Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Který anděl nad vámi drží ochrannou ruku? Přivolejte si v nesnázích toho pravého

/
  • (Profimedia)
    20. května 2017 ● 06:00

    I když je nevidíte, jsou kolem vás. A když potřebujete pomoct nebo cokoli ve svém životě změnit, požádejte je, aby přišli. Andělé udělají to, co je pro vás v ten okamžik to nejlepší. Anděly můžeme podle jejich vlastností přiřadit ke čtyřem světovým stranám a čtyřem astrologickým prvkům: Ohni, Vodě, Zemi a Vzduchu. Jaký je ten váš ochránce?

  • 1.

    Oheň (Beran, Lev a Střelec)

    Autor: Shutterstock


    Archanděl Michael

    Vaším ochráncem je archanděl Michael. Je to bojovník plný odvahy a síly. Poskytuje vám fyzickou, duševní i duchovní ochranu. Máte-li před sebou nějaký nedokončený úkol, bude to právě on, kdo vám dodá nadšení a další motivaci. Jak říká specialistka na andělskou terapii Diana Cooper, lidé, kteří jsou v blízkém spojení s tímto andělem, jsou úspěšní v obchodování, podnikání či psaní.

     

    Michael je prospěšný také těm, kteří pracují v armádě nebo u policie. Tento archanděl taky ochrání váš majetek, pokud to budete potřebovat. Stejně tak bude chránit vaše blízké, když ho požádáte. Přivoláte si ho snadno: nahlas řekněte nebo jen v duchu jeho jméno a poproste ho, aby k vám přišel a dodal vám sílu a odvahu.

     

  • 2.

    Voda (Rak, Štír a Ryby)

    Autor: Shutterstock


    Archanděl Gabriel

    Gabriel je andělem harmonie, krásy, pročištění a umění. Je tím, kdo vám dodá naději a sílu posunout se vpřed místo toho, abyste uvízli na místě. Nabízí také lásku a naději a podporuje vaši intuici. Představuje jasnost, čistotu, řád a disciplínu. Pokud vám tyto vlastnosti scházejí, zavolejte si právě Gabriela. Dodá vám disciplínu, vytrvalost a výkonnost.

     

    Pokud se objeví něco, co je v rozporu s vaším posláním, Gabriel vám pomůže překonat překážky. Je také andělem porodů a vždy se účastní příchodu nové duše na svět. Jste-li v depresi nebo trpíte úzkostmi, požádejte ho, ať si stoupne po vaší levici a pomůže vám všechno vyřešit.

  • 3.

    Vzduch (Blíženci, Váhy a Vodnář)

    Autor: Shutterstock


    Archanděl Rafael

    Jeho jméno znamená v překladu doslova: „Bůh uzdravuje“. A je to tak. Archanděl Rafael je andělem, který umí léčit energiemi všeho druhu. Je také andělem tvořivosti, pravdy a vize. Tento anděl vám pomůže rozvinout váš vnitřní zrak a intuici. Trpíte-li například negativními myšlenkami a emocemi, požádejte Rafaela, aby vás „uzemnil“.

     

    Jeho léčivé schopnosti pomáhají rozpustit tyto negace a naopak posílit lásku. Je také andělem hojnosti, takže máte-li nějaké přání, s jeho pomocí se vám splní. Ideální den na kontakt s Rafaelem je středa – všechno pak bude účinnější.

     

  • 4.

    Země (Býk, Panna a Kozoroh)

    Autor: Shutterstock


    Archanděl Uriel

    Jeho jméno znamená „boží světlo“ a často ho můžete vidět s lucernou v ruce. Toto světlo vás povede k naplnění vašeho osudu, pokud si ho zavoláte na pomoc. Uriel pomáhá rozpouštět strachy, pomáhá pochopit motivy nebo skryté úmysly druhých.

     

    Dnem, kdy jsou Urielovy schopnosti nejsilnější, je čtvrtek, takže v případě nutnosti si ho přivolejte v tento den. Požádejte ho, aby posílil vaše odhodlání dosáhnout cílů, které jste si stanovili. Máte-li nějaké konflikty a strachy, pomůže vám je zlikvidovat a nahradí je klidem.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz