Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Spřízněná duše podle hvězd! Býci ji najdou v Panně, Lvi ve Střelci!

/
  • (iStock)
    8. listopadu 2017 ● 06:00

    Najít člověka, který bude vaší spřízněnou duší, není snadné. Ovšem když někoho takového najdete, musíte vztah chránit a pečlivě opatrovat. Zkuste se řídit podle zvěrokruhu, některá znamení jsou pro vás vhodnější než ta druhá. Mezi kterými máte šanci najít spřízněnou duši?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Vaše spřízněná duše bude ta, která s vámi udrží krok. Berani jsou poměrně agresivní a podnikaví, kteří žijí rádi v rychlosti. Nemají čas táhnout za sebou někoho v podobě pomalé koule, naopak potřebují někoho, kdo s nimi jejich tempo vydrží a nebude fňukat. Spřízněná duše musí být sebejistá, asertivní a nebojí se rizika.

    Potenciální spřízněné duše: Beran, Lev, Střelec, Blíženec a Vodnář


     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci potřebují věrného a romantického partnera, který bude mít oči jen pro ně. Pokud Býk najde svou spřízněnou duši, bude jí věrný až do konce život. Potřebuje ale někoho, komu bude moc vracet přízeň a taky toho, kdo se podřídí jeho smyslu pro závazek. Jejich ideální spřízněná duše bude někdo, kdo je důvěryhodný, přímočarý a nehraje žádné hry, protože na to Býci nemají čas.

    Potenciální spřízněné duše: Rak, Kozoroh, Panna a Ryby

     

  • 3.

    Blíženci

     

     

    Autor: iStock

     

    Blíženci najdou spřízněnou duši v někom, kdo má mozek, smysl pro humor a je natolik rozdílný, že je nebude nudit. Blíženci jsou někdy trochu vybíraví, ale rozhodně je zaujme někdo, kdo je zvláštní. Jejich ideální spřízněná duše musí být zábavná, chytrá a zajímavá. Hlavně ne nudná a fádní, to by nefungovalo.

    Potenciální spřízněné duše: Lev, Váhy, Beran a Vodnář

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci mají obrovské srdce a touží dávat co nejvíc lásky. Pokud chcete získat jejich srdce, musíte lásku ale taky dávat a vracet. Raci potřebují někoho, kdo je dostatečně inteligentní, aby je zaujal, ale taky dost láskyplný, aby s ním měli pocit, že jsou milovaní. Nemají čas na sobectví, takže jejich spřízněná duše musí být především empatická.

    Potenciální spřízněné duše: Štír, Býk, Ryby a Panna

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi potřebují někoho, kdo je sebejistý, tajemný a schopný zvládnout jejich lví povahu. Lvi jsou totiž beznadějně přitahováni k záhadným lidem, kteří jsou tak trochu tajemní. Chtějí někoho, kdo má rád dobrodružství a nebojí se dělat ztřeštěné věci. Ovšem chtějí taky někoho, kdo je bude zajímat natolik, že je nechá, aby se hádali, a dokonce se bude těšit na to, co přijde.

    Potenciální spřízněné duše: Blíženci, Váhy, Střelec a Beran

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou poněkud složité, ambiciózní, ovšem zcela oddané bytosti. Potřebují někoho podobně složitého a sofistikovaného, jako je luxusní francouzské víno. Jejich spřízněná duše by měla být ambiciózní a organizačně zdatná, rozhodně ji nenajdou v někom, kdo celý den prosedí a nic nedělá. Panna prostě potřebuje někoho, kdo jí bude zcela oddaný, jako ona jim.

    Potenciální spřízněné duše: Štír, Kozoroh, Rak a Býk

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy mají vysoce nastavenou laťku, pokud jde o partnera. Spřízněnou duši najdou v někom, kdo je sebevědomý a ničeho se nebojí. Nespokojí se s náhodným partnerem, který nesplňuje jejich požadavky na kvalitu. Jejich spřízněná duše je trojnásobná hrozba: Někdo s hezkou vizáží, inteligencí a důvěryhodností. Váhy milují fyzickou krásu, protože mají cit pro estetiku. Ovšem krásný obal bez inteligentní duše jim taky nevoní, takže najít spřízněnou duši pro ně nebude snadné.

    Potenciální spřízněné duše: Blíženci, Vodnář, Střelec a Lev

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Pokud jste se Štírem, pak víte, že jejich city bývají hluboké, intenzivní a velmi bezpodmínečné. Potřebují někoho, kdo dokáže dostat pod kontrolu jejich vášeň a intenzitu. Ideální spřízněná duše bude někdo s představivostí, hlubokými city a kdo neodkryje všechny karty naráz hned napoprvé. Štíři totiž milují trochu tajemství a intriky, takže pokud budete vtipní a trochu řízní, budou z vás celí pryč.

    Potenciální spřízněné duše: Ryby, Panna, Kozoroh a Rak

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci si váží své svobody a nezávislosti, takže potřebují duševně otevřenou a svobodomyslnou bytost, která nebude trvat na tom, aby je změnila. Nesnášejí taky posedlost a závislost, jejich ideální spřízněná duše bude zábavný a otevřená osoba, jež je nebude svazovat. Střelci nemají rádi pravidla a rutinu, a netouží po tom, aby je někdo usměrňoval. Naopak, spřízněnou duši najdou v někom, kdo je bude inspirovat a kdo jim nebude střihat křídla.

    Potenciální spřízněné duše: Lev, Vodnář, Beran a Váhy

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi potřebují elegantní, stylovou a fascinující duši, která zaujme jejich mysl a zůstane loajální až do konce. Kozoroh se nebojí dlouho vybírat, pokud jde o spřízněnou duši, zvláště pokud hledá někoho, kdo bude duševně na stejné úrovni. Jejich ideální partner musí být třída, které se jen tak někdo nevyrovná. Musí být inteligentní a komunikativní, ale především důvěryhodný a věrný.

    Potenciální spřízněné duše: Ryby, Býk, Panna a Štír


     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnář najde spřízněnou duši v zábavné, milující a vtipné osobě, která má navíc talent na vaření. Musí také chápat občasné bláznivé chování Vodnáře, a hlavně musí mít velký smysl pro humor. Jakmile najdou někoho takového, kdo se dokáže smát i sám sobě, je vyhráno. Umění vařit je pak velké plus, protože Vodnář miluje jídlo!

    Potenciální spřízněné duše: Váhy, Beran, Blíženci a Střelec

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby žijí ve vlastním světě a nikdy neberou život moc vážně. Potřebují proto někoho, kdo má kreativní myšlení a otevřenou mysl dostat se na podobnou vlnovou délku. Jejich ideální spřízněná duše je někdo se zdravým sebevědomím, tvůrčími schopnostmi a uměním přemýšlet nestandardním způsobem.

    Potenciální spřízněné duše: Rak, Štír, Kozoroh a Býk

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz