Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Líbáte jako Bůh, nebo je to nuda? Prozradí to vaše znamení zvěrokruhu

/
  • (iStock)
    18. listopadu 2017 ● 06:00

    Každý líbá jinak – někdo je vášnivý, druhý jemnější, další se moc líbat nemusí. Jak to máte vy a co říká o vašich polibcích znamení zvěrokruhu, v němž jste se narodili?

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani jsou vášniví a akční. Jejich styl líbání se podobá staromódním filmům – spousta dramatických pohybů hlavy, úhlů a romantických gest. Přesto i Beran se musí něčemu přiučit, a to jemnosti. Při líbání může být totiž někdy až moc drsný, což se nemusí každému líbit.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou paličatí, ale zároveň pozoruhodní chameleoni, kteří se snaží vás napodobit. Zřejmě je to proto, že jejich snahou je konečný výsledek, který by měl být perfektní. Partnerům se přizpůsobují rádi, protože vědí, že když dají druhým to, co chtějí, vrátí se jim to dvojnásob.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci se líbají obvykle krátce, ale sladce, takže budete chtít repete. Dokážou přejít od letmého polibku k francouzskému líbání během okamžiku a budete překvapeni, jak jim to půjde. Obecně ale mají tendenci sprintovat, takže žádné hodinové líbání s nimi asi nezažijete. Jsou ale tak dobří, že jim to odpustíte.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jako rodinné typy jsou spíše zasnění, ovšem dokážou se i někdy zakousnout. Milují kousání všeho možného, ať už jde o rty, uši nebo krk. Někdy může být líbání s nimi poněkud nepříjemné, zvláště když zapojí zuby, ale když je mírně upozorníte, budete mít z račích polibků velké potěšení.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi jsou hraví a divocí, chtějí neustále lovit. Líbání Lvů je jako hra kočky s myší – a vy jste ta myš! Můžou začít na krku nebo na nohách a postupně směřovat až ke rtům. Reagují velmi rychle, a když byste snad měli mít navrch, změní rychlost líbání nebo se odtáhnou, aby se z nich nestala kořist. Lvi bývají někdy až moc horliví, pokud jde o používání jazyka, tak se na to připravte.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou tak trochu hysterky, pokud jde o hygienu. Až moc dobře si uvědomují, kolik bakterií se nachází v ústní dutině. S Pannami si při líbání moc neužijete, nikdy do toho nepůjdou naplno. Ne že by byly snad málo smyslné, ale na celém světě prostě nenajdete dostatek ústní vody, aby se předešlo jejich germofobickým tendencím! Rozhodně se ale nemusíte bát, že by se s vámi Panny líbaly, pokud by si předtím nevyčistily zuby.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy líbají měkce a šťavnatě – no prostě úžasně. Líbí se jim líbání a hodně je to baví, hlavně proto, že mají hodně praxe. Mívají často sexy rty a výrazný úsměv, kterým lapají ostatní do sítě. Mohou být při líbání trochu víc hlučné, někdy i těžce a výrazně dýchají, to proto, že je to velmi vzrušuje.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou poetičtí milenci rozkoše, kteří jsou dobře známí svým vášnivým přístupem k líbání. Rozhodně nejsou konvenční, takže očekávejte nejrůznější polibky, které existují – eskymácké, francouzské, motýlí nebo nějaké jiné, které jste ještě nikdy nezažili. Jsou to bozi, kteří rádi experimentují, ale pozor, můžou se začít brzo nudit.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsi sexy a zábavní, takže vás rozesmějí klidně i při líbání. Rádi byste se soustředili jen na polibky, ale oni jsou schopní pronést vtip, takže vyprsknete smíchy místo toho, abyste se líbali. Když ale chtějí, jsou velmi intenzivní a divocí – nikdy ale ne moc dlouho, ticho nesnášejí. Raději dají přednost sarkasmu a humoru než romantickému líbacímu večeru.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi líbají přesně a důvěrně. Usilují o dobré a kvalitní věci, k nimž patří i líbání. Jsou přesvědčiví a ohleduplní ve svém stylu a budou se vás pokaždé ptát, co máte rádi a jestli se vám to líbí. Jsou schopní dát vám to, po čem prahnete, jen abyste byli nadšení. Obvykle jsou také vybaveni náhradním balzámem na rty.

     

  • 11.

    Vodnář

     

    Autor: iStock

    Polibky Vodnářů jsou jedinečné a plné překvapení. Jsou inteligentní a vášniví v přístupu k líbání. Obvykle mají velký dar silné intuice, takže instinktivně vycítí, jaké líbání se vám líbí, a budou ho praktikovat. Jsou nepředvídatelní, což je činí ještě více vzrušujícími. Rádi překvapují a udržují intimitu ve svěží formě.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby líbají hluboce smyslně a téměř umělecky. Milují líbání s dotyky a už na prvním rande vás v prvních pěti sekundách začnou líbat. Touží po hlubším a smysluplném spojení a líbání používají jako způsob jak toho dosáhnout. Někdy mohou být tak intenzivní, že líbají poněkud bláznivě. Potřebují jistotu, pak se uvolní a líbání bude stoprocentní.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz