Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

/
  • (Profimedia)
    29. března 2024 ● 06:00

    Už jste někdy zažili ten pocit, že člověka, kterého jste předtím nikdy neviděli, znáte odjakživa? Možná je to někdo, kdo vás ve vašem minulém životě silně ovlivnil. Teorie o spřízněných duších tvrdí, že tyhle duše se hledají v každém životě, a když se najdou, jsou k sobě přitahovány zvláštní silou. No schválně, nezažili jste už někdy něco podobného?

    1) Cítíte okamžité spojení nebo odpudivost

    Když přemýšlíme o lidech z minulých životů, často nás napadnou přátelé, příbuzní nebo lidé, které jsme milovali. Ano, pokud náhodou v současném životě potkáte bývalou lásku z minulého života, můžete mít pocit, že toho člověka znáte jako své boty. Budete cítit emoce, které nedokážete identifikovat, a také okamžité spojení. Ovšem funguje to i naopak. Pokud potkáte někoho, ke komu téměř okamžitě cítíte negativní pocity nebo jehož blízkost vás doslova odpuzuje, i to může být znamením, že jste se v minulém životě už někdy potkali.

     

    2) Vaše spojení je téměř telepatické

    Nemusí to vůbec znamenat, že si posíláte vzájemné duševní zprávy. Je to spíše o tom, že když o vás ten druhý mluví a vy to nevíte, začnou vás „svědit uši“ – a obráceně. Můžete se ve stejný čas podívat na hodinky, i když jste každý na druhém konci města, můžete na konkrétní osobu myslet a za pár sekund od ní dostanete esemesku. Nebo s tím člověkem někde jste a najednou přesně víte, co řekne za pár sekund. Ano, stává se to a je to spojení, které se dá jen těžko vysvětlit, ovšem ještě těžší je odmítnout, že to skutečně existuje.

     

    Jaké jsou další 3 důležité signály? Zaregistrujte se nebo se přihlašte ZDARMA a dozvíte se to!

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz