Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Keltský horoskop: Jaké zvíře odpovídá vašemu znamení?

/
  • (iStock)
    16. listopadu 2019 ● 06:00

    Keltští druidové nehledali odpověď na svoje otázky ve hvězdách, ale ve stromech nebo zvířatech. Jejich prastarý zvěrokruh tedy odpovídá třinácti zvířatům, která vás charakterizují. Jaké je to vaše „vnitřní“ duchovní zvíře?

  • 1.

    Jelen (24.12. – 20.1.)

     

     

    Máte-li ve svém znamení jelena, pak máte zcela jistě vysoké ideály a touhy. Podle keltského horoskopu vás nikdy nic neodradí od toho, abyste začali s novým projektem nebo úkolem, protože jste trpěliví, důkladní a vytrvalí – stejně jako jelen. Jste hrdí a právem, jste také ušlechtilí, jako kdybyste pocházeli ze šlechtického rodu. Věříte ve spravedlivou a tvrdou práci, a to je také vaše hlavní deviza.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle tibetského horoskopu a co to znamená? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

     

     

     

     

     

  • 2.

    Kočka (21.1. – 17.2.)

     

     

    Lidé narození ve znamení kočky jsou rychlí a intelektuálně založení. Mají dokonalou schopnost rychle se rozhodnout a hlavně vidět podstatu věci – jakýsi šestý smysl (podobně jako kočky). Mají neortodoxní vize a věci dokážou vidět v jiných souvislostech a perspektivách. Jsou laskaví, mají vždy nejlepší úmysly, a když mohou, pomůžou každému, kdo to potřebuje.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle buddhistického horoskopu a co to o vás vypovídá? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 3.

    Had (18.2. - 17.3.)

     

     

    Had má sice chladnější exteriér, ale ve skutečnosti je roztomilý. Lidé ve znamení hada jsou zvědaví a vždy mají spoustu otázek. I když je nikdo o to nepožádá, můžete se vsadit, že právě oni vyřeší všechny problémy. Hadi jsou přirozenými mluvčími a jsou velmi přesvědčiví. Dokážou okolí nadchnout pro cokoli díky své spontánnosti a také nepředvídatelnosti. Když je zatlačíte do kouta, nehnete s nimi a přestanou s vámi spolupracovat.

    Možná budete překvapena, protože čekáte, že zvíře, které přísluší vašemu znamení, je zároveň vaše oblíbené... ale nemusí to tak být. Jak to viděli Keltové?

     

    Náš tip: V jakém jste znamení podle horoskopu starých Řeků? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 4.

    Liška (18.3. – 14.4.)

     

     

    O liškách se říká, že jsou mazané a že mají smysl pro humor. Jsou plné síly a inteligence, která je činí silnými. Lišky mají rády dobrodružství, umějí skvěle vyprávět příběhy a každou životní zkušenost dokážou použít pro další příběh. Jsou velmi energické a odvážné, ale taky něžné, přestože to někdy nedávají najevo. Rády hrají hry a žertují, nicméně jsou velmi loajální. Máte-li přítele v lišce, máte ho na celý život.

     

    Náš tip: Jak určuje váš život horoskop podle křestního jména? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 5.

    Býk (15.4. – 12.5.)

     

     

    Máte-li ve znamení býka, jste silní, milující a stabilní. Býci jsou ti, na které se obracíme, když potřebujeme rameno, abychom se vyplakali. Jsou to poctivci a dávají solidní rady, zejména pokud jde o vztahy. Jsou intuitivní a dokážou odhalit lháře na kilometry daleko. Díky své intuici bývají považováni za nadměrně emocionální či náladové. Mají vkus pro elegantní věci a dekor. Dokážou též skvěle zachovat tajemství, což z nich činí úžasné přátele.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle démonického černého horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

     

  • 6.

    Mořský koník (13.5. – 9.6.)

     

     

    Náleží k vašemu znamení mořský koník? Pak jste nesmírně flexibilní a vynalézaví. Lidé, ke kterým patří mořský koník, umějí dobře spravovat finance či vyřizovat právní záležitosti – jsou totiž velmi chytří a dokážou najít i tu sebemenší mezeru v zákoně a využít ji ve svůj prospěch. Mají skvělou paměť, velké charisma, jsou všestranně nadaní a umějí se perfektně přizpůsobit v jakémkoli prostředí. Jsou také velmi milí.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle egyptského horoskopu a co to znamená? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 7.

    Střízlík (10. 6. – 7. 7.)

     

     

    Střízlík vám dává do vínku empatii a pečovatelské schopnosti. Umíte rozveselit své přátele i rodinu, dokážete utišit rozhádané kolegy a zahnat bouři. Jakmile se ocitnete v krizi, jste vynalézaví a chladně dokážete situaci zhodnotit. Máte silnou osobní motivaci, víte, jak získat to, co chcete, a daří se vám lépe, když pracujete sólo. Máte vysoký smysl pro odpovědnost a morální integritu.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle aztéckého horoskopu a co to o vás vypovídá? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

     

  • 8.

    Kůň (8.7. – 4.8.)

     

     

    Jste silní a máte spoustu energie, kterou můžete rozdávat. Jste také přirozenými vůdci a máte talent na to, aby vám ostatní důvěřovali. Zejména vám to půjde v obchodních záležitostech. Máte šestý smysl, pokud jde o strategii, a jakýsi vnitřní kompas, který vám nedovolí uhnout z cesty. Jste veselí a půvabní, dokážete ale také koketovat. Umíte oslnit, protože jste autoritativní a styloví. Koně se velmi často vyskytují na vedoucích pozicích.

     

    Náš tip: Jaké je vaše znamení podle mayského horoskopu a co to znamená? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 9.

    Losos (5.8. – 1.9.)

     

     

    Losos vám dává do vínku citlivost a fantazii. Máte jasné vize a velmi často ale lítáte v oblacích. Jste přirozeně intuitivní, ale ne vždy svou intuici poslechnete. Máte jedinečný pohled na svět, který z vás činí dobré umělce, básníky či vizionáře. Někdy můžete na ostatní působit až příliš zasněně a vzdáleně, ale to je v pořádku – losos potřebuje k životu hloubku, trochu izolace a samoty. Teprve pak může svět ohromit leskem.

     

    Náš tip: Jaká je podle horoskopu vaše karma a můžete svůj osud změnit? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 10.

    Labuť (2.9. – 29.9.)

     

     

    Labuť vám dává čistotu a noblesní chování. Labutě obecně mají vysoké standardy, a to ve všem. Mívají dobré oko pro krásu, ale jsou taky někdy až moc kritické. Jste rafinovaní a ušlechtilí, máte smysl pro spravedlnost. Pokud vás někdo podvede, neodpustíte mu to. Na druhou stranu nikoho nesoudíte a umíte dát druhou šanci (pokud nejde o nevěru, tu neskousnete). Lpíte na detailech a máte konkrétní představu o tom, jak by věci měly vypadat. Hledáte-li někoho, kdo je vkusný, má organizační talent a je velmi vnímavý, podívejte se na labuť.

     

    Náš tip: Jaké je vaše znamení podle arabského horoskopu a co o vás prozradí? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

     

  • 11.

    Motýl (30.9. – 27.10.)

     

     

    Lidé ve znamení motýla jsou veselí a rádi poletují životem. Dokážou spravit náladu i tam, kde to vypadalo naprosto beznadějně. Žití berou s lehkostí a humorem, jsou přátelští a neumí být sami. Motýli jsou jemné duše, které nesnášejí řetězy. Spoutat je tedy nemůžete ani omylem. Milují snění a mívají spoustu nových nápadů a plánů. Motýli rozjasní den každému, kdo má splín. Jsou přirozeně empatičtí a nikdy nikomu úmyslně neublíží. Máte-li kolem sebe právě je, buďte vděční osudu za to, že vám vkročili do života.

     

    Náš tip: Jaké jsou vaše schopnosti podle hebrejského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 12.

    Vlk (28.10. – 24.11.)

     

     

    Vlk ve vínku vám přináší do života statečnost a dravost. Jste neohrožení, odvážní a nemáte rádi kompromisy. Vlci jsou hrdinové, kteří rádi bojují za pravdu. Mají spoustu vnitřní síly a energie. Jsou velmi zásadoví a vytrvalí, takže se snaží každý boj dotáhnout do konce. Mají charakter a ctí spravedlnost, i když jsou všichni proti nim – proto někdy dostávají nálepku „osamělý vlk“. Kdykoli je ale budete potřebovat, přiběhnou k vám na pomoc.

     

    Náš tip: Jakou máte povahu podle cikánského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 13.

    Sokol (25. 11. - 23. 12.)

     

     

    Lidé, kteří mají ve znamení sokola, jsou silní, vytrvalí a houževnatí. Milují svobodu a nikdy si ji nechtějí nechat vzít. Pokud něco chtějí, půjdou za tím urputně a velmi intenzivně. Když o to ale ztratí zájem, odletí hledat jiné a zajímavější věci. Zajímají se o spoustu věcí a rádi o nich diskutují s ostatními. Jsou velkorysí a dobrosrdeční, štědří a zábavní. Nemají rádi škatulkování a předsudky, a když se s někým takovým sejdou, dají to jasně najevo.

     

    Náš tip: Jaký je váš partner podle indiánského horoskopu? ZDE ZJISTÍTE, co v sobě ukrývá.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz