Láska/Vztahy

Starost o domácnost a děti přenechejte babičkám či chůvám, abyste mohli se svou polovičkou zažít mnoho zajímavých aktivit. Ovládne vás touha  vyzkoušet něco dobrodružného. Po sexuální stránce se odvážete a budete si užívat příjemných stránek života.

Peníze/Práce

Práce v tvůrčích a kreativních činnostech, obchodě či poradenství vám přinese něco o co jste již dlouho usilovali a také spoustu zajímavých setkání. Díky zharmonizování vztahů na pracovišti se budete na práci lépe soustředit. Kariéra a finance vás v tomto roce zaměstnají nejvíce. Málokdy se najde tak skvělá příležitost k postupu jako právě letos. Postupujte klidně a intuitivně, výsledek se dostaví.

Zdraví

Pokud budete stále nastartovaní a ani chvíli se nezastavíte, pak byste se mohli fyzicky úplně vyčerpat a potrápilo by vás astma, zánět průdušek, rýma. Práci doplňte relaxací, lenošením, sportem, cestováním a zábavou. To vše doplňujte červenou barvou v oblečení, jídle i pití. Tím pomůžete tělu vnitřně se nestresovat a krev může cirkulovat (nebudou studené nohy,ruce).