Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jakého muže potřebujete ke štěstí? Panny trpělivého, Váhy věrného!

/
  • (iStock)
    2. září 2017 ● 06:00

    Hledat a najít partnera, který bude kompatibilní s vaším znamením zvěrokruhu, není lehké. Ale pokud je pro vás charakteristika podle hvězd důležitá, úsilí se vyplatí. S jakým znamením vám to vyjde? Zeptejte se zvěrokruhu, možná vám hvězdy napoví.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

     

     

    Berani jsou silně nezávislí a logičtí. Milují, když jsou sami a když můžou hluboce dumat o čemkoli. Hledají tedy partnera, který je přesvědčivý a upřímný, protože Berani nemají čas na zbytečné kecy.

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býk je jedno z nejodvážnějších znamení zvěrokruhu. Když mají vztah, jsou velmi oddaní. Býci-ženy chtějí partnera, který je nejen oddaný, ale taky romantický a vášnivý. Rozhodně chtějí někoho, kdo je silný a samostatný.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci rádi zkoumají nové věci. Jsou to dobrodruzi a také milují společnost. Vždy očekávají, že s nimi budete držet krok, bez ohledu na to, jestli se vám chce. Blíženkyně potřebují partnera, který má svůj vlastní názor, je hravý a také zábavný.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Nikdo není laskavější a citlivější než Rak (snad kromě Ryb). Raci budou vždy usilovat o to nejlepší ve vztahu, ale to neznamená, že je budete zneužívat. Račice hledají partnera, který je naladěn podobně jako ony, někoho, kdo je upřímný a emocionální.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi potřebují partnera, který je věrný a motivuje je. Pokud tyhle vlastnosti chybí, pak se vztah pravděpodobně velmi rychle rozpadne. Lvice budou hledat někoho, kdo je stejně přímočarý, jako jsou ony samy. Také budou vyžadovat, aby byl partner štědrý a uměl flirtovat.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou trpělivé a tak trochu zamyšlené. Nikdy se všem neotevřou hned, takže tahle jejich vlastnost může ztěžovat vytváření nových vztahů. Proto budou Panny vždy hledat někoho, kdo s nimi bude mít velkou trpělivost. Když počkáte a vydržíte, zjistíte, že Panna za to stojí.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy bývají tvrdošíjné a silně motivované, pokud jde o to, jak někoho získat. Jsou také velmi logicky zaměřené, což znamená, že každou situaci dovedou perfektně analyzovat. Muž, který se hodí pro Váhy, by měl být věrný a přizpůsobivý a také by měl umět komunikovat a nemlžit.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou extrémně intenzivní a sexuálně zaměření. Mnohdy se kvůli tomu dostanou do problémů, protože udělají něco frivolního, a na následky nemyslí. Štírky hledají někoho, kdo je zábavný a má s nimi dost trpělivosti.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou bezstarostní dobrodruzi. Rádi skočí po tom, aby vyzkoušeli něco nového, ale na druhou stranu jim nevadí, když se pak sejdou doma se svými blízkými. Střelkyně milují muže, kteří jsou smyslní a mají smysl pro humor. Potřebují také někoho, kdo je stejně aktivní jako ony samy.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi jsou chytří a vážní, proto chtějí člověka, který až tak moc vážný není. Oceňují ale partnery, kteří jsou v ostatních věcech podobní, protože to jim pomáhá spojit se s nimi na hlubší úrovni. Kozoroh bude hledat člověka, který tvrdě pracuje a je zábavný.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou velmi kreativní a sex s nimi je velmi intenzivní. Milují své smysly a v ložnici je dovedou perfektně využít – zvláště když natrefí na partnera, který se nebrání dobrodružství. Vodnářky hledají muže, kteří jsou okouzlující a vášniví. A také chtějí někoho, kdo je společenský, protože jim dodá sebevědomí.

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou emocionální znamení zvěrokruhu a vědí, jak tyhle emoce využít ve svůj prospěch. Jsou upřímné, když je něco nebo někdo obtěžuje. Ryby chtějí vztah s někým, kdo je soucitný a přemýšlivý stejně jako ony. Ocení taky každodenní romantiku.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz