Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přátelství podle zvěrokruhu: Berani jsou oddaní, Panny spolehlivé!

/
  • (iStock)
    19. srpna 2017 ● 06:00

    Snad všichni bychom si přáli mít skvělé přátele. A naopak, být i oporou pro ně. I když se budeme snažit sebevíc, dokonalí nebudeme. Přesto existují indicie, které vám napoví, ve kterém slunečním znamení hledat toho pravého parťáka. Hvězdy to ví totiž nejlíp!

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Jako přítel je Beran oddaný, věrný a vždy bude stát po boku svých přátel. Někdy je ale Beran poněkud vzpurný a může vás překvapit výbuchem vzteku. Snažte se jim to tolerovat, protože jinak jsou to parťáci do nepohody. Jsou vždy loajální a vždy vás budou bránit do posledního dechu.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou jako přátelé stabilní a solidní. Vždy svým přátelům naslouchají a bez toho, aniž by se hněvali, vyslechnou si i případnou kritiku. Býci jsou houževnatí a jen málokdy zneužívají pomoci svých přátel. To ale neznamená, že by si o ni neměli někdy říct.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou komunikativní a zábavní, a pokud jde o přátelství, nikdy se nebrání navazování nových vztahů. I proto mají spoustu přátel, s nimiž se o ně budete dělit. Pokud se vám svěří se svými pocity, pak můžete být pyšní – považují vás už za opravdové přátele, i když vám to možná tak nepřipadá. Vzhledem k počtu svých přátel je nutné, abyste se jim ozvali jako první, pokud je budete chtít vidět.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jsou emocionální přátelé. Na vrcholu seznamu nejdůležitějších věcí v jejich životě stojí rodina a přátelé. Dokážou se pro ně roztrhnout a dát jim vše. Ovšem pokud jim vnitřní instinkt napovídá, že jejich přítel je podvedl, klidně ho vyškrtnou ze svého života – a to navždy.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lev touží po tom, aby se vše točilo kolem něj, a bude provádět nehorázné věci, aby si tuto pozornost zajistil. Lvi jsou rádi středem pozornosti, takže pokud chcete, aby si vás všimli, musíte mluvit hlasitěji. I když se ale zdá, že sebestředný Lev nemůže být dobrým přítelem, opak je pravdou. Když mu dáte najevo, jak moc ho zbožňujete, věřte, že za vámi půjde i do pekla. Pozor, nikdy nesmíte urazit jeho ego, jinak ho ztratíte.

     

  • 6.

    Panna

    y

     

    Panny mají tendenci držet svoje emoce pod pokličkou a tahle snaha je stojí hodně úsilí. Jsou totiž tak moc soustředění na svůj úkol, že jen těžko najdou skutečné přátele. Jejich opatrnost jim velí, aby byly v hledání skutečných přátel zdrženlivé. Na druhou stranu, pokud už se Panna otevře přátelským emocím, získáte v ní spolehlivého přítele.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy berou přátelství velmi vážně. A taky všechny aktivity, které s přátelstvím souvisejí. Nikdy nezapomenou, kdy máte narozeniny nebo svátek, vždy vám včas popřejí a dají dárek. Na Facebooku mají spoustu přátel, ovšem žádosti o další přátelství nepřijímají bezhlavě. Ano, přátelství je pro ně důležité a své přátele si Váhy vybírají opravdu poctivě.

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou velmi vášniví a sexuálně založení, takže mají spoustu sexuálních přátel. Je těžké získat si jejich důvěru, pokud se tak stane, můžete si být jistí, že jste získali přátele až na věky. Pokud je ale zklamete, nebudou se rozpakovat dát vám „kamarádské“ kopačky. Nesnášejí slabost a nedostatek respektu, takže potřebují přátele, kteří jsou skutečné osobnosti.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci milují cestování a rádi zkouší nové věci. Mají rádi nové lidi a nová přátelství, která navazují velmi snadno. Své přátele rádi rozesmávají a vyprávějí jim příběhy o svých dobrodružstvích. Na druhou stranu mají tendenci ozvat se přátelům jen tehdy, když se jim to hodí nebo když něco potřebují.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi jsou velmi stabilní lidé a dobře informovaní. Jsou to přátelé, kteří touží po stabilitě i v přátelství, takže potřebují někoho, kdo jim tuto stabilitu může dát. Jsou upřímní a kolikrát na sebe prozradí i to, co nechtěli. Někdy až příliš často zneužívají své přátele k tomu, aby z nich vypáčili nějakou radu nebo aby jim něco vysvětlili.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři se liší od ostatních znamení dost výrazně, ovšem jsou to skvělí přátelé. Jsou neortodoxní, netradiční a často mají velmi široký záběr přátel ze všech oblastí života. Pokud potenciální přátele neodradí jistá neotřelost Vodnářů, ti, co vytrvají, zjistí, že získali přítele na dlouhé roky. Vodnáři totiž nemají problém obětovat se pro přítele.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Pokud máte přítele, který se narodil v tomto znamení, pak jste pravděpodobně získali spřízněnou duši. Ryby jsou oddané a nesobecké a je požehnáním mít je mezi přáteli. Trpělivě naslouchají, když máte problém, a snaží se udělat vše, aby vám pomohly. Když vás požádají o pomoc ony, nerozmýšlejte se dlouho a pomozte jim. Važte si toho, protože Ryby o pomoc obvykle nežádají.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz