Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Odhalte své minulé životy! Co všechno zjistíte a v čem vám to prospěje?

/
  • (iStock)
    23. října 2017 ● 06:00

    Trápí vás smůla ve vztazích? Bojíte se výšek, létání nebo pavouků? Neumíte se rozhodnout? Nahlédněte do svých minulých životů! Pomůže vám v tom regresivní terapie. Její zastánci tvrdí, že si díky tomu zlepšíte svoje duševní zdraví, odblokujete se a vyřešíte neřešitelné. V čem všem vám může návrat do minulých životů pomoct?

  • 1.

    Pochopíte osobní vztahy

    Autor: Profimedia

     

    Každý máme vzpomínky na minulé životy uložené hluboko v podvědomí. Čas od času na nás vyskočí ze snů, při meditaci nebo ve chvíli, kdy prožíváme takzvané „deja vu“. Díky regresi pochopíte, že lidé, s nimiž jste v současném životě nejblíž, jsou ti, se kterými jste se nějakým způsobem setkali i v minulém životě. I proto řešíme nejvíc problémů s členy rodiny. Netrapte se tím, díky návratu do minulých životů vám všechno začne dávat smysl a můžete tak vylepšit i vztah, který se vám zdá neřešitelný.

     

  • 2.

    Můžete odhalit svůj skrytý talent

     

     

    Autor: iStock

     

    Možná jste byli v minulém životě koncertním klavíristou, takže v tom současném máte talent na to, abyste dobře hráli. Jenže jste nikdy neměli příležitost. Objevte svůj skrytý talent a dovolte, abyste ho využili naplno. Nemusíte hrát v Rudolfinu nebo Smetanově síni, bude stačit, když se občas dotknete kláves a zkusíte si něco vyťukat. Nový koníček vás může povznést a udělat vás šťastným.

     

  • 3.

    Můžete se zbavit svých fóbií a strachů

    Autor: iStock

     

    Nesnášíte létání? Bojíte se výšek, stísněných prostorů nebo hlodavců? Psychiatr Brian Weiss už dvacet let používá regresivní terapii pomocí hypnózy k tomu, aby zbavil svoje pacienty fobií. Díky regresi se uvolní traumata z minulosti a vy se už nebudete bát potkanů, myší, hadů či výšek. Regrese je extrémně účinná právě pro řešení většiny fobií. Stačí totiž, když si vzpomenete na nějakou traumatickou událost, a vyléčíte se. No není to super?

     

  • 4.

    Vyléčíte se emocionálně i fyzicky

    Autor: iStock

     

    Spousta lidí, kteří podstoupili regresi, si díky minulým životům uvědomili, co je pravou příčinou jejich současných citových potíží. Díky tomu se mnoho emocionálních jizev zacelilo. Totéž platí i o různých nemocech. Problémy, které jste prožili v některém z minulých životů, mohou být pravou příčinou současných zdravotních komplikací. Díky návratům do minulých životů se možná uzdravíte.

  • 5.

    Změníte negativní chování a vzorce

    Autor: Shutterstock

     

    Vzpomínky, které si s sebou neseme z našich minulých životů do toho současného, mohou přinést energetický náboj, který nás pozitivně ovlivní. Jakmile pochopíte, co se dělo v minulosti, váš současný život se zlepší na všech úrovních. Když procházíte regresí, pak jsou emoce, které zažíváte vlastně skutečné, a mohou přetvářet zažité vzorce, jež negativně ovlivňují vztahy i zdraví.

     

  • 6.

    Zažijete přechodné stavy smrti

    Autor: Shutterstock

     

    Spousta lidí, kteří prošli regresí, vyprávějí, že se v tom okamžiku spojili se svými duchovními průvodci. Jiní zažili hluboký relax, který je omladil fyzicky i na duchovní úrovni. Jedna moje známá říká, že teprve po regresi se přestala bát smrti, protože si v tomto stavu uvědomila, že duše je nesmrtelná. Máte-li iracionální obavy, nevysvětlitelnou nemoc nebo chronické obtíže, případně ve vás přetrvává hněv a vina, může to být důsledek minulých životů. Regresivní terapie vám pomůže pochopit, porozumět a vypořádat se s tím, s čím si nevíte rady.

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz