Vrch Hostýn

Nachází se na Moravě a zhruba dvě stě let před naším letopočtem tam Keltové postavili rozlehlé hradiště. Poutní místo bazilika Nanebevzetí Panny Marie tu byla postavena až v 18. století. Lidé, kteří sem jezdí, potvrzují, že je místo nabíjí příjemnou a pozitivní energií, až se dostaví pocit tepla.

Andělská hora

Zřícenina, která se nachází v Karlovarském kraji, je oblíbené poutní místo. Jeho zvláštností je trojúhelníková dispozice, takže doslova srší energií. Celá oblast působí pozitivně na lidský organismus a potvrzují to i senzibilové. Prý se tu zbavíte napětí, úzkosti či deprese.

Svatý kopeček

Je jednou z velkých dominant Mikulova, a pokud jste tam ještě nebyli, honem to napravte. Na kopci je kostel, zvonice a křížová cesta. Právě ve zvonici je velmi silný zdroj energie. Stačí, když si sem sednete nebo lehnete na zem, zavřete oči a chvíli na sebe necháte tyhle síly působit.

Říp

Je nejen symbolem české národní historie, ale památná hora Říp má i velmi silnou energii, kterou na vás může přenést. Ne nadarmo se říká, že každý Čech by měl aspoň jednou v životě na Říp vystoupat.

Panenský Týnec

Tento nikdy nedokončený chrám přitahuje nejen léčitele a psychotroniky, ale i obyčejné lidi. Má totiž silnou pozitivní sílu a pocítíte ji na vlastní kůži tím, že vás bude mravenčit po celém těle. Údajně zde přijdete o špatnou náladu, zbavíte se smutku a načerpáte elán a pozitivní myšlení.

Poutní kostel Křtiny

Patří k našim nejstarším poutním místům a jde o největší stavbu Santiniho-Aichela na půdorysu řeckého kříže. Staré pověsti říkají, že ve zdejším údolí křtili Cyril a Metoděj a jejich žáci. Kdo ví, kolik je na tom pravdy, ale silnou energii tu skutečně pocítíte.

Boží kameny

Tohle místo vhodné na meditaci leží nedaleko Strakonic a prý se tu nabijete pozitivní energií úplně nejvíc ze všech míst! Jde o shluk kamenů, které jsou nabíjené kosmickou energií. Léčivé účinky má údajně kámen ve tvaru lodi. Stačí si k němu sednout a dotknout se ho a zbavíte se chronických zdravotních obtíží.

Vyšehrad

Bájný Vyšehrad je magické místo v Praze. Má silnou energii a je opředen spoustou legend. Leží na průsečíku několika energetických linií, a snad proto je tak magický. Patří k energeticky nejsilnějším místům u nás a můžete zde čerpat energii ze stromů nebo dotykem menhirů, které jsou rozmístěny v různých koutech celého Vyšehradu. Nejznámější jsou tři Čertovy sloupy. Pokud potřebujete nalézt odpověď na vaše otázky, zajděte do kostela sv. Petra a Pavla, kde je určitě najdete.