Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jakou máte nejlepší vlastnost? Býci jsou odvážní, Střelci štědří!

/
  • (iStock)
    29. září 2017 ● 06:00

    Každý z nás disponuje různými pozitivními i negativními vlastnostmi a některé z nich jsou skutečně tím nejlepším, co můžeme ostatním nabídnout. Jaká je vaše nejlepší vlastnost? Prozradí to o vás znamení zvěrokruhu! 

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani mají jediný cíl – být ve všem, pokud možno, první. K dosažení tohoto cíle musí mít odvahu. A tu oni mají. Neexistuje odvážnější znamení, než jsou Berani, a jejich odvaha jim umožňuje jít vstříc i rizikům, která na ně číhají. Nevědí sice, zda bude výsledek úspěšný, ale to jim nebrání, aby šli pořád kupředu. Odvaha je vždy dovede velmi daleko.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou velice spolehliví. Často je lidé vyhledávají právě pro jejich spolehlivost, která se projevuje naprosto ve všem, co Býci dělají. Jejich schopnost být vždycky tam, kde je ostatní potřebují, je často přehlížená, což někdy Býky rozčiluje. Jsou velkorysí a spolehlivost z nich činí jedny z nejlepších zaměstnanců a taky přátel, kterých byste si měli vážit.

  • 3.

    Blíženci

     

    Autor: iStock

    Nejsilnějším znakem Blíženců je jejich nadšení. Je to jejich nejlepší vlastnost, která je někdy na obtíž. Blíženec je společenský motýl, který poletuje všude, kde se dá, neustále je plný nadšení a energie a je rád, když i lidé kolem něj jsou takoví. Lidé jsou přitahováni k Blížencům jako magnet! 

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jsou často označovaní jako silně emoční znamení a to, že dokážou vyjádřit emoce kreativním způsobem, je vlastně jejich nejsilnější zbraň. Ať už je jejich nástrojem štětec, pero, křída, tužka nebo vařečka, vždy vytvoří něco úchvatného. Nebojte se je v tom všem podporovat, vrátí vám to!

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Nejsilnější a nejlepší vlastností Lvů je síla a dostatek energie. Co byste taky očekávali od znamení, které ovládá Slunce? Lvi mají hodně elánu, to proto, aby mohli dokončit všechny věci, které mají na seznamu úkolů. Vstanou klidně v šest hodin ráno a spát jdou až po půlnoci, jen aby vše stihnuli. Kéž by i jiná znamení měla tolik energie!

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou extrémně inteligentní. Jejich pozornost upřená na detaily může štvát, ale ve finále je to jejich nejlepší vlastnost, která jim dává sílu. Panny se rády učí, a to i tehdy, když to druzí nevidí. Je to celkem impozantní rys, a co víc, Panna ráda mentoruje a doslova miluje, když vás může něco nového naučit.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Nejsilnějším rysem Vah je jejich romantická povaha, však je také ovládá Venuše. Jakmile se Váha zamiluje, je nejromantičtější znamení zvěrokruhu. A zamilovaná dokáže být nejen do osoby, ale i do myšlenky „být zamilovaný“. S Váhou budete mít pořád líbánky.

     

  • 8.

    Štír

     

    Autor: iStock

    Štír je velmi úspěšné znamení, a to proto, že je ambiciózní. Je motivován silou, pozicí a penězi a bude dělat všechno pro to, aby toho dosáhl. Probudí se a začne tvrdě pracovat třeba až do noci, a bude-li třeba, nechá za sebou kvůli tomu i svoje osobní vztahy. Ví, co chce, a dosáhne toho i za cenu ztráty partnera.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou velice štědří, a to ve všech oblastech svého života. Chtějí pro své blízké jen to nejlepší a udělají vše, co můžou, aby jim pomohli. Střelci se rozdají pro kamarády, kolegy i partnery, doprovodí vás na schůzku nebo pracovní pohovor nebo vám půjčí peníze, když je budete potřebovat. Střelec je opravdový přítel, kterého budete chtít až do konce života. Jen pozor, nezneužijte jeho velkorysosti, jinak ho ztratíte.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozoroh se narodil s více ambicemi, takže dost často neví, co má dělat. Vždy si stanoví velký cíl, kterého by chtěl dosáhnout, ale často je tak veliký, že ho jednoduše nemůže splnit. Je to jeho nejsilnější a nejtypičtější znak, ale svým způsobem taky nejpřitažlivější. Lidé si nemohou pomoct – a téměř vždy jsou Kozorohem okouzleni.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Už jste někdy viděli Vodnáře, aby byl sám? Pravděpodobně ne, a to proto, že jejich nejlepší a nejsilnější vlastností je přátelskost. Každý, kdo narazí na Vodnáře, chce, aby tenhle člověk byl v jejich životě. Má totiž schopnost, aby se všichni, kdo s ním mluví, cítili pohodlně a bezpečně. Dokonce i ti, kteří se s nimi setkají jen na krátkou chvíli, si uvědomí, že jsou v blízkosti někoho velmi přátelského, a vždy si na ně vzpomenou.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Nejsilnějším rysem Ryb je vlastně rys, který mnoho lidí zaměňuje za slabost. Je jím jejich citlivost. Být citlivý ale není tak špatná věc, znamená to, že je takový člověk milý, ohleduplný, jemný v jednání s ostatními. A taky že dokáže diskutovat s ostatními o svých pocitech. Ryba vám bude vždy naslouchat – a to je přece skvělá vlastnost, ne?

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz