Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kdy máte cvičit, abyste rychle zhubli? Raci po západu slunce, Blíženci brzo ráno!

/
  • (Shutterstock.com)
    28. července 2017 ● 06:00

    To, kdy jste se narodili, určuje nejen vaši povahu, ale taky nejvhodnější dobu na nejrůznější činnosti – třeba cvičení. Sportujte tedy podle zvěrokruhu, rychleji zhubnete a budete se cítit líp.

  • 1.

    Živel: Vzduch

    Autor: Shutterstock


    Znamení: Blíženci, Váhy, Vodnář

    Pokud jste se narodili ve znamení Blíženců, Vah nebo Vodnáře, nejvíc radosti a energie získáte z pohybu hned po ránu, když zbytek světa ještě spí nebo se chystá do práce. Vzdušná znamení mají ráda začátek dne s nádechem vzrušení a endorfinových aktivit. Pokud držíte dietu, pak je rozhodně nejlepší pravidelné ranní cvičení, to je pro vás nejefektivnější a budete rychleji spalovat tuky.

     

    Naučte se posilovat doma – a začněte hned po ránu! Podívejte se na VIDEO, jak na to:

    Video
    Video se připravuje ...
    Domácí posilování: Naučte se dělat kliky jinak!  • Adam Balažovič/BPŽ

     

  • 2.

    Živel: Oheň

    Autor: Shutterstock


    Znamení: Beran, Lev, Střelec

    Narodili jste se v ohnivém znamení Berana, Lva nebo Střelce? Pak máte rádi teplo, takže pro vás je naprosto ideální, když si zajdete do fitka v poledne nebo uprostřed pracovního dne (pokud tedy můžete). Ohnivá znamení mají tendenci vybuchnout, protože se v nich od rána nahromadí spousta energie a emocí, které musí ven. Proto je vhodné těsně před obědem vyrazit do parku nebo fitka a pořádně si dát do těla. Tak spálíte nejen tuky, ale taky agresivitu a sedavé vibrace, které jste během dne nastřádali.

     

  • 3.

    Živel: Země


    Autor: Shutterstock


    Znamení: Býk, Panna, Kozoroh

    Zrozenci v zemském živlu jsou konzervativní, praktičtí a opatrní. Máte pragmatickou povahu, takže je pro vás klíčová konzistence. Pro vás je nutné cvičit pravidelně a neustále, abyste si vytvořili zvyk. Nezáleží na tom, kdy budete cvičit nebo co budete dělat, důležité je, abyste cvičili konzistentně – to znamená 3x týdně ve stejnou dobu. Energie země může stagnovat, takže když si půjdete zacvičit třeba v poledne, pomůže vám to vyskočit z duševní a energetické rutiny. Stačí, když si dopřejete rychlou půlhodinovou procházku, a váš mozek začne opět skvěle fungovat.

     

  • 4.

    Živel: Voda

    Autor: Shutterstock

     

    Znamení: Štír, Rak, Ryby

    Pokud jste se narodili ve znamení Štíra, Raka nebo Ryb, patříte mezi vodní znamení. Pokud jde o cvičení, tma je váš nejlepší přítel. Jste totiž uzavření a citliví a nemusíte být pokaždé vidět. Denní cvičení by vás spíše energeticky zabíjelo a pohlcovala by vás energie dalších lidí. Pro vás je nejvhodnější cvičení po západu slunce, třeba jóga nebo kruhový trénink v tělocvičně, kde už skoro nikdo není. To vám pomůže potlačit vaše nálady, budete lépe spát a budete taky rychleji spalovat přebytečné kalorie.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz