Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Závislosti podle hvězd: Berani mají sklony k pití, Lvi jsou závislí na penězích

/
  • Závislosti podle horoskopu. Jaká je ta vaše?
    Závislosti podle horoskopu. Jaká je ta vaše? (istock.com)
    11. srpna 2022 ● 06:00

    Každý jsme někdy na něčem závislý. Nebo na někom. A nemusí jít zrovna o závislost na alkoholu nebo drogách. Stačí zdánlivě neškodná závislost a může to znamenat velký problém! K jakým závislostem máte blízko podle zvěrokruhu?

    K jakým závislostem máte blízko podle zvěrokruhu?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani neumí rozvrhnout své síly. Neustále jedou jako buldozer, přeskakují překážky a ničí všechno na cestě, po které jdou. Pro takový život jsou zapotřebí nervy z oceli. To vede k tomu, že Berani řeší přetlak velmi často alkoholem a popíjením energetických nápojů. Kromě toho jsou Berani závislí na pocitu svobody, ten je pro ně velmi důležitý.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop 2022: Co vás čeká?  • Videohub

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci milují fyzickou intimitu a také jídlo, které musí i hezky vypadat. Na tom jsou doslova závislí. Velmi často upadají do závislosti na počítačových hrách, nebo dokonce hazardu. Jsou rádi první a potřebují, aby je stále někdo chválil. Na chvále jsou závislí a také na pocitu nadřazenosti.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou často závislí na alkoholu a lécích, které do sebe ládují poměrně nekontrolovaně. Milují experimenty a změny, jsou rádi v obraze a chtějí vědět vše, co se kolem děje. I proto rádi brouzdají na internetu a sociálních sítích, na nichž bývají velmi často závislí. Bez telefonu s přístupem k internetu by nepřežili zřejmě ani den.

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Jejich neřestí, která se stává i závislostí, je strach ze samoty a z toho, že je jejich partner opustí. Nesnášejí loučení a rozchody, takže se dost často stávají závislými na vztazích – a to někdy až přehnaně. Potřebují lásku a pocit, že je jim někdo nablízku.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor • Videohub

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Spousta Lvů zneužívá alkohol a cigarety, aniž by se báli následků. Mají ovšem i jinou závislost – a to na nakupování. Záleží jim na postavení a potřebují být sami se sebou spokojení. Chtějí být prostě vždy nejlepší, to je jejich hlavní droga. Peníze jsou jejich další závislost. 

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou poměrně složité bytosti. Mezi jejich závislosti patří sklony k přejídání, kouření, lhostejnost a touha najít jednoduché řešení. Ovšem možná nejstrašnější závislostí Panny je touha po životě bez problémů. Panny trpí, pokud dojde k náhlým změnám v zaměstnání či v osobním životě. Panny jsou taky závislé na věcech, které si samy koupily, takže pozor, až k nim půjdete na návštěvu, abyste něco nerozbili.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy rády kouří a popíjejí alkohol, pokud je jejich život až moc fajn, nebo naopak moc špatný. Jsou závislé na lásce, a to nejen duchovní, ale i fyzické. Jsou také závislé na svých koníčkách – což je pravděpodobně jediná pozitivní závislost napříč všemi znameními zvěrokruhu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky: Co nás čeká v létě? Kdo potká svou spřízněnou duši? • Videohub

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou závislí na své nezávislosti. Nikdy si ji nenechají vzít. Nenávidí, když se někdo snaží je řídit a organizovat jim život. I Štíři se rádi napijí, ale na rozdíl od jiných moc dobře vědí, kdy přestat. Štíři taky milují sex, proto si pečlivě vybírají životní partnery. Jakmile je najdou, je to super a sex se stane jejich další závislostí.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci často podlehnou alkoholu a taky dost kouří. Mají rádi hazard a chtějí velmi často zvítězit. Mají v sobě silného konkurenčního ducha a jsou závislí na ambiciózních cílech, které si neustále dávají. A kterých velmi často dokážou dosáhnout. Milují taky peníze, ale ne z hlediska jejich hromadění, ale z hlediska výdělků. Oni totiž rádi pracují a potřebují neustále něco vymýšlet.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi pečlivě skrývají své slabosti a zlozvyky. Mají tendenci dosahovat vyšších cílů a jsou ochotni za to zaplatit téměř vše, co mají. Jde o jedno z nejatraktivnějších znamení zvěrokruhu, ovšem jen oni sami moc dobře vědí, že jejich největší závislostí jsou peníze. A to tak silnou, že pro vás nehnou ani prstem, dokud jim nezaplatíte.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop 2022 - Obecná předpověď • Videohub

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Internet a počítače – to jsou závislosti Vodnářů. Tihle lidé vydrží sedět v bytě celé dny i týdny, když je nějaká hra zaujme. Vodnáři milují svět, v němž jsou silnější, lepší a schopnější. Zástupci tohoto znamení milují nebezpečné sporty a jsou závislí na vzrušení. Z nějakého zvláštního důvodu jsou také často kuřáci.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop 2022: Finance • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Mezi Rybami je velké množství alkoholiků. Proč, to není jasné, ale tento typ závislosti je mezi Rybami velmi populární. Možná kvůli tomu, že jsou Ryby citlivé a hned podlehnou myšlence, že je nikdo nemá rád. Jsou závislé na ostatních lidech a přátelích a velmi často musí s touhle závislostí bojovat, aby je nepohltila docela.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz