Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ideální víkend podle hvězd? Beranům prospěje výlet, Býkům ochutnávka vína!

/
  • (iStock)
    2. listopadu 2017 ● 06:00

    Každý relaxuje po svém. Někdo potřebuje aktivní odpočinek, jiný má raději klid a pohodu třeba u sklenky vína. Jaké aktivity jsou pro vás nejvhodnější podle data narození? 

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock


    Výlet s piknikem

    Beran je aktivní, odvážný a dobrodružný. Jeho ideální víkend tedy bude ve znamení akční vycházky podzimním lesem plným barevného listí. Čerstvý vzduch udělá Beranům dobře, a když k výletu přidají i piknik (pokud tedy nebude moc velká zima), bude to naprosto dokonalé.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock


    Návštěva vinného sklípku

    Ačkoli jsou Býci stabilní a zodpovědní, mají rádi i situace, v nichž si mohou vyhodit tak trochu z kopýtka. Víkend ve vinném sklípku, kde ochutnají nejlepší vína sezony, pro ně bude ideální relax.

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Pivnice s přáteli

    Blíženci jsou společenští a připraveni na každou zábavu. Na německý Oktoberfest už je sice pozdě, ale to vůbec nevadí! Vyrazte s přáteli do nějaké vyhlášené hospůdky, kde si dopřejete nejen skvělé pivo, ale taky výborné jídlo!

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Domácí pečení

    Raci jsou opatrní, emocionální a milují rodinné prostředí. Nejspokojenější jsou, když mohou strávit víkend se svými blízkými – a ještě jim udělat radost vlastnoručně upečeným koláčem, třeba dýňovým.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Návštěva hradu

    Strach má sílu spojovat lidi a odvážný Lev miluje, když se může trochu bát a zároveň pomoct ostatním, aby se nebáli. Víkend tedy rád stráví v nějakém strašidelném domě nebo při prohlídce hradu, který má strašidelnou pověst – třeba hradu Houska.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Filmový maraton

    Panny jsou proslulé tvrdou prací a praktičností, takže si o víkendu potřebují pořádně odpočinout. Nemají rády změny a vyhovuje jim jejich vlastní území. Ideální víkend pro Panny je tedy den, který stráví na gauči u televize s popcornem a dobrým vínem.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock


    Návštěva jablečného sadu

    Jako milovníci romantiky a přírody budou Váhy o víkendu doslova nadšené, když vyrazí třeba do jablečného sadu a do výrobny jablečného moštu. Pobyt venku jim udělá dobře a zároveň ocení klid, který mezi stromy panuje.

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Kukuřičné bludiště

    Štíři potřebují vášeň a vzrušení, bez toho by byl jejich život smutnější. Ideální víkend pro ně tedy bude návštěva kukuřičného bludiště. Tahle rodinná zábava je u nás novinkou, velké oblibě se těší hlavně v USA. Kukuřičné bludiště nabízí dobrodružství v přírodě, zkoušku orientačního smyslu, procvičování mozkových závitů a hlavně spoustu legrace. Najít cestu ven není vůbec snadné.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Romantický výlet

    Střelci milují cestování a svobodu a rádi poznávají nové věci i místa. Jejich ideální víkend se tedy ponese ve znamení nějakého výletu někam, kde ještě nebyli. A klidně může být romantický, vždyť i Střelci potřebují romantiku. Nezapomeňte si vzít s sebou poznámkový blok, do kterého si budete psát všechny zajímavosti.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Dýňový víkend

    Kozorozi jsou trochu tradičnější a praktičtější než ostatní znamení zvěrokruhu, takže jim vůbec nebude vadit, když se vrhnou do vyřezávání dýně pro děti do školky nebo vyrazí na dýňovou farmu. Mohou také vyrobit krásný dýňový věnec, který si vystaví na kuchyňský stůl.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock


    Charitativní program

    Vodnáři se rádi baví s přáteli, zatímco obhajují dobrou věc. Obvykle bývají součástí různých humanitárních skupin, v nich pomáhají potřebným, takže víkend, který stráví tímhle způsobem, jim vůbec nebude vadit. Naopak.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock


    Paddleboarding

    Ryby milují vodu, ale podzimní měsíce jsou na potápění poněkud studené. Navíc jsou to snílci, kteří mají rádi klid a ticho, takže relaxovat budou nejraději někde kousek od vody. Co takhle romantická jízda na paddleboardu na řece? Pro vás naprosto ideální!

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz