Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

10 zázračných míst se silnou energií, která stojí za to vidět!

/
  • (Profimedia)
    17. června 2017 ● 06:00

    Na světě jsou místa, kde se můžete dotknout bohů. Můžete zde prožít nejúžasnější věci, dostat odpovědi na svoje nekonečné otázky a právě tady se můžete nabít novou energií. Kterých deset je těch nej, jež mají nejsilnější energetická pole? Blíží se léto a dovolené, tak zkuste vyrazit třeba sem.

  • 1.

    Rila v Bulharsku

    3492052:gallery:true:true

    Někdo může být překvapen, ale tato horská oblast je skutečně jedním z nejvíce energetických center světa. A není náhoda, že jeden z největších duchovních mistrů 20. století – Beinsa Duno, je Bulhar. Oblast kolem Rilských jezer má velice silnou energii a citlivější lidé zde mívají podivné sny.

     

  • 2.

    Machu Picchu v Peru

    3492054:gallery:true:true

    Ztracené město Inků je jedním z dalších míst s nejsilnější energií na světě. Inkové postavili Machu Picchu na konkrétním místě vysoko v Andách. Samotné místo vysílá energii a umožňuje lidem prožívat něco, co nepatří do našeho světa.

     

  • 3.

    Sokotra v Indickém oceánu

    3492053:gallery:true:true

    Sokotra je souostroví čtyř ostrovů v Indickém oceánu v blízkosti Afrického rohu. Geograficky je považována za součást Afriky, patří však Jemenu. Jeho specifická krajina stejně jako flóra a fauna vypadají, jako by pocházely ze sci-fi filmu a snadno vás právě tady napadne, že jste snad na jiné planetě nebo v prehistorické době. V důsledku izolace se na Sokotře objevilo mnoho specifických druhů, které se nikde jinde na světě nenacházejí. Duchovní energie zde propojuje lidskou duši přímo s kosmem.

     

  • 4.

    Plošina Uluru v Austrálii

    3492055:gallery:true:true

    Nachází se v centru kontinentální Austrálie a je duchovním centrem země. Legendy říkají, že samotná plošina je dutá a je zdrojem energie, která se nazývá Tiukurpa (Dreamtime). Starověké kmeny, které obývaly náhorní plošinu, zanechaly spousty příběhů z "Dreamtime" namalovaných v některých jeskyních v oblasti. V současných kmenech přetrvává víra, že když projde člověk kolem náhorní plošiny, získá duchovní vizi.

     

  • 5.

    Velikonoční ostrov

    3492049:gallery:true:true

    Jedná se o jedno z nejvíce izolovaných míst na světě, kde se nacházejí obrovské sochy. Kde se vzali původní obyvatelé? Proč vyráběli sochy? Co znamenají tajemné náčrty a klikyháky na tělech soch? Dodnes nemají vědci jasno. Celé místo je zahaleno tajemstvím – nedokončené postavy, obřadní vesnice s 53 kamennými domy bez oken a dveří a mnoho dalších. Největší tajemství však zůstává. O Velikonočním ostrově se říká, že nese tajemství vesmíru a shromažďuje v sobě nejdůležitější duchovní energie Země.

     

    Podívejte se na "pochod" obří sochy moai v našem VIDEU:

     

  • 6.

    Svatyně Belintash

    3492057:gallery:true:true

    Tohle starobylé útočiště se nachází uprostřed pohoří Rodopy (83 procent leží v Bulharsku, zbytek v Řecku) a je obdařeno mystérií a legendami. Dodnes jsou na něm vidět stopy vědomé lidské činnosti, která si hlídá svoje tajemství. Belintash tvoří jednu z nejsilnějších energetických zón v Evropě. Na skalní plošině jsou načrtnuté zrcadlově projekce důležitých částí hvězdné soustavy. Střelka kompasu se tady třepe vlivem silné magnetické anomálie v místě a v zimě tady taje sníh, jakmile se dotkne vulkanické skály. Stovky lidí hovoří o častých paranormálních jevech, které se odehrály právě zde.

     

  • 7.

    Berat v Albánii

    3492056:gallery:true:true

    Je hrdostí albánské architektury. Staré město je chráněno UNESCEM. Berat představuje nádhernou kombinaci východní a západní kultury, tradic a zvyků. Město je pokladem albánské historie a je důkazem harmonie mezi náboženstvím a kulturou. Berat má navíc velmi silnou duchovní léčivou energii. Ve 3. století se město stalo „městským hradem". Dnes za městskými hradbami stále žijí lidé, kteří údajně nejsou vůbec nemocní, což činí toto místo jedinečným a zázračným.

     

  • 8.

    Stonehenge v Anglii

    3492046:gallery:true:true

    Stonehenge je nejslavnější megalitická památka na světě, pravděpodobně oddaná Slunci, se starobylým pohřebištěm. Je umístěna uprostřed Salisbury Plain ve Wiltshire. Pravděpodobně fungovala jako astronomická observatoř v souvislosti s kulty a ekonomickou výkonností zemědělské populace. Je zkonstruován z monolitických desek a sloupů a tvoří soustředné kruhy.

     

  • 9.

    Bosenské pyramidy

    3492058:gallery:true:true

    Nezávislé analýzy pomocí radio carbonového testování potvrdily, že bosenské pyramidové struktury jsou staré více než 12 000 let, tedy o tisíce let starší než egyptské pyramidy. Pokud jde o výšku, ty bosenské jsou vyšší než egyptské. Cheopsova pyramida měří 137,5 metrů, Pyramida Slunce v Bosně 220 metrů! Druhá bosenská pyramida Měsíce měří 190 metrů, třetí Dragon 90 metrů. Pod pyramidami byly nalezeny tři podzemní místnosti a malé modré jezero. Jezero je sterilní s čistou vodou, nejsou v něm žádné bakterie, řasy, houby, mikroorganismy, zvířata nebo mech a bahno. Nazývají ji živou vodu, protože dokáže čistit tělo, regeneruje ho a uzdravuje. Pyramida Slunce vysílá z vrcholu energii, což potvrdilo několik nezávislých odborníků, a to do okruhu 4,5 metrů v kmitočtu 28 kHz. Víte, že frekvence 28 kHz podporuje levitaci? Je tedy tahle pyramida zdrojem energie? Odkud se bere a co ji generuje? Kdo ví.

     

  • 10.

    Peak Kailash v Tibetu

    3492047:gallery:true:true

    Vrchol má náboženský význam pro dvě náboženství – buddhismus a hinduismus. Obě náboženství mají své vlastní legendy o tomto místě, ale sjednocují se v tvrzení, že špička je domovem bohů a jedním z energetických center na světě, kde vám pobyt může přinést duchovní blaženost.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz