Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Znáte svého anděla strážného? Zavolejte ho a pomůže vám s láskou i strachem!

/
  • (iStock)
    16. září 2017 ● 06:00

    Svého anděla strážného se samozřejmě můžete zeptat na cokoli a požádat ho, aby vám pomohl splnit vaše nejvroucnější přání. Stojí při vás za každých okolností a nikdy vás nenechá ve štychu. S čím vším vám může pomoct?

  • 1.

    Hledání ztracených věcí

    Autor: iStock

     

    Něco jste někam založili nebo ztratili a rádi byste to našli? Zavolejte si na pomoc archanděla Michaela nebo Chamuela, ti jsou skvělí pomocníci v hledání čehokoli. Neexistuje žádný časový limit, dokdy by to měli najít, obecně platí, že běžné předměty, jako jsou hodinky, telefon či brýle, najdete díky andělské pomoci do jedné hodiny od chvíle, kdy je přivoláte. Pokud je zavoláte, a stejně předmět nemůžete najít, může to znamenat, že ten předmět už nepotřebujete nebo že byste ho měli symbolicky předat někomu jinému.

     

  • 2.

    Hledání pravdy a nových začátků

    Autor: Profimedia

     

    Toužíte se odtrhnout od ničivých návyků, které vám znepříjemňují život? Hledáte odpovědi či pravdu? Zavolejte si na pomoc Kali, která je spíše bohyně než anděl. Je ale silná a pomůže vám, abyste se uvolnili a pustili vše, co vám zbytečně zatěžuje hlavu. Kali také bude s vámi, když budete potřebovat najít správnou cestu nebo když začnete novou kapitolu svého života. Pokud jde o práci, Kali je tu proto, abyste ji včas dokončili. A správně.

  • 3.

    Bezproblémové cestování

    Autor: iStock

     

    Ať už se chystáte na služební cestu, na výlet s dětmi, nebo někam do zámoří, možná máte obavy, abyste někde neuvízli v koloně nebo nepíchli pneumatiku. Dopředu můžete zavolat archanděla Rafaela, který vám pomůže v tom, aby byla cesta bezproblémová. Archanděl Rafael je obvykle spojován s uzdravením, ale může dělat i jiné zázraky. Pomůže vám i v případě, že se bojíte létání nebo vám vadí doprava po moři.

     

     

  • 4.

    Dobré vztahy s dětmi a domácími mazlíčky

    Autor: iStock

     

    Přejete si, aby byly děti zdravé a aby u vás doma panovala pohoda? Pokud to skřípe a hádáte se, zavolejte si na pomoc archanděla Gabriela. Ten je užitečný zvláště ve chvílích, kdy procházejí děti, domácí mazlíčci nebo vy těžkým obdobím, jste nemocní nebo se snažíte vypořádat se změnami, ke kterým ve vašem životě dochází. Můžete věřit, že právě Gabriel vás povede tím správným směrem a zajistí vám pozitivní výsledek.

  • 5.

    Při zkouškách, schůzích či důležitých prezentacích

    Autor: iStock

     

    Máte důležitou zkoušku, obchodní jednání, které bude vyžadovat jasnou a bystrou mysl? Požádejte o pomoc archanděla Uriela. Ten vám pomůže uchovat jasné myšlenky a zbaví vás stresu, takže budete moci lépe komunikovat a snadno odpovídat na otázky. Díky Urielovi se vaše obavy rozplynou jako pára nad hrncem.

     

  • 6.

    Problémy s penězi

    Autor: iStock

     

    Pokud čelíte jakýmkoli problémům s financemi, nebo vám někdo dluží peníze, zavolejte si na pomoc archanděla Ariela. Pomůže vám zlepšit vaše návyky týkající se peněz a pomůže vám otevřít dveře k prosperitě a hojnosti. Kromě peněz obstarává taky jiné materiální potřeby, jako je bydlení, potrava, a pomáhá s věcmi souvisejícími s péčí a léčením zvířat. Pracuje společně s archandělem Rafaelem.

  • 7.

    Harmonické vztahy

    Autor: iStock

     

    Potřebujete uzdravit zlomené srdce, chcete najít lásku? S tím vším vám pomůže archanděl Raguel. Ten přispívá k harmonii a důvěře ve vztazích a naučí vás také lépe komunikovat. Tento anděl vám pomůže vidět pravdu a odhalit lekce, které se musíte naučit zvládat.

     

  • 8.

    Deprese nebo úzkosti

    Autor: iStock

     

    Cítíte se znepokojeni, trpíte depresemi nebo úzkostnými stavy? Zavolejte si na pomoc archanděla Jofiela nebo Michaela, kteří vám s vašimi starostmi nebo obavami pomohou. Archanděl Michael vám pomůže, abyste se dostali až k jádru problému a odhalení pravdy, Jofiel vám zase pomůže, abyste se cítili veseleji a radostněji.

  • 9.

    Hubnutí

    Autor: iStock

     

    Nedaří se vám zhubnout? Nemáte pevnou vůli? Nebo se chcete cítit lépe ve svém těle a milovat ho takové, jaké je? Zavolejte si na pomoc archanděla Rafaela, ten vám pomůže nejen se správnou motivací, ale také s tím, abyste setrvali na správné cestě.

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz