Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jaké zvíře se k vám hodí? K Rakům kočka, k upovídaným Blížencům papoušek!

/
  • (iStock)
    18. srpna 2020 ● 06:00

    Je pro vás nejlepší volbou štěně, kočka, papoušek nebo snad prasátko? Domácí mazlíčci obohacují naše životy mnoha způsoby. Jakmile se staráte a pečujete o další stvoření, děláte něco dobrého i pro sebe.

    Psi nás uzdravují svou blízkostí, kočky nás zbavují stresu. Ovšem nejsou to jediná zvířata, která kolem nás jsou. Sluneční znamení, ve kterém jste se narodili, vám pomůže najít ideální zvíře právě pro vás.

  • 1.

    Beran (21. března – 19. dubna)

    Autor: iStock

     

    Nejlepší domácí mazlíček pro Berany je bostonský teriér. Vy Berani potřebujete zvíře, které odpovídá vaší neukojitelné energické povaze, a to tenhle pes splňuje na sto procent. Je sice malý, ale opravdu aktivní a živý, vždy připraven jít tam, kam půjdete vy.

     

     

     

  • 2.

    Býk (20. dubna – 20. května)

    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamená Býka potřebují zvíře, které je nezávislé a inteligentní. Ne že by pes nebyl dost inteligentní a kočka dost mazaná, ale ideální zvíře pro vás je prasátko! Býci ocení jeho nezávislost, protože tu milují i oni ve svém životě. Navíc Býci se rádi předvádí a prasátko přitahuje tolik potřebnou pozornost.

     

  • 3.

    Blíženci (21. května – 20. června)

    Autor: iStock

     

    Blíženci opravdu rádi komunikují a nejraději pořád a se všemi. Ideální mazlíček pro ně je papoušek. Je dokonalý, protože je inteligentní a hovorný stejně jako Blíženec. Jeho další výhodou je, že opakuje cokoli, co ho Blíženec naučí, takže rozhodně nehrozí boj o moc.

     

  • 4.

    Rak (21. června – 22. července)

    Autor: iStock

     

    Raci jsou notoricky známí pro svou lásku k rodině, k lásce k jídlu a ke všemu, co souvisí s domovem. Proč si tedy nepořídit kočku, která je stejně jako Rak známá svým vztahem k domovu? Navíc jste pečovatelské typy, takže kočka z útulku pro vás bude to pravé ořechové. Budete mít někoho, kdo vám bude dávat bezmezně najevo svou vděčnost, i když to nebude neustále.

  • 5.

    Lev (23. července – 22. srpna)

    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení Lva jsou odvážní a potřebují zvíře, které bude jejich odrazem a symbolem jejich šlechetnosti. Lvi potřebují velké zvíře a nemusí to být zrovna šelma. Naopak – ideální zvíře pro vás je čistokrevný kůň, který je stejně jako vy královský a důstojný, což rádi vidíte. Nemluvě o tom, že hříva koně vyžaduje spoustu péče, o čemž má Lev spoustu zkušeností. Takže ano, vy si pořiďte koně.

     

  • 6.

    Panna (23. srpna – 22. září)

    Autor: iStock

     

    Panny jsou praktické, orientované na detail a nenávidí nepořádek. Lidé narození v tomto znamení mívají více zdravotních potíží, jako je například alergie. Abyste tomu zabránili a také abyste zabránili nepořádku v bytě, pořiďte si rybičky. Panny se vždycky postarají o to, aby bylo akvárium čisté a ryby měly co jíst. Navíc rybičky Panny uklidní, což je další výhoda.

     

  • 7.

    Váhy (23. září – 22. října)

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou symbolem míru a harmonie. Jsou spolehlivé a byly by skvělým majitelem jakéhokoli zvířete, na které jen pomyslí. Jejich srdce má totiž dost lásky pro všechna zvířata. Nejsou snobi, jsou jen romantici, kteří věří, že vše kolem by mělo být krásné. Co jim tedy bude skutečně vyhovovat? Holubice.

     

  • 8.

    Štír (23. října – 21. listopadu)

    Autor: iStock

     

    Štír je znamením transformace, takže ideální zvíře pro ně je had. Je stejně tajemný a nepředvídatelný jako Štír. Je také mýtický a připomíná příběh Adama a Evy. Hadi také svlékají kůži, takže jsou symbolem znovuzrození, nesmrtelnosti a uzdravení.

     

  • 9.

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    Autor: iStock

     

    Střelec je často na cestách, takže má tendenci neustále z bytu odjíždět a vracet se pozdě. Potřebuje tedy zvíře, které zůstane doma a nikam neuteče a které nepotřebuje moc. Pro vás je vhodná želva. Trochu nudná, ale pravděpodobně vám nikam neuteče, což je pro Střelce praktické.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    Autor: iStock

    Kozorohové jsou praktičtí a je jim vlastně jedno, jaké zvíře si pořídí, hlavně že je čistokrevné. Hodí se k nim pes, který je dobrý hlídač i mazlíček, například akita inu – ten je důstojný, odvážný a věrný. Stejně jako všechno ostatní v jejich životě je i zvíře symbolem určitého postavení. Dokonce i když si Kozoroh vezme zvíře z útulku, nikdy si nevybere nějaké ošklivé. Kozoroh musí mít něco, co vypadá dobře na pohled!

     

    Podívejte se na tohle roztomilé video, v kterém si miminka hrají se psy:

    Video
    Video se připravuje ...
    Miminka a jejich nejlepší kamarád pes • Maminka.cz/Youtube

  • 11.

    Vodnář (20. ledna – 18. února)

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou velmi technicky zdatní, proto mají rádi křečky nebo pískomily, kteří dokážou v kleci doslova zázraky, pokud jde o běhání v kole a podobně. Dokáže se ale postarat o jakékoli zvíře, třeba sousedovi o kočku. Vodnář totiž miluje svobodu, takže ji oceňuje i u ostatních zvířat.

     

  • 12.

    Ryby (19. února – 20. března)

    Autor: iStock

     

    Ryby bývají zasněné, až extrémně a také zapomnětlivé. Rybičky jsou pro ně sice ideální volbou, ale pokud by si měly vybrat zvíře, jež je stejně emocionálně založené jako ony, pak by to byl králík. Jak Ryby, tak králík potřebují obejmout víc než kdokoli jiný ze zvěrokruhu.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz