou převahu a ukázat svému partnerovi, že nad ním má navrch. Pro něj je ideální pozice vestoje nebo obrácená misionářská poloha, při níž je muž dole a žena nahoře.

     

  • 6.

    Panna

     

    Autor: Shutterstock

     

    Panny nejsou moc bouřlivé, milují čistotu a řád. Pro ně bývá sex efektivní aktivitou, která má pouze splnit svůj účel. Milují svůj klid a nestydí se za to. Jsou při sexu rády, když jde všechno snadno a nemusí vymýšlet žádná vzrušující dobrodružství. Ideální je pro ně pozice lžičky, která není náročná. S partnerem při ní ležíte na boku a mírně pokrčíte dolní končetiny v kolenou. Žena je před mužem, mírně výše oproti muži jakoby schoulená v jeho klíně. Muž se k ženě tiskne a zasouvá jí zezadu penis do pochvy. Přestože v ní chybí oční kontakt, je to poloha lásky a citu. Pro někoho se může zdát nudná, ale ženě přináší obvykle velké uspokojení. A ještě jednu výhodu pozice má, je pohodlná a neunaví, takže ji můžete praktikovat třeba po ránu, když jste ještě rozespalí.

     

     

  • 7.

    Váhy

     

    Autor: Shutterstock

     

    Váhy jsou znamením elegance a vždy chtějí vypadat dobře, a to dokonce i během sexu. Poloha pro Váhy? Žena by měla ležet na zádech na posteli, stolu nebo kuchyňském stole s nohama visícíma přes okraj nebo by je měla omotat kolem partnera, který stojí před ní. V této poloze vypadají oba partneři dobře a velmi esteticky. V ní můžete vidět nejen obličej, ale taky hrudník, genitálie, prostě všechno. Pozice, ze které šílí hlavně muži!

     

  • 8.

    Štír

     

    Autor: Shutterstock

     

    Štír má rád sex a tajemství. Rád se dostane až „na dno“ a přitom si užívá soukromí.  Ideální poloha je tedy pozice zezadu, která působí tak trochu animálně, protože muž proniká do ženy zezadu. Štíři milují pohled na zadeček, když si vás můžou položit obličejem dolů a sami si korigovat průnik. Je to velmi intimní a uspokojující pro obě strany, ale absence očního kontaktu v sexu zanechává trochu tajemna. Výhoda? Muž při poloze zezadu může snadno dosáhnout i na ženin klitoris a zvýšit rozkoš.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    O Střelci je známé, že ocení při sexu tak trochu přátelského zápasu. Zkuste polohu ve stoje. Oba partneři stojí tváří v tvář a provádí vaginální sex. Pokud nejste stejně vysocí, nižší se může postavit na schod nebo si žena může obout boty na podpatku. Abyste byli pevnější, žena se může opřít o stěnu. Tuhle polohu je nejlepší provádět v ložnici, koupelně nebo ve sprše. Variantou je tzv. poloha ve stoje – visutý styk, kdy muž stojí a žena ho obejme kolem krku a nohama jen ovine kolem pasu.

     

  • 10.

    Kozoroh

     

    Autor: Shutterstock

    Kozorozi jsou divocí a animální, pokud jde o sex. Ačkoli se můžou běžně jevit jako velmi vážní a profesionální, v ložnici si potrpí na divokost a animálnost. Jim se líbí pozice na pejska. Tahle pozice není vhodná pro všechny, zvláště pokud jsou romantici. Při téhle poněkud zvířecí poloze, která může působit i trochu vulgárně, je žena na všech čtyřech s vyšpuleným zadečkem a muž do ní zezadu proniká, zatímco on ji drží pevně kolem boků. Je to taky jedna z poloh, při níž má penis skvělý přístup k bodu G.

     

  • 11.

    Vodnář

     

    Autor: Shutterstock

     

    Zadní strana má pro Vodnáře zvláštní půvab. Muži narození v tomto znamení mají tendenci ocenit zadní část těla mnohem víc než ostatní znamení. Vodnář miluje polohu tzv. obrácené kovbojky, při níž je žena nahoře, zakloněná dozadu, ale obrácená k partnerovi zády. Ženy při ní nemají oční kontakt s mužem, mužům může vadit, že nevidí na ženina prsa. Ale Vodnářům to nebude vadit, jim stačí, když uvidí zadek své partnerky. Poloha svádí k větší divokosti. Když se žena zakloní, ohne tím penis muže trochu dolů a může si užít dráždění bodu G.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

     

    Ryby mají rádi něhu a oddanost, bývají plaché, ale v sexu inklinují k drsnějším hrátkám. Jako vodní znamení milují polohy, které připomínají obyvatele vodních toků, například žáby. Zkuste polohu skákající žáby, při níž si žena klekne, ruce má natažené na posteli, položí na ni čelo, prohne se v zádech a zvedne boky. Trošku to připomíná žábu, která se chystá vyskočit. Jak vysoko žena zvedne zadek, záleží na její kondici. Aby to bylo snazší, může jí muž podložit boky polštáři. Muž do ní vstupuje zezadu a díky prohnutí ženy v zádech a bocích, dojde k hlubšímu průniku.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz