Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Cikánský horoskop: Kdo jste a jak vás vidí vaše rodina?

/
  • Jaké je vaše znamení cikánského horoskopu?
    Jaké je vaše znamení cikánského horoskopu? (profimedia)
    15. května 2017 ● 09:53

    Občas je dobré podívat se na znamení horoskopu novým pohledem. Vystihují vás charakteristiky cikánského horoskopu?

  • 1.

    Kalich (21. leden - 19. únor)


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Tito lidé bývají inteligentní, věrní a loajální. Jsou chápaví a milí, respektují jiných lidí a obklopují se přáteli, kteří přemýšlejí podobně jako oni. Jsou kreativní a moudří. Jejich rodina je na ně hrdá. Partnera, kterého si vybrali, budou upřímně milovat a důvěřovat mu.
     
  • 2.

    Kaple (20. únor - 20. březen)


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození v tomto znamení jsou duchovně založení, celý život vyhledávají náboženské témata, která je fascinují. Snaží se hledat a objevovat sami sebe. Mají velmi rozvinutou intuici a vnitřní hlas. Jsou velmi citliví a otevření. Hodně sní, a netrápí se ani tehdy, když se ocitnou v těžké situaci. K okolí jsou velmi empatičtí.

  • 3.

    Dýka (21. březen - 20. duben)


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé dýky jsou bojovní, stateční a úspěšní.  Jsou spravedliví a snaží se porazit zlo. Nic je nevystraší ani neodradí, bojují o věci, v které věří a jsou pro ně důležité. Vždy se postaví za svou pravdu a rádi pomáhají ostatním. Mají skvělé vůdčí schopnosti. V lásce jsou vášniví a empatičtí. Nejvíce se jim daří v jarním období, ve kterém se narodili.

  • 4.

    Koruna (21. dubna - 20. května)


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Koruna je symbolem peněz, energie, respektu, lásky a odvahy.  Má v cikánském horoskopu výjimečné místo.L idé narození v tomto znamení se nebojí výzev ani soubojů, potřebují materiální jistotu a jsou ochotni hodně pracovat, aby dosáhly finanční nezávislost. Občas to s prací přehánějí, ale udělají vše pro to, aby si zajistili dobrý život a luxus sobě i členům rodiny.
  • 5.

    Svíčka (21. května - 20. června)


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Svíčka je znamení, se kterým se spojuje víra a empatie. Přináší světlo tam, kde je tma. Lidé narození v tomto znamení mají přirozenou schopnost zaujmout a okouzlit okolí. Snaží se žít v pravdě a bojují o ni. Hodně a zajímavě povídají, vynikají inteligencí. Jsou chápaví, umí se vcítit do jiných a přátelé i členové rodiny si je proto velmi váží. Často se jich ptají na názor a rady. Takoví lidé milují život a spontánnost. Jsou otevření, veselí a komunikativní, ale občas potřebují být sami se svými myšlenkami.

     

  • 6.

    Kolo (21. červen - 21. červenec)

    Kolo
    Kolo
    Autor: archiv
    Toto znamení je symbolem rodiny, mateřství, lásky a a vývoje. Takoví lidé jsou velmi komplexní osobnosti, mají silnou intuici, velmi si váží rodiny. Bývají náladoví, ale protože jim vztahy dávají sílu, jejich duševní harmonie se opět rychle vrací do rovnováhy.

     

  • 7.

    Hvězda (22. července - 22. srpna)


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V cikánské symbolice má hvězda 6 cípů, které symbolizují mír a štěstí. Lidé narození v tomto znamení celý život stojí při své rodině a podporují ji. Díky pozitivnímu smýšlení jsou vždy připraveni na to, aby mohli obejmout celý svět. Mnozí z nich se uplatní v umělecké oblasti.  Cítí se příjemně, když je lidé obdivují a mohou být středem pozornosti. Mají rádi životní změny a respektují je. V soukromém životě chtějí mít vše pod kontrolou, ve vztazích jsou chápaví a empatičtí.

     

  • 8.

    Zvon (23. srpna - 23. září)


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Člověk narozený v tomto znamení usiluje o dokonalost a preciznost. Jsou to důležité ctnosti, které bychom v sobě měli mít všichni. Takoví lidé vždy bojují za svou pravdu a mají rádi, pokud se věci vyvinou tak, jak chtějí oni. Na druhé straně dokážou být přehnaně kritičtí a nároční, především na sebe. Dříve, než se do něčeho pustí, vše si pečlivě rozmyslí a zváží. Přestože jsou takoví opatrní a rozvážní, ze všeho nejvíc touží po osudové romantické lásce.

  • 9.

    Mince (23. září - 22. října)


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Mince je symbolem rovnováhy a pravdy. Je to jedno z nejsilnějších znamení, protože v mnoha věcech dokáže zásadně ovlivnit svět. Tito lidé jsou bojovní, vytrvale bojují za svou pravdu i sami za sebe a za ty, kteří jsou pro ně důležití. Často se z nich stávají právníci, ale lákají je i kreativní věci. Rádi sní a mají umělecké sklony. Milují tanec, zábavu, hudbu, krásné a drahé věci. Na druhé straně se vyznačují až přehnanou důvěrou, dokážou slepě uvěřit komukoliv a jejich důvěřivost se může snadno obrátit proti nim. 

  • 10.

    Meč (23. října - 21. listopadu)


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Meč může působit děsivě, protože symbolizuje život i smrt. V cikánském horoskopu patří mezi nejdůležitější znamení. Mečoví lidé jsou silní, inteligentní, analytické, intuitivní a chápaví. Jsou odhodláni zdolávat všechny možné překážky. Občas se jejich silná osobnost a odhodlání mohou obrátit proti nim. Měli by se snažit udržet svou sílu pod kontrolou, jinak je může často ovládnout smutek, hněv či chamtivost. Ve vztazích a lásce se nechávají unášet city.

  • 11.

    Sekera (22. listopadu - 21. prosince)


    Sekyra - ilustr. foto
    Sekyra - ilustr. foto
    Autor: Profimedia.cz
    Sekera je symbolem svobody a překračování závazků. Zároveň je to jedno z nejveselejších znamení, znamená štěstí a ochranu. Lidé narození v těchto dnech zbožňují objevovat nové věci. Jsou ochotni bojovat za své sny, chtějí si splnit všechny touhy. Jsou proto vážení členové společnosti. Kromě toho se vyznačují přímostí, diskrétností a ohleduplností vůči jiným. Jsou svobodní a nevázaní, milují společnost přátel, ale občas se rádi vzdálí a vyhledají samotu, aby mohli být jen tak sami se sebou.


  • 12.

    Podkova (22. prosinec - 20. leden)


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Podkova je symbolem štěstí, tvrdé práce a námahy. Takoví lidé rádi pracují. Rodina se na ně může spolehnout. Vždy si každého vyslechnou, a pokud vědí, pomohou. Jsou to kariéristé a nevyhýbají se výzvám. Občas budí dojem, že jsou studení, tvrdí a ambiciózní. Touží po úspěchu a kariéře. Jsou přesvědčeni, že základem spokojeného života jsou materiální jistoty a nezávislost. Uvědomují si své nedostatky, což se projevuje na jejich strachu z konfliktů. Ve vztazích jsou spíše opatrní.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz