Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dárky podle znamení! Blížence potěší nový telefon, Ryby něco romantického!

/
  • (iStock)
    29. listopadu 2017 ● 06:00

    Zkuste letos vybírat dárky pro své blízké podle zvěrokruhu. Stoupá šance, že se trefíte do vkusu i zájmu obdarovaného. Každé znamení má svá specifika, takže kupujte dárky právě podle nich. Jedině tak neuděláte chybu! 

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com

     

    Berani milují dárky. Cokoli pestrobarevného a zábavného jim udělá opravdu radost. Milují také překvapení, takže pokud najdete něco, co je překvapí, budou spokojení. Berani se rádi učí nové věci, takže zkuste zjistit, co je právě teď baví, a vybírejte podle toho. Začali se zajímat o domácí práce? Kupte jim knihu s instrukcemi a s mnoha obrázky o tom, jak na pletení, háčkování nebo výrobu keramiky. Fascinuje je taky elektronika, takže herní konzole nebo GPS do auta budou skvělé dárky. Berani též rádi vaří, takže nová sada nožů jim určitě vžene slzy do očí.

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com

     

    Býci mají rádi luxus, ale taky praktické věci. Při výběru nespěchejte, pozorně je poslouchejte, jestli z nich něco nevypadne. Neztrácejte čas vybíráním drahých dárků a raději jim upečte lahodné cookies, tím zabodujete. Mají rádi komfort, udělají jim radost i nová pohovka do obýváku nebo měkké polštáře. Neurazíte je ani plyšovým fleecem nebo kašmírovou šálou. Prostě to, co je teplé a měkké, Býk ocení. Podobně jako Berani mají rádi dobré jídlo, takže krabice kvalitní čokolády jim taky udělá dobře. No a určitě je potěší nějaké hudební CD nebo lístek na koncert jejich oblíbené skupiny.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com

     

    Při výběru dárků pro Blížence nezapomínejte na jejich osobnost. Rádi se učí nové věci a milují komunikaci všeho druhu. Určitě jim uděláte velkou radost, když objeví pod stromečkem nový mobilní telefon nebo počítač. Stejně tak webová kamera nebo fotoaparát budou skvělým dárkem. Milují taky hlavolamy, takže zajímavý hlavolam je zabaví na zbytek večera. Blíženci obvykle taky rádi čtou, takže do seznamu dárků si napište i knihy nebo elektronickou čtečku. Rádi budou i za nějaký doplněk vhodný pro cestování, třeba průvodce, mapu nebo poukaz na víkendový poznávací zájezd.

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com

     

    Raci jako osoby preferující rodinu rozhodně ocení dárky, které se rodiny týkají. Ovšem jim udělá radost cokoli, pokud vás milují. Chcete-li ale zapůsobit, pak jim vymyslete něco speciálního. Můžou to být jedlé květiny, zarámované rodinné fotografie, rodokmen nebo nové fotoalbum. Raci se neurazí ani tehdy, když jim dáte nové ručníky nebo vysavač. No a samozřejmě jako rodinný typ Rak s nadšením přivítá novou sadu hrnců a pánví. K tomu přidejte krásně zabalenou kuchařskou knihu a máte vystaráno.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com

     

    Lvi rádi dostávají dárky. Čím propracovanější dárek bude, tím lépe. Středem pozornosti však musí být Lev, ne dárek. Šperky jsou pokaždé hit, který Lvy ještě víc rozzáří, ideální jsou rubín, diamant nebo topaz. Na šperk můžete nechat vyrýt jejich jméno a získáte si nejen jejich srdce. Radost jim udělá i nové oblečení, nejlépe červené nebo zlaté. Hlavně musí působit sexy! Koupit jim můžete i lístek na koncert nebo do divadla, stejně tak spodní prádlo. Lvi ocení i poukaz na luxusní masáž, den v lázních nebo manikúru. Lvi chtějí být hýčkáni, tak jim to dopřejte.

  • 6.

    Panna

    Autor: shutterstock.com

     

    Panny jsou praktické duše. I když si ale myslíte, že Panna žádný dárek nepotřebuje, opak je pravdou. I Panny ocení dobrý dárek! Musíte ale přemýšlet, co jim dát. Určitě ne něco, na co narazíte někde při cestě z práce na rohu ulice. Jakou tito lidé mají rádi kuchyni? Jaký typ organizačních systémů používají? Co rádi čtou a dělají? Jaké mají oblíbené barvy? Určitě ocení praktický dárek, například mixér, kávovar nebo pekárnu na chleba. Elektrická vrtačka nebo kladivo můžou taky potěšit, zvláště pokud je Panna kutil. Nezapomeňte každý dárek zabalit zvlášť, Panny milují otevírání dárků! A když budou zabalené elegantně, o to víc je to potěší.

  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com

     

    Váhy dávají přednost jasným liniím, kráse a originalitě. Váhy mají raději přírodní materiály než dům přeplněný nerezovými spotřebiči. Určitě jim udělá radost něco, čím vyzdobí svůj byt. Elegantní svícny, obrazy a jiné doplňky. Stejně tak je potěšíte návštěvou v exkluzivní restauraci nebo balíčkem nejrůznějších dobrot.

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com

     

    Štíři milují dárky a rádi je přijímají. Důležité je, abyste je dobře a hezky zabalili, ideálně co nejtajemněji, protože oni tajemství milují. Dost často si počkají, až ostatní odejdou, a teprve pak se vrhnou na rozbalování. Při výběru přemýšlejte, protože Štíři ocení něco, v čem budou vypadat tajemně i oni sami. Sluneční brýle, velký klobouk nebo filmový šátek jim dovolí, aby se tak cítili. Milují taky thrillery a kriminální příběhy, tak jim kupte nějaký film na CD nebo detektivku. Ve finále je neurazí ani peníze v obálce – sami si pak vyberou něco, z čeho budou mít radost.

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com

     

    Při výběru dárku pro Střelce myslete na to, že mají rádi všechno exotické. Rádi cestují, takže kniha o exotických místech nebo kniha fotografií jim udělá radost. Cokoli, co je navnadí na to, aby byli ještě aktivnější, je ideální. Máte-li dost peněz, kupte jim zájezd kamkoli, kde ještě nebyli – samozřejmě nejlépe někam, kde to skutečně voní exoticky, třeba na Havaj, do Číny nebo do Austrálie. Nemáte-li dost prostředků, kupte jim aspoň nějaký exotický předmět, třeba opici vytesanou z kokosu. Můžete jim taky předplatit nějaký časopis o cestování nebo koupit kuchařku s recepty z celého světa. 

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: shutterstock.com

     

    Kozorozi milují praktičnost, oceňují jednoduchý design a dary, které jsou od srdce. Pak ani neřeší, kolik stály, a radují se z nich. Čas od času ale zatouží po něčem luxusnějším, takže se můžete letos rozšoupnout. I tak ale dají přednost tomu, co můžou použít, než tomu, co bude ležet ve skříni. Kupte jim tedy klidně dobrou knihu nebo bednu sušeného hovězího masa. Radost jim udělá i pohodlný župan, teplé pantofle nebo deka – tyhle dárky jejich srdce rozehřeje!

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com

     

    Vodnáři chtějí být podobně jako Lvi centrem pozornosti, jsou impulzivní a milují spontánnost. Fascinuje je historie a kultura. Oceňují módu a inovaci, takže si udělejte čas a přemýšlejte. Obal není pro Vodnáře důležitý, dárek můžou dostat třeba v obyčejné papírové tašce. Horší je, když budou mít dojem, že jste sáhli po první věci, kterou jste viděli, a tu jim darovali. Koupit jim tedy můžete tarotové karty, dárkový certifikát na aromaterapeutickou masáž nebo třeba obyčejný křišťál, který dáte do krabičky. Vodnáři milují astronomii, takže i dalekohled je dobrý nápad. Stejně tak je potěší nějaký autentický historický artefakt, třeba římská mince.

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com

     

    Ryby jsou věční snílci, jsou to umělecky nadaní a tvůrčí lidé. Ryby jsou taky sentimentální a romantické a citově nejisté. Potřebují neustále ujišťovat, že je vše v pořádku. Jsou také silně smyslně založené. Jejich romantickou duši potěší šperky, tapisérie, akvárium, zarámované fotografie nebo olejíčky a vonné přísady do koupele. Jejich duši uklidňuje také hudba, takže je potěší i vstupenka na koncert nebo CD jejich oblíbené kapely. Nezapomeňte na Štědrý den zapálit svíčky – to Ryby potřebují k pohodě.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz