Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jaký je váš způsob loučení? Berani se snaží netruchlit, Vodnáři se bojí emocí

/
  • (iStock)
    29. července 2017 ● 06:00

    Nikdy to není snadné. Rozloučit se s někým nemusí být hračka. Ať už jde o radostnou událost nebo smutné sbohem, všichni víme, jak reagujeme na nutnost nechat někoho odejít – třeba navždy. Někdo pláče, někdo se směje, někdo raději mlčí. Každý vyjadřuje emoce po svém. Co říká o vašem způsobu loučení zvěrokruh?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Jako Berani cítíte nutnost zůstat stále aktivní. Nebudete nikdy stát stranou, když bude kamarád v nemocnici nebo když se bude stěhovat. Vždycky mu budete chtít pomoct. Berete iniciativu do svých rukou, protože to považujete za správné. Váš optimistický pohled na život a vaše nadšení pro úžasné věci, které život přináší, přinese i do vašeho loučení s blízkým radost a smích. Ani v situaci, kdy se musíte s někým blízkým rozloučit, nevidíte nic negativního.

     

    Jak se dá jednoduše vyjádřit láska? Takhle! Podívejte se na naše VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    12 jednoduchých způsobů, jak vyjádřit lásku • Youtube/BPŽ

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou nesmírně spolehliví. Když vaši přátelé nebo rodinní příslušníci potřebují, budete u nich, ať je den nebo noc. Jste trpěliví a oddaní, takže když nejste připraveni říct konečné sbohem, počkáte až do doby, než to bude vhodné.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Vy jste umělci, pokud jde o loučení. Jste expresivní, rychlí, láskyplní a vždycky najdete správná slova. Přestože jste mistři v komunikaci, někdy můžete být nerozhodní. S největší pravděpodobností už víte dopředu, co byste měli říct, ale obáváte se to říct, pokud je okamžik vážný nebo příliš křehký. Kvůli tomu může být vaše sbohem trošku extravagantní – například uspořádáte party nebo tomu druhému něco velkého darujete, to proto, že jste kreativní a chcete překonat vlastní nejistotu ohledně probíhající situace.

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci mají tendenci být během loučení velmi emocionální a sentimentální. Jste dychtiví pomáhat svým blízkým, protože jste rodinně založení. Rozloučení s někým blízkým, koho máte rádi, je pro vás docela rána. Užíváte si času, který ještě zbývá, a léčíte svůj smutek až následně. Potřebujete čas, abyste se vylízali z ran, zvláště pokud ten druhý pro vás opravdu hodně znamenal.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi, vy jste kreativní a využijete svou mysl k řešení problémů, včetně situace, kdy musíte nechat někoho odejít. Může vám to trvat nějaký čas, abyste skutečně pochopili svoje emoce a taky, co jste skutečně ztratili (nebo ztrácíte). Přemýšlíte hodně o tom, co přesně řeknete. Možná budete potřebovat nějaký čas, abyste se rozloučili. Nechce se vám moc objímat, tak to ani nedělejte, je v pořádku, že se loučíte po svém.

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Vy Panny můžete mít metodičtější nebo analytický přístup k loučení ve srovnání s jinými znameními zvěrokruhu. Možná raději rovnou napíšete dopis, abyste pokryli všechny detaily, které jsou pro vás při loučení důležité. Jste prostě pracovité a máte smysl pro detail a tenhle rys uplatňujete nejen v zaměstnání. Děláte všechno proto, abyste si byli jisté, že váš milovaný ví, že ho máte rády a že uděláte vše pro to, aby vaše společné chvíle byly výjimečné.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy, vy jste majákem míru a spravedlnosti. To znamená, že máte tendenci nechat všechnu zášť za sebou, pokud se blíží loučení. Jste skvělí posluchači, a proto když se loučíte, určitě si raději sednete a vyposlechnete si svého přítele nebo člena rodiny. Chcete totiž vědět, o čem přemýšlejí a na co myslí – a naslouchání vám pomůže i v tom, co máte nakonec říct i vy.

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři nemají nikdy potíže s vyjádřením svých pocitů a loučení k tomu patří. Jste odvážní a skuteční přátelé, takže od toho druhého nechcete nic zpátky. Říkáte vždy to, co chcete říct, a během celého rozlučovacího procesu zůstáváte věrným přítelem. Dáváte ze sebe to nejlepší – skutečnost a upřímnost, a taky pocit ochrany.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

     

    Střelci jsou energičtí, milují cestování a mají rádi svobodu. Když se loučíte, můžete klidně navrhnout, že uděláte něco nečekaného, po čem jste vždycky oba toužili. Ať už váš blízký nebo milovaný člověk opouští tuhle zemi nebo město, kde jste žili, zajistíte, aby na ten současný nikdy nezapomněl. Při loučení se chcete ujistit, že všechny věci jste udělali správně.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

     

    Rozloučení s rodinným příslušníkem nebo skutečně blízkým přítelem je pro vás opravdu hodně těžké. Jako Kozoroh jste orientovaný na rodinu a to, že někoho ztrácíte, vám podráží nohy. Máte tendenci se až moc angažovat, takže se může stát, že svou přítomností budete dokonce obtěžovat. Na druhou stranu je od vás moc hezké, že se dokážete obětovat a překonat jen proto, aby jste někomu udělali radost. Kromě toho se také umíte ovládat, takže vaše emoce nemusí být při loučení vidět.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Jako Vodnář máte tendenci vyhýbat se emocionálním výstupům. Jste spíše hluboký a tichý myslitel. Možná byste raději přemýšleli o tom, jak říct sbohem, než se vydali reálně za tím, s kým se máte rozloučit. Někdy je pro vás těžké vyjádřit to, co cítíte, protože se zdá, že vaše myšlenky lítají všude kolem. Můžete-li napsat svoje sbohem na papír, abyste unikli přímé konfrontaci, uděláte to.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby mají umělecké nadání a smysl pro krásu. Vy napíšete píseň, kterou zazpíváte tomu, s kým se loučíte, nebo mu pustíte písničku, kterou jste měli oba rádi. Máte spoustu soucitu s těmi, kteří jsou kolem vás. Když někdo, koho máte rády, odjíždí, hodně dáváte svoje pocity najevo a chcete druhé obdarovat laskavostí a péčí.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz