Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žárlivci podle horoskopu: S Býkem si nezahrávejte, Blíženec vám nevěru oplatí

/
  • Zahráváte si s ohněm?
    Zahráváte si s ohněm? (shutterstock)
    10. srpna 2017 ● 11:58

    Žárlivost je sestrou lásky, říká se někdy, bývá ovšem také na vině mnoha tragédií. Jak snáší flirt váš partner či partnerka? Znamení horoskopu napoví.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ohnivé znamení je žárlivé, pokud si všimne, že není středem vesmíru. Potřebuje vědět, že nad něj není. Jeho temperament vyjde najevo, pokud si není jistý tím, zda mu je láska věrná.

     

  • 2.

    Býk

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jejich citlivost jejich dožene vždy k tomu, že zničí vše, zda jim přijde do cesty. Neumí se smířit s tím, že by jejich partner měl dívat na jinou / jiného. Láska je pro Býka důležitá, ale neumí odpouštět. Raděj zůstane sám, než aby byl málo milován.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Společenské a kreativní duše mají rádi lidi a uznání. Nevadí jim, když si jejich lásku ohlíží někdo jiný, dokonce jim nevadí lehký slovní flirt. Pokud však partner překoná hranici, Blíženec ukáže svou stinnou stránku. Partnerovi to pak vrátí.

  • 4.

    Rak

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Romantický a zároveň hrdý Rak nedovolí, aby si jeho okolí všimlo sebemenšího náznaku žárlivosti. Doma jsou však panovační a podezřívaví. Jejich partner by je proto měl zahrnovat nezištnou lásku, protože se potřebují o své lásce přesvědčit.

     

  • 5.

    Lev

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Každý Lev je pyšný a nerad se nikomu podřizuje. Tak je to i v životě a v lásce. Pokud partner s někým flirtuje, nebo dokonce se o něco pokouší, Lev nedá se sobě nic znát. Uvnitř ale žárlí a je dotčený.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pro Pannu je věrnost základ vztahu, každé vybočení, které by mohlo vypadat jako nevěra, je pro Pannu nepochopitelné. Není žárlivá, a proto nevěru nevidí. Pokud by však zjistila, že nevěra je součástí jejího života, rychle se odmiluje.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud Váhy zjistí, že ve společnosti se partner věnuje někomu až příliš, začnou vyzvídat. Jsou žárlivé, a proto mají partnera rády pod dohledem. Pokud jim však partner nedá důvod, jsou ve vztahu spokojeny.

     

  • 8.

    Štír

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na přemýšlivém Štírovi žárlivost těžko poznáte. Jeho postoj je však jednoznačný, on je pro partnera středobod vesmíru. Pokud má jeho partner zájem o někoho jiné, překousne to je těžko.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jeho klidná povaha mu nedovoluje být žárlivý. Ve vztahu je tolerantní a má rád lidi, dokonce i ty kteří se točí kolem jeho partnera. Není vůbec domýšlivý a možná i proto je často podváděný a sám o tom neví.

     

  • 10.

    Kozoroh

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V praktickém životě je pragmatik číslo jedna, ale v lásce se ztrácí. Jakoby nevěděl, co je pravda a co už ne. Iracionální strach z toho, že by ztratil svou lásku, z něj dělá podezíravého a mimořádně žárlivého nebo naopak poměrně lhostejného partera.

     

  • 11.

    Vodnář

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Láskou pro Vodnáře není jen konkrétní člověk. Lásku vnímají jako jako základní a pro člověka důležitý cit. Nejsou žárliví, ale nejsou také příliš věrní.

     

  • 12.

    Ryby

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Láska je pro citlivé Ryby nejdůležitější věcí na světě. Citlivost je však někdy zraňuje, tak i jejich lásku. K partnerovi bývají někdy útočné a chtějí ji jen pro sebe. Jsou rády, pokud na ně partner žárlí. 

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz