Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo je loajální a věrný? Lvi budou vždy na vaší straně, Býci vás možná podvedou

/
  • (iStock)
    22. září 2017 ● 06:00

    Které znamení zvěrokruhu má problémy s loajalitou a věrností? A které je pevné jako skála? Ať už jde o romantické vztahy mezi partnery nebo o pracovní či přátelské vztahy, některá sluneční znamení jsou na tom s loajalitou líp než ta druhá. Na koho se můžete spolehnout?

  • 1.

    Beran

    Autor: Profimedia

     

    Berani jsou velmi tvrdohlaví, a to ve všech vztazích, ať už romantických nebo pracovních. Jsou tím proslulí a jejich tvrdohlavost se projevuje i v loajalitě a věrnosti. Pokud někoho milují, dovedou být skutečně věrní. Jsou sice někdy podráždění, ale to jim dokážete odpustit, pokud víte, že jim můžete věřit. A můžete, to si pište.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Profimedia

     

    Býci jsou někde uprostřed, pokud jde o loajalitu či věrnost. Jsou oddaní lidem, které mají rádi, ale taky si dost často hrají s myšlenkou, že by mohli podvést. Jako by měli dvě tváře. Nicméně, když najdou Býci někoho, kdo je zaujme, budou následovat svoje srdce. Pak dokážou být loajální a věrní.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Profimedia

     

    Blíženci jsou ve skutečnosti velmi věrní, i když charakteristika jejich znamení poukazuje na úplný opak. Jakmile se zamilují do někoho, kdo je inspiruje, budou při něm stát v dobrých i horších časech a nikdy nezklamou. Znamená to tedy, že musíte být neustále dostatečně inspirativní.

     

  • 4.

    Rak

     

    Autor: Profimedia

     

    Raci jsou lidé, kteří raději zemřou, než aby vás podrazili. Zejména pokud jde o vztahy. Jakmile najdou někoho, s nímž chtějí žít, budou při něm stát věrně po zbytek života a budou jim věnovat veškerý svůj čas. Na rozdíl od Štírů nejsou žárliví, naopak jim zase nedělá problém za zády druhé pomlouvat, aby se vyhnuli konfliktům, ale nikdy se nemusíte bát, že by vás méně milovali nebo by k vám necítili úctu. Ke svým přátelům i kolegům budou vždy loajální, a pokud dojde k nějakému pracovnímu konfliktu, vždy se za vás postaví.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: Profimedia

     

    Lvi dokážou hájit své partnery a přátele tak, jak je jim vlastní – jako lvi. Jakmile vidí, že se jejich blízkým děje nějaké bezpráví, rozruší je to a dělají vše pro to, aby je podpořili. Lvi budou stát na vaší straně vždy a za všech okolností, i kdyby měli bojovat skutečně velmi tvrdě.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Profimedia

     

    Panny jsou až moc paranoidní na to, aby byly naprosto věrné a loajální. Jsou to lidé, kteří při vás budou stát, dokud vás budou milovat. Jakmile jejich zájem opadne a objeví se někdo zajímavější, jsou ochotni vás opustit a jít jinam. Nepochybujte o tom, že Panna by vás dokázala velmi rychle nahradit. Dokázala.

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Profimedia

     

    Váhy jsou vládci romantiky a lásky. Umí být oddané svým partnerům i přátelům, nicméně je to stojí někdy velké úsilí. Snoubí se v nich totiž nerozhodnost a nejistota. Když se v životě vyskytnou horší nebo negativní okolnosti, může to být pro jejich vztahy smrtící. Přestože jsou Váhy pravdomluvné, jsou taky schopné milovat a podvádět. Záleží na tom, zda mají vedle sebe tu správnou osobu.

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Profimedia

     

    Pokud jde o vztahy mezi mužem a ženou, nejsou Štíři úplně ideální, a to kvůli své přehnané žárlivosti. Ovšem pokud vás bude zajímat, jak jsou na tom s věrností nebo loajalitou v pracovních vztazích, pak si můžete oddychnout. Štíři jsou věrní až za hrob a budou za vás dýchat. Ať už vás milují nebo nenávidí, budou vás bránit a budou se za vás bít bez ohledu na to, aniž by očekávali, že jim to vrátíte.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: Profimedia

     

    Střelci jsou úžasní lidé, vážně. Ovšem pokud jde o věrnost a loajalitu, jsou až moc náladoví a svobodomyslní, aby takoví na sto procent byli. Neznamená to samozřejmě, že je každý Střelec podvodník, ovšem pokud existuje někdo, kdo má problém zůstat oddaný, pak je to právě Střelec. Jsou tak hladoví po nových věcech, že jim to vlastně nelze mít za zlé.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Profimedia

     

    Kozorozi nejsou moc loajální ani věrní, ale na druhou stranu nejsou zcela nedůvěryhodní. Chtějí se ujmout vedení nejen ve vztazích, ale taky ve firmě, takže se dost často stane, že vás vymění za někoho, kdo jejich nadřazenost akceptuje. Jestli to tak cítíte, nezaslouží si vás.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Profimedia

     

    Vodnáři jsou silně ambiciózní, zejména pokud jde o zásadní změny v životě, a to je důvod, proč nejsou moc loajální a věrní. Jsou sice empatičtí, rádi pomáhají a realizují se v dobročinnosti, ale právě kvůli tomu dost často obětují vlastní vztahy. Není to až tak o tom, že by byli v pokušení hledat jiné partnery, ale spíše je to o pokušení být v práci až do půlnoci.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: Profimedia

     

    Ryby jsou skutečně náruživí milenci, ale často jsou ve svých magických až imaginárních světech poněkud vzdáleny realitě. Pořád si myslí, že najdou zelenější trávu a cítí morální povinnost ji hledat. Ryby se rády zamilovávají, ale nechtějí být nikým svazovány. To platí i v pracovním procesu. Jakmile mají pocit, že je někdo až moc omezuje, klidně odejdou – loajalita neloajalita.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz