Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Peníze podle hvězd: Raci jsou šetřílci, Blíženci moc netrpěliví!

/
  • (shutterstock.com)
    2. června 2017 ● 06:00

    Sluneční znamení o vás prozradí mnohé, nejen to, jaké je pro vás vhodné povolání nebo životní partner, ale taky to, zda máte shůry dány vlohy k investování. Jak jsou na tom jednotlivá znamení zvěrokruhu? Numeroložka Ester Vosátková to vidí následovně!

  • 1.

    BERAN

    Autor: Shutterstock

    Berani chtějí výsledky hned. Investování je pro ně z dlouhodobého hlediska nezajímavé. Nejen že jsou sami o sobě netrpěliví, nyní navíc mají ve svém znamení planetu Uran. A tato planeta je přímo nutí ke změnám a k netrpělivosti.

     

    Už jsme sice v polovině roku, ale podívejte se na naše VIDEO a přesvědčte se, jak jste na tom s kariérou:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2017: Co nám přinese v oblasti kariéry? Zeptali jsme se Dagmar Kludské • 

     

  • 2.

    BÝK

    Autor: Shutterstock

    Býci jsou jako sedláci, kteří přemýšlejí do budoucna. Nejde jim o okamžité výsledky, uvažují spíše o tom, v jaké pohodě budou žít ve stáří, obklopeni statky. Dlouhodobé investice jsou pro ně to pravé. Mají radost, že po nich zůstane také něco pro jejich blízké.

     

  • 3.

    BLÍŽENCI

    Autor: Shutterstock

    Blíženci se lehce nadchnou pro cokoliv nového, ale také je třeba nenechat je dlouho přemýšlet a nerozebírat s nimi všechny možnosti. Nikdy totiž nevíte, kam vás jejich myšlenky zavedou. Může přijít někdo s jiným názorem a oni ten svůj hned změní.

     

  • 4.

    RAK

    Autor: Shutterstock

    Raci jsou šetřílci. Mají vždy nějakou finanční jistotu pod matrací. Neradi se rychle rozhodují. Ideální jsou pro ně investice do nemovitostí – do něčeho, co mohou vidět a neustále se přesvědčovat, že udělali dobře.

  • 5.

    LEV

    Autor: Shutterstock

    Lvi a investice? Ideálně do zlata, stříbra a drahých kamenů. Rádi se pochlubí a svou sebejistotou dokáží nadchnout i ostatní.

     

  • 6.

    PANNA

    Autor: Shutterstock

    Panny jsou, pokud jde o investování, nenápadné a mají o všem přehled. Dáme-li jim výhled do budoucna – ideálně ve spojení s praktickým využitím – rády budou pomalu přidávat další a další investice. Po nízkých částkách a s jistotou. Tak, aby případné ztráty byly v konečném výsledku v rovnováze se zisky.

     

  • 7.

    VÁHY

    Autor: Shutterstock

    Váhy obvykle uvažují raději o více drobných investicích než o jedné zásadní. Jejich hlavní motivací je neohrozit rodinu a přitom se nenápadně zajistit na stáří.

     

  • 8.

    ŠTÍR

    Autor: Shutterstock

    Štíři dovedou překvapit. Vycítí příležitosti a dokáží je beze zbytku využít. „Hra“ s penězi je baví a umějí to s nimi.

     

  • 9.

    STŘELEC

    Autor: Shutterstock

    Střelci jsou většinou střelci. Nedělají si těžkou hlavu a bezstarostně riskují. Zkušenosti nepotřebují, učí se za pochodu. Investice v zahraničí u nich není výjimkou.

     

  • 10.

    KOZOROH

    Autor: Shutterstock

    Kozorozi jsou velmi opatrní a bojí se špatného rozhodnutí. Vše si dobře zjišťují a analyzují. Nechtějí udělat chybu, a tak raději věří tomu, co mají doma pod matrací než tomu, co by jim opravdu mohlo něco přinést.

     

  • 11.

    VODNÁŘ

    Autor: Shutterstock

    Nové technologie, vývoje i možnosti, které daleko přesahují to, co je schopen vnímat běžný člověk, to je pro Vodnáře to pravé. Rádi se totiž zapojují do vizionářských projektů.

     

  • 12.

    RYBY

    Autor: Shutterstock

    Jen malé procento Ryb má rádo investice. Zbytek je hodně opatrný a bojí se. Ryby bývají snílci, kteří před rozhodnutím raději utečou.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz