Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kde máte erotogenní zóny? Vodnáři je mají na kotnících, Býci na krku!

/
  • (iStock)
    25. října 2017 ● 06:00

    Každé sluneční znamení má na svém těle nejméně jednu nebo dvě skryté erotogenní zóny, které se zapnou ve chvíli, kdy se jich partner dotkne. U někoho to jsou vlasy, u jiného třeba záda, krk nebo kolena. Která místa to jsou u vás podle zvěrokruhu? Odpovídá to, nebo máte erotogenní zóny úplně jinde?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Erotogenní zóna: Hlava, obličej a vlasy

    Berani nikdy neodolají, když jim budete masírovat hlavu a hladit je po vlasech. Nejenže je to uklidní, ale může je to i dovést do stavu úplného vzrušení. Budou jimi otřásat vlny euforie, zvláště když zaboříte své ruce do jejich vlasů.

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Erotogenní zóna: Zadní část krku

    Býci mají své skryté erotogenní místo přímo na zadní straně krku. Stačí několik jednoduchých tahů prsty nahoru a dolů v téhle oblasti, smyslné polibky přímo sem a Býci se zblázní chtíčem.

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Erotogenní zóna: Ruce a paže

    Blíženci překvapivě reagují na to, když se budete dotýkat jejich rukou a paží. Zvláště pak masáž zadní části ruky, stejně jako lehké hlazení paží, zvýší jejich vzrušení.

     

  • 4.

    Rak

     

    Autor: iStock

     

    Erotogenní zóna: Hrudník a prsa

    Raci jsou extrémně citliví a vnímaví zejména na oblast hrudníku. A je jedno, zda jde o muže či ženy. Mají rádi, když je laskáte na hrudi a mačkáte jim bradavky, dokonce i měkké kousnutí je dovede k šílenství.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Erotogenní zóna: Záda a ramena

    Lvi mají slabost – svá záda. Ať se jich dotknete kdekoli, budou z toho doslova hotoví. Milují hluboké a smyslné dotýkání na zádech, masáže zad a dotyky podél páteře. To je účinný způsob, jak je rozvášnit.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Erotogenní zóna: Břicho a pas

    Panny mají skrytou erotogenní zónu přímo uprostřed žaludku. Při dotyku břicha kolem této oblasti to v nich může vyvolat velké vzrušení a může to mít na ně silný účinek. A když je ještě budete líbat podél pasu, můžete je doslova rozdivočit.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Erotogenní zóna: Spodní část zad

    Váhy mají erotogenní zónu ukrytou v dolní části zad. Stačí jim poskytnout jemnou masáž této oblasti a máte je tam, kde chcete. Jejich libido naroste do závratných výšek. A když k tomu přidáte několik lehkých škrábanců, budou šílet.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Erotogenní zóna: Genitálie

    No, kdo jiný než Štír má skrytou erotogenní oblast právě tady! Jistě, většina lidí reaguje na to, když se jich dotknete „tam“, ale pro Štíry to je mnohem víc. Jejich největší erotogenní zóna je soustředěná kolem genitální oblasti, což je činí extrémně citlivými i na sebemenší dotyk.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Erotogenní zóna: Stehna a boky

    Pokud chcete rozvášnit Střelce, pak věnujte mimořádnou pozornost jejich stehnům a bokům. Tahle málo známá erotogenní místa jsou extrémně citlivá na jakýkoli druh dotyku, polibky nebo masáž. Stačí položit ruce lehce na jejich stehno a půjdou do kolen!

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Erotogenní zóna: Nohy a kolena

    Kozoroh má erotogenní zónu přímo na kolenou a nohou. Tato často přehlížená oblast je velmi vnímavá ke všem druhům fyzického kontaktu. Položte ruce na nohy a jezděte nahoru a dolů, polechtejte kolena a zadní části kolen a Kozorozi budou doslova slintat blahem.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

    Erotogenní zóna: Kotníky

    Je to dobře skrytá oblast, na kterou jsou Vodnáři extrémně citliví – jsou to kotníky. Věnujte pozornost této oblasti, až se budete příště chystat na milování. Budete ohromeni, jak zareagují na vaše dotyky!

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

    Erotogenní zóna: Chodidla

    Ryby mají skrytou erotogenní zónu přímo na chodidlech. Pokud jim nabídnete masáž nohou, zjistíte, že to s nimi dost zacvičí. Jestli až dosud neměly chuť, tak po chodidlové masáži ji mít stoprocentně budou. Jemně jim hýbejte s prsty a můžete je i políbit!

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz