Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo umí držet slovo a komu nevěřit? Býci jsou pevní jako skála, Váhy lžou samy sobě

/
  • (Profimedia)
    23. června 2017 ● 06:00

    Když něco slíbíte nebo řeknete, že to uděláte, je jisté, že to skutečně splníte? A jak to vypadá s vašimi přáteli nebo partnery? Můžete jim věřit? To, že vám někdo dá svoje slovo, nemusí mít stejnou váhu pro všechny osoby kolem vás. Jak jsou na tom jednotlivá sluneční znamení?

  • 1.

    Beran

    Autor: Shutterstock

     

    Berani opravdu chtějí splnit všechny sliby, které dají. Chtějí, aby byl každý spokojený a šťastný. Mají ale tolik věcí, které musí udělat, že někdy prostě zapomenou na to, že něco slíbili. Pokud to jen trochu jde, přemýšlejte o slibech, které dáváte. Když máte pocit, že hrozí, že je nesplníte, raději neříkejte, že ano. Nedělejte z ostatních blbce, nehodí se to k vám.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

     

    Býci, vaše slovo je pevné jako skála. Pokud říkáte, že něco uděláte, pak to skutečně uděláte. Zřídkakdy slibujte něco, co nemůžete splnit. A totéž očekávejte od ostatních. Důvěru totiž kladete na první místo, takže nikdy nebudete slibovat něco člověku, kterému nevěříte.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Shutterstock

     

    Pravdou je, že Blíženci chtějí splnit všechny sliby, které dají, ale není to pro ně vždycky snadné.V dobré víře vám splní první poslední, ale snadno ztratí zájem a začnou ho věnovat něčemu jinému. I přestože ani zdaleka nesplní vše, co slíbili, je těžké se na ně zlobit, protože většinou všechno myslí dobře a dokážou to taky dobře „okecat“. 

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Shutterstock

     

    Vy Raci nesnášíte, aby na vás někdo vzpomínal jako na někoho, kdo nedodržuje svoje slovo nebo kdo porušuje sliby! Obecně se tedy snažíte vše dodržovat. A pokud si nejste jistí, že to můžete splnit, raději to ani neslibujete. Nedodržené slovo je pro vás skoro totéž jako zlomené srdce, a takovou bolest přece nikomu nechcete způsobit.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock

     

    Vy Lvi víte, že lidé mají tendenci dívat se na vás jako na krále tvorstva, kteří jsou hrdí a čestní, takže se zuby nehty snažíte držet slovo. Nicméně, protože Lvi bývají často politici, umí toho naslibovat víc, než je v jejich silách dodržet. I tak se o to ale budou všemi silami snažit, protože se děsí vědomí, že už by je lidi neměli rádi.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

     

    Panny obvykle udělají všechno, co je v jejich silách, aby splnily to, k čemu se zavázaly. Cítí se dokonce nuceny dodržet slib, takže nebudou nikdy slibovat nic, co si nedokážou představit, že by nemohly splnit. Pokud po nich ale někdo chce něco, co je v rozporu s tím, čemu věří, neudělají to, a to i bez ohledu na to, jaké to bude mít důsledky.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

     

    Váhy bývají v běžném životě velmi upřímné a jsou rády, když je ostatní ocení za to, že umí plnit sliby. Ovšem pokud jde o vážnější věci, pak už se chovají trochu jinak a jsou schopné lhát samy sobě. Důležité je umět jim naslouchat a vnímat jejich signály, jedině tak docílíte toho, aby nelhaly.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Shutterstock

     

    Umíte dodržet sliby? Ano! Je snadné z vás dostat přiznání, že splnění slibu je pro vás na prvním místě? To už nikoli. Vy budete nejprve přemýšlet a prozkoumávat osobu, která po vás něco chce, a pokud cítíte, že nemáte v úmyslu to splnit, raději nic slibovat nebudete. Jako Štíři lháře nenávidíte, takže budete vždy tvrdě pracovat na tom, abyste splnili to, co řeknete, a nic vás nezastaví.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    Střelci nemají rádi přetvářku a lež, ale bohužel hlavně u těch ostatních. Pokud jde o ně samotné, pak na splnění svých slibů příliš nemyslí a někdy dokonce raději zalžou. Střelci žijí ve vlastním světě a podle toho si taky upravují realitu. Na druhou stranu jsou tak zábavní a optimističtí, že je těžké se na ně zlobit, když něco nesplní.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

     

    Vaše slovo je jako ze železa, a když už ho někomu dáte, tak má absolutní váhu. Pokud si nejste jistí, raději nic neslibujete. Rozhodně nepatříte k těm, kteří by mazali med kolem pusy a pak dělali, že vlastně o nic nejde. Nemáte to rádi ani na ostatních a máte doslova panickou hrůzu, že by si o vás někdo mohl myslet, že jste nezodpovědní. Slovo Kozoroha je něco, na co se můžete spolehnout.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

     

    Vodnáři si poměrně rádi libují v drobných lžích a nesplněných slibech, ale berou to spíše jako sport, než že by byli vyloženě zlomyslní. Když jde o něco opravdu důležitého, tak svoje sliby dodrží. Jakmile ovšem natrefí na někoho, kdo svůj slib nedodržel, dají vám dlouhou a kousavou přednášku na toto téma. Obvykle jim budete muset poskytnout seznam důvodů, kvůli kterým si jejich slib zasloužíte.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

     

    Ryby se snaží dodržovat sliby, a to i těm, kteří je někdy v minulosti zradili. Obvykle se ale chovají tak, že vlastně žádný přímý slib nedají, a snaží se dlouho v tématu manévrovat a mlžit. V minulosti byly Ryby totiž dost často zklamané z toho, že druzí měli jiný názor než ony, takže se snaží být raději neutrální a se sliby zacházet střídmě.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz