Abyste zjistili číslo vašeho bydliště, musíte sečíst všechna čísla, která ho tvoří, abyste dostali jednu jedinou číslici. Číslo je často identické s číslem vaší osobnosti nebo osudu. Například číslo domu je 2244/13. Číslo vypočítáte následovně: 2+2+4+4+1+3=16=1+6=7. Číslo vašeho bytu je 7. Jakou atmosféru mají byty s jednotlivými čísly? A co o vás číslice vypovídá?

Číslo domu 1

Pokud bydlíte v jedničce, jste extrovertní, cílevědomý a máte velkou sílu. Často jednáte velmi rázně a impulzivně. Ne vždy dobře vycházíte se sousedy. Musíte opatrně volit slova, která si vyměňujete nejen se sousedy, ale i s ostatními obyvateli domu či bytu. Neprosazujte pokaždé naplno svůj názor, jednejte chytře a s rozumem.

Číslo domu 2

Bydlíte-li v domě či bytě s popisným číslem 2, pak k vám na návštěvu rádi zavítají rodina i přátelé. Váš domov je otevřen pro každého, kdo ho dokáže naplnit láskou, radostí a pozitivní energií. Jste ochotni kdykoli pomoct, jste citliví a máte pochopení. Pozor, abyste nepropadli do pohodlnosti, lenosti nebo flegmatismu.

 

Číslo domu 3

Trojka přináší do vašeho života optimismus a energii, která vládne i uvnitř bytu. Tohle pozitivní chvění obvykle znamená úspěch. Jste příjemní sousedé, kteří se rádi druží s ostatními v domě. Váš byt bude zařízený zřejmě kreativně, dost často budete přemísťovat nábytek a malovat. Pozor jen na to, abyste se finančně nezruinovali.

Číslo domu 4

Pokud je číslo vašeho domu čtyři, jdou vám zřejmě lehko od ruky všechny řemeslné práce. Nebojíte se cokoli opravit nebo předělat. Vaše schopnosti oceňují i sousedé, kterým rádi vyjdete vstříc. I proto mezi vámi panují přátelské vztahy. Vibrace čtyřky napomáhá také pěstování rostlin – takže pokud chcete, založte si zahrádku.

Číslo domu 5

Pokud bydlíte v pětce, není divu, pokud rádi filozofujete. Máte dobrý vztah k sousedům, které rádi podpoříte nebo jim pomůžete. Jste velmi komunikativní a milujete svobodu. Často cestujete, ať už služebně nebo soukromě. Rádi si užíváte života.

Číslo domu 6

Lidé, kteří žijí v bytě nebo v domě s číslem šest, jsou obvykle domácky založení a velmi zodpovědní. Váš byt je vždycky perfektně uklizený, milostný život je harmonický a vyrovnaný. Většinou i po mnoha letech manželství vám to bude klapat. Nesnášíte povrchní vztahy a jednání, jste totiž velmi empatičtí.

Číslo domu 7

Pokud bydlíte v sedmičce, vyzařuje z vás velmi zvláštní energie. Skoro to vypadá, jako byste byla čarodějnice. Hodně vás zajímá ezoterika, mystika a milujete pobyt v přírodě. Tam nacházíte uvolnění a odpočinek. Působíte často velmi vážně a vzdáváte se rádi povrchních věcí v životě. Není to ale nutné, zkuste někdy pozvat svoje přátele k sobě domů a vneste do něj radost a život.

Číslo domu 8

Osmičky umí skvěle čerpat dobrou sílu a žít spokojeně. To vám pomáhá při každodenních aktivitách i prohrách. Když je to potřeba, rádi pomůžete těm, kteří vaši pomoc potřebují.

 Číslo domu 9

Lidé, kteří žijí v devítce, zvládají svůj den s elánem a nadšením. Devítka vás podporuje v navazování nových přátelství a prosazování vlastních úmyslů. Koncepty a projekty byste ale neměli prosazovat neustále sami, někdy se zeptejte svých kolegů nebo přátel – rádi vám pomůžou.