Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Říjen podle numerologie: Zaměstnejte mozek, radí Lenka Suchardová

/
  • numeroložka Lenka Lippertová Suchardová
    numeroložka Lenka Lippertová Suchardová (archiv Blesku)
    9. října 2017 ● 10:00

    Tento měsíc se naopak vše zrychlí. Mozkové buňky ožijí a budou potřebovat dostatečné množství duševních činností, možná se zničehonic rozhodnete studovat.  Pokud si potřebné informace či zážitky nedodáte, pak si budete libovat v jakýchkoliv stresových okamžicích. Tudíž kritika a hádky by pak byly na denním pořádku. Vyberte si, co je vám příjemnější – atmosféra podivně napnutá a nebo příjem zajímavých informací i lidí navíc v ovzduší veselém, hravém a optimistickém.

  • 1.

    Láska/Vztahy

    Na vztahy vám nezbude příliš mnoho času. Kariéra vítězí, city jsou až na druhém místě. Rodina by vám měla vyjít maximálně vstříc.

     

    Může však dojít k napětí, hádkám i vzájemnému odcizení. Nic neřešte horkou hlavou, snažte se být diplomatičtí a uznejte názory druhých. Rozšíříte okruh svých známých. Do citového života vneste oživení, jednejte intuitivně ne násilně.

     

  • 2.

    Peníze/Práce

    Vyplatí se dravost, rychlost, pohotovost, svobodné myšlení a ochota riskovat. Všechny nápady okamžitě proměňte ve svůj prospěch. Čeká vás mnoho nových příležitostí. Jednejte rychle, aby vám šance neutekly.

     

    Situace nedramatizujte, ale zjednodušte na chci-nechci, líbí-nelíbí, potřebuji-nepotřebuji… Významný finanční přínos se může objevit začátkem měsíce.

     

  • 3.

    Zdraví

    Pocítíte-li napětí, nervozitu, tendence ke kritizování a vyčítání, raději se běžte projít, projet na kole. Díky čerstvému vzduchu, přírodě a pohybu se vám pročistí hlava. Pomůže také návštěva specializované poradny.

     

    Potrápit vás může kašel, projevy na kůži a cholesterol. Tělo doplňte vitamíny a minerály. Z pracovních či partnerských problémů se objeví bolesti a ztuhlost krku.

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz