Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

6 způsobů, jak být doma nebo v práci šťastnější a zdravější!

/
  • (Profimedia)
    16. června 2017 ● 06:00

    Věděli jste, že pozitivní energii mají nejen lidé, ale taky prostředí, ve kterém se nacházíme? Protože absorbujeme energii i z našeho okolí, jedním ze způsobů, jak můžete zvýšit svoje vlastní vibrace, je zvýšit vibrace vašeho prostředí. Díky tomu budete šťastnější, zdravější a taky efektivnější. Co všechno může pomoct?

  • 1.

    1. Stanovení záměru

    Autor: Profimedia

     

    Záměr a myšlenka jsou velmi silné, takže pokud si předem nastavíte záměr pro lepší vibrace ve vašem domě nebo na pracovišti, získáte snadnou, rychlou a efektivní metodu. Jak na to? Sedněte si a začněte meditovat, během meditace si představte, že je váš prostor naplněn láskou a bílým světlem. Tenhle záměr praktikujte několikrát do roka, protože po čase může váš prostor doma nebo v práci absorbovat negativní energii od jiných lidí a také od událostí, které se uvnitř uskutečnily.

     

  • 2.

    2. Hořící šalvěj

    Autor: Profimedia

     

    Pálení šalvěje v domě nebo kanceláři je také skvělý způsob, jak zlikvidovat negativní energii, ačkoli je to časově náročnější. Otevřete okna a dveře. Řekněte rychlou modlitbu nebo zaměřte svou mysl na pozitivní energii v domě. Dejte šalvěj do misky s pískem. Pak zapalte šalvěj a ujistěte se, že kouř filtruje všechny rohy, okna a dveře.

  • 3.

    3. Geody a krystaly

    Autor: Profimedia

     

    Drahé kameny a krystaly jsou známé pro vyzařování nebo absorpci specifických energetických vibrací. Geody jsou vhodné do domácnosti i do kanceláře, kam vnesou nejen tajemnou auru, ale taky prostředí „očistí“. Geody jsou nejčastěji oválného tvaru, který v sobě udržuje a zesiluje energii, čímž napomáhají jejímu hlavnímu šíření do místnosti. Vhodný je například růženín, který vyzařuje lásku, citrín, který přináší bohatství a hojnost, nebo ametyst, který čistí negativní energii. Před použitím kameny pravidelně čistěte pod tekoucí vodou po dobu několika minut nebo je nechte na parapetu při úplňku.

     

  • 4.

    4. Barvy

    Autor: Profimedia

     

    Bohaté, syté barvy dodávají teplo a lásku do domova i do kanceláře. Hluboké červené barvy mohou být zvláště dobré v místech, kde se potkáváte s jinými lidmi. Bílá barva může přinést do domu hodně pozitivní energie, zatímco černá může absorbovat negativní energii. Ujistěte se, že nemáte v bytě až moc bílé barvy (může to být nadměrně stimulující), a pokud máte černou barvu v domě, hlídejte, abyste ji vyrovnali dostatečným množstvím jasných barev.

     

    Jak zařídit dětský pokoj podle feng-šuej? Podívejte se na naše VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak zařídit dětský pokoj podle feng-šuej? Poradí vám Jiří Černák • BPŽ/Adam Balažovič

     

  • 5.

    5. Sluneční světlo a pohodlí

    Autor: Profimedia

     

    Sluneční světlo poskytuje spoustu přírodních a přirozených vysoce vibračních energií. Pro lepší vibrace otevřete všechna okna, pokud tedy můžete. V bytě mějte také dostatek pohodlných a příjemných přikrývek, povlečení, polštářků, židlí a lehátek. Prostory, které poskytují příjemný komfort, mají lepší vibrace než ty, které ho neposkytují. Místa pro posezení i lenošení mají být pohodlná a příjemná, nikoli sterilní a tvrdá.

     

  • 6.

    6. Vonné látky

     

    Autor: Profimedia

     

    Špatné pachy v domácnosti jsou „špinavé“, které negativně působí na tok vaší pozitivní energie. Navíc negativně působí i na váš prostor. Pokud to jde, snažte se každý den pálit doma svíčky nebo používat aromalampu, abyste zvýšili pozitivní vibrace vašeho domova nebo pracoviště.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz