Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Umíte flirtovat? Lvice to umí s očima, Ryby jsou tajemné!

/
  • (Profimedia)
    7. července 2017 ● 06:00

    Pro některé osoby je flirtování lehké jako dýchání, pro jiné je doslova utrpení. Věděli jste, že znamení, ve kterém jste se narodili, může ovlivnit i vaši schopnost flirtování? Bez ohledu na to, jaký je váš styl flirtu, byste měli vědět, jaký je ideální způsob těchto hrátek!

     

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: Shutterstock

     

    Jste asertivní a odvážní, pokud jde o flirtování. Nemáte problém vybrat si nejzajímavějšího chlápka v klubu a koupit mu drink. Lidé jsou přitahováni vaší sebedůvěrou, která jim připadá sexy. Nejlépe se vám bude flirtovat s Váhami, Kozorohy a Berany, ovšem pro dlouhodobé vztahy jsou lepší Blíženci, Střelci a Vodnáři. Skvěle se vám bude flirtovat taky se Štírem.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: Shutterstock

     

    Jste velmi milí, Býci. Váš styl flirtování je staromódní a zvláště ženy ve znamení Býka dávají přednost tomu, aby k nim někdo přišel jako první. Jste velmi smyslná a dáváte přednost lehkým dotykům rukou. Hledáte-li příležitostné setkání, pak ideální to bude se Štírem, Beranem nebo Pannou. Chcete-li něco trvalejšího, raději se dejte dohromady s Kozorohem, Váhami nebo Blíženci.

     

    Co ženy nechtějí slyšet v posteli? Podívejte se na naše VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Tohle v posteli slyšet nechceme! • Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: Shutterstock

     

    Vaše svádění je doslova mistrovským dílem, používáte naprosto všechny atributy flirtu velmi komunikativním způsobem. Ten může zahrnout humor, jazyk těla či dotyky. Vy jste chvíli zábavná, jindy chladnější, což může působit velmi dráždivě. Blíženkyně flirtují velmi rády, vědí, jaká slova použít a jaké gesto nadhodit. Od nich se učte flirtování! Ony jsou perfektní kokety. Chcete-li si zaflirtovat, pak se Lvy, Pannami a Štíry. Hledáte-li vážnější vztah, hledejte ho mezi Váhami, Berany a Vodnáři.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: Shutterstock

     

    Váš flirtovací styl je na jedné straně velmi podmanivý, na druhé straně velmi živý. Máte skutečný zájem, aby druzí lidé věděli, jak se vám ten den dařilo, nebo naopak nedařilo. Samy od sebe se do flirtování moc nepouštíte, ale jakmile jste s někým naladěny na stejnou emocionální úroveň, flirtujete snadno. Pokud chcete něco nezávaznějšího, odpovězte na flirt ze strany Lvů, Ryb a Kozorohů. Chcete-li celoživotního partnera, pravděpodobně ho najdete mezi Býky, Pannami a Rybami.

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: Shutterstock

     

    Laskání vašeho ega pro vás není jednosměrné. Když chcete, aby vás chválili a dávali vám najevo svou pozornost, musíte to dávat najevo i vy. I vy máte plné kapsy filtrovacích nábojů, včetně očního kontaktu, úsměvů a charismatu. Vy jste doslova sexuální vědkyně přes flirt.

  • 6.

    Panna

     

    Panna
    Panna
    Autor: Shutterstock

     

    Jste vládkyní smíšených informací. Jednu minutu jste odhodlaná, že vyšlete sexuální signál, další minutu se stáhnete do pozadí. Náhodným a cizím lidem nedáváte moc šanci vstoupit do exkluzivního okruhu obdivovatelů. Při flirtu využíváte svou inteligenci, sexualitu a naklánění hlavy s částečně zavřenýma očima. Hledáte-li neformální sex, pak ho najdete v Blížencích, Štírech nebo Vodnářích. Vážnější vztah navážete spíše s Býkem, Rakem nebo Kozorohem, případně stejně perfektní Pannou jako jste vy.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: Shutterstock

     

    Váhy jsou známé tím, že se narodily s krásnými fyzickými rysy. Stačí, aby se na někoho podívaly, a ostatní jdou do kolen. Jsou to nejromantičtější osoby zvěrokruhu a flirtují tím, že vedou zajímavé rozhovory. Když se jim podaří získat vaši pozornost, udělají vše pro to, abyste se cítily zvláštní a jedinečné. Mají perfektní smysl pro humor a milují romantická gesta. Chcete-li jen zábavu, hledejte ji u Berana, Váhy nebo Býka. Pokud jste připravená usadit se, pak bude nejvhodnějším partnerem Blíženec, Lev nebo Vodnář.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: Shutterstock

     

    Vy jste mistrem flirtování s velmi intenzivním sexuálním nábojem. Jste citlivá a sugestivní. Hrozně moc vás flirtování baví, ani se o to nemusíte nijak zvlášť starat. Když chcete, tak se podíváte, zapojíte úsměv a svůdně se dotknete. Pro jednu noc si vyberte Střelce nebo Berana, na delší vztah pak Ryby, Raky nebo Kozorohy.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: Shutterstock

     

    Vy milujete dobrodružství, změnu a máte zábavný a koketní styl. Jste vždy připravená vyprávět fascinující a provokativní příběhy, které jsou pro muže přitažlivé a nakažlivé. Máte talent na škádlení a jste velmi spontánní a smyslné. Velmi často zanecháváte objekty svého flirtu zraněné a zmatené. Nejlepšími partnery pro flirt jsou Střelci nebo Štíři, emocionální závazky navážete s Blíženci nebo Lvy.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: Shutterstock

     

    Máte upřímný a přímočarý styl flirtování. Jste opravdová, někdy trochu tajemná. Za vaší klidnou, chladnější fasádou najdou druzí poklad. Neflirtujete s nikým, kdo vám za to nestojí. A jak flirtujete? Budete pohazovat vlasy, pročesávat si je a lehce se dotýkat svého těla, jako byste tím naznačovala, že jste zcela připravená. Příležitostné partnery najdete mezi Berany, Raky nebo Váhami, trvalejší vztah navážete s Býky, Štíry nebo Pannami.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: Shutterstock

     

    Vy milujete flirtování, protože to vám umožňuje všem ukázat, jak moc jste přitažlivá. Vám nestačí flirtovat s jednou osobou, klidně budete svádět více mužů najednou – se smyslem pro humor a vášní. Umíte překvapit a rozdráždit. Chcete-li někoho jen na flirt, pak si najděte Štíra, Ryby nebo Lvy, toužíte-li po dlouhodobém závazku, nejlepší jsou Blíženci, Váhy a Střelci.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: Shutterstock

     

    Ryby vypadají na první pohled plaše, ale jejich flirtování je tak trochu fantazie a realita dohromady. Velmi často dělají, že se stydí, ale to je jen důkaz toho, jak dobře umí flirtovat. Jsou to výborné koketky, a jakmile hodí udičku, budete skoro hned chyceni. Jejich flirt je často tajemný, a to druhé pohlaví velmi přitahuje a udržuje v pozornosti. Ryby jsou magnet – tajemný, smyslný a citlivý. Chcete-li něco neformálnějšího, začněte si s Býky, Váhami a Vodnáři, vážnější vztah navážete s Rakem nebo Kozorohem.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz