Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co udělá dobře vaší vagině? Lvice to mají rády nahlas, Váhy potřebují neustálé komplimenty

/
  • Sex podle horoskopu? Proč ne!
    Sex podle horoskopu? Proč ne! (istock.com)
    29. července 2023 ● 06:00

    Každá z nás má své preference, pokud jde o sex. Je to ale úplně jedno, pokud s tím všichni souhlasí. Hvězdy vám mohou napovědět, co vám udělá opravdu dobře. Přečtěte si následující doporučení a vaše vagina vám za to poděkuje.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock
    Vy Beranice máte rády trochu drsnější milování. Potřebujete ho cítit pořádně uvnitř a nechcete, aby se s vámi zacházelo jako s křehkým nádobím. Vůbec se nebráníte experimentům, jako jsou pouta nebo hodně erotické prádlo, důležité je, aby to všechno bylo nabité vysokou energií.

     

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock
    Vy a vaše vagina milujete opravdu vášnivý sex. Jakmile jste s někým v posteli, chcete s ním být skutečně propojená. Patří k tomu i vhodná nálada, jako jsou svíčky, hudba a osvětlení. Sex ve špinavé koupelně nebo v nějakém baru na WC, to fakt není na vrcholu vašich erotických tužeb. Vaše vagina potřebuje, aby se o ni pečovalo.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock
    Jste v posteli docela divoška a klidně budete zkoušet, cokoli vám partner navrhne. Nebude vám vadit ani švédská trojka nebo návštěva swingers party, protože sex dokážete oddělit od emocí. Sex berete jako zábavu a dobrý trénink.

     

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock
    Vaše vagina potřebuje předehru, bez ní nikdy nebude spokojená. Vy potřebujete dávat i přijímat. Není vám jedno, co se při milování děje, a potřebujete pěkně nastartovat. Sex je pro vás aktem lásky.

     

     

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock
    Lvice to mají rády hodně nahlas. Nebudou držet jazyk za zuby, aby náhodou svým hlasitým projevem nevyděsily sousedy. Sexuální extáze je prostě něco, co musí prožít naplno. Sex je pro ně jako umělecká forma a nesnáší, když jim někdo v posteli říká, co a jak mají dělat.

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock
    Skvělý sex Panny stojí na detailech, a když si jejich partner přesně pamatuje to, co se jim líbí, a dělá to. Pak je jejich vagina skutečně nebetyčně šťastná. Pozornost věnovaná detailům je důvodem, proč Panny nevyhledávají milostná dobrodružství na jednu noc – potřebují partnera postupně poznávat a teprve pak pro ně bude sex ještě lepší.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock
    Váhy v sexu nechtějí spěchat a potřebují slyšet neustálé komplimenty, které zahrnují vyznání, jak úžasné a vášnivé jsou. Dejte Vahám sex, po jakém touží, a ony vám svou přízeň stoprocentně vrátí.

     

     

     

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock
    Vagina Štírek potřebuje ke štěstí intenzivní a častý sex. Váš sexuální disk je zcela mimo grafy, a jakmile se chystáte s někým milovat, musí to být až na dřeň. Lenost a nuda v posteli pro vás nepřichází v úvahu.

     

     

     

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock
    Máte ráda nové a svěží sexuální zážitky. Abyste si to opravdu užila, potřebujete spontánní a nečekaný sex, to se pak teprve rozjedete. K uspokojení vyžadujete dostatek sexuálního napětí, jinak vás to nebaví.

     

     

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock
    Ženy narozené v tomto znamení milují ranní sex. Teprve pak může následovat snídaně a pracovní den. Kozorozi jsou workoholici a ranní milování je pro ně naprosto logickou aktivitou. Pokud sex po ránu nemají, jejich den už za moc nebude stát.

     

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock
    Jste otevřeně smýšlející, takže téměř každý druh sexuálního uspokojení je pro vás dobrý – pokud ho není málo. Vyzkoušíte nové polohy i prostředí, důležité je, abyste zažila skutečné potěšení.

     

     

     

     

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock
    Vám se líbí sex, který je tak trochu nadpozemský, i když cokoli v posteli zažijete, pro vás bude krásné, zvláště když uvidíte na obloze hvězdy. V ten okamžik zapomenete na všechny problémy, které máte. Milujete tantrický sex a cokoli, co přinese spojení mysli a těla, a také vícenásobný orgasmus.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz