Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co muži nesnášejí při sexu? Berani vulgarismy, Panny děsí překvapení!

/
  • (iStock)
    25. srpna 2017 ● 06:00

    Existují věci, které se mužům při milování nelíbí. Někdy mlčí a tajně věří, že se to změní, ale někdy je lepší říct to nahlas. Jak se chovají muži podle toho, v jakém slunečním znamení se narodili?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Mužům Beranům se opravdu velmi příčí, když žena, se kterou se milují, mluví vulgárně. Jedno slovíčko možná překousnou, ale pokud žena po celou noc vypouští z něžných úst jedno bahno za druhým, pak je konec.

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Mužům narozeným ve znamení Býka se nelíbí, když žena přeskakuje předehru (i taková se najde). Pro ně je milostná předehra součástí sexu, na niž by se nemělo zapomínat. Pravidlo číslo jedna: Věnujte Býkovi svůj čas!

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Vzhledem k tomu, že Blíženci nesnášejí stereotyp, nemají ho rádi ani v posteli. Mužům Blížencům se nelíbí, když jejich partnerka vyžaduje jen jednu milostnou pozici a nechce zkusit žádnou další.

     

    Jak souvisí počasí s chutí na sex? Podívejte se na naše VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Sex a počasí: Ženy to rády v létě, mužům haraší s příchodem zimy • Blesk TV

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Je samozřejmě fajn říct si, co byste v posteli rádi, ale mužům Rakům rozhodně nikdy neříkejte, že něco dělají v posteli špatně. Jakýkoli náznak kritiky je pro Raky vražedným zabijákem.

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lev není stydlivý a rád si dopřeje i švédskou trojku. Nezapomeňte ale při takovém druhu sexu neustále Lva chválit. Lev potřebuje, abyste věnovala zvláštní pozornost každé části jeho těla, zvláště pak jeho mužské zbrani.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Muži narození ve znamení Panny v sexu moc nepřekvapí a taky je nic moc neurazí. Snad jedno jediné nemají rádi – spontánní překvapení. To jim může přivodit doslova šok.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Muži Váhy udělají cokoli, aby vás uspokojili. Ovšem nesnášejí, když jste při sexu moc hlučná a řvete tak, že to vypadá, jako by vás vraždili. Jistě, trochu vzdechů nevadí, ale v rozumné míře.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři milují sex a někdy na vás můžou až moc tlačit. Ve skrytu duše Štíři nenávidí, když se jim nepodaří dovést vás k orgasmu. A lhát se jim nevyplácí, oni chtějí důkazy o tom, že jste se udělala a budou se s vámi milovat tak dlouho, dokud vás nepřivedou k vrcholu.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Muži Střelci jsou spontánní a v posteli nesnášejí nudu. Určitě se jim taky nezavděčíte plánovaným sexem. A i když to minule bylo třeba super, nedělejte to tak pokaždé a snažte se improvizovat.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi sex milují a jsou podobně jako Štíři velmi sexuálně založení. Nicméně nemají rádi, když se náhodou dotknete prstem jejich análního otvoru – bez varování! Prosím, pozor na to!

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři nenávidí tradiční milování, takže s misionářskou polohou je spíše naštvete. Existuje přece tolik jiných poloh, tak proč Vodnáře nepřekvapit?

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Sex a Ryby, to je jedno velké dobrodružství. Muži narození v tomto znamení mají rádi téměř cokoli, jen jim během milování nijak neubližujte fyzicky. Zvláště pozor dejte na jejich penis. Na něj jsou hodně hákliví.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz