Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Andělský kalendář: Který z nich nad vámi drží ochrannou ruku?

/
  • Který z andělů je vaším ochráncem?
    Který z andělů je vaším ochráncem? (iStock)
    16. prosince 2017 ● 06:00

    Nastala někdy ve vašem životě situace, kdy jste se ocitla v ohrožení, ale jako zázrakem se všechno v dobré obrátilo? Napadlo vás, že nad vámi někdo bdí a dává na vás pozor? Který z andělů je vaším ochráncem? Záleží na tom, kdy jste se narodila. Každý den v týdnu totiž náleží jednomu archandělovi, který opatruje lidi narozené v tomto dni a také jim „nadělí“ konkrétní vlastnosti, které je charakterizují. Pojďte zjistit, který anděl je ten váš!

  • 1.

    Pondělí - Archanděl Gabriel

    Autor: iStock

    Gabriel je anděl dobrých zpráv. Pokud jste se narodila v pondělí, budete nejspíš půvabná, laskavá i přizpůsobivá. Všechno děláte poctivě, naplno a s nadšením. Nerozhazujete peníze a vždy máte nějaké úspory. Možná vlastníte nějakou sbírku, která vás těší. Hodně si toho pamatujete a vybavíte si detaily staré i mnoho let. Jestli jste pondělňátko, budete také nejspíš rozmarná, někdy až vypočítavá, zároveň ale romantická a se sklonem k přehánění. Své blízké ale podporujete, jak jen můžete. V lásce jste jemná, soucitná a oddaná, ale zradu neodpustíte. 

  • 2.

    Úterý - Archanděl Uriel

    Autor: iStock

    Uriel dává lidem zrozeným v úterý vnitřní energii. Pokud jste se narodila v úterý, je pro vás nesmírně důležitá svoboda a nezávislost. Nesnášíte omezování, a to vás předurčuje k tomu, abyste v zaměstnání stejně jako v rodině nebo kolektivu přátel dosahovala vedoucích pozic. Máte silnou vůli a často ovlivňujete životy druhých. Ale pozor, síla vnitřní energie vás může trochu dostávat i do nervového vypětí. Můžete pak jednat až příliš emocionálně nebo zkratkovitě. Když milujete, tak nekriticky a zaslepeně. Od druhých očekáváte věrnost, upřímnost a poslušnost.

  • 3.

    Středa - Archanděl Michael

    Autor: iStock

    Archanděl Michael lidi narozené ve středu obdaroval schopností přizpůsobit se prostředí. Myslíte analyticky, a tak vás hned tak něco nezaskočí, protože si vše promyslíte do detailů. A vaše rozhodnutí bývají obvykle nejrozumnější. Právě proto, že nic nenecháte náhodě. Máte skvělý smysl pro humor a ve vztahu k ostatním lidem jste nesmírně srdečná. Snadno navazujete nové známosti jak v soukromí, tak v práci. Milujete diskuse a pohybujete se v nich suverénně a samozřejmě. Máte spoustu zájmů a nic, co se okolo vás děje, neunikne vaší pozornosti. Vztahy vám někdy krachují, protože se vám zdají nudné a monotónní.

  • 4.

    Čtvrtek - Archanděl Haniel

    Autor: iStock

    Předvídavost, skvělá intuice, dokonce možná prorocké schopnosti. Vy vděčíte archandělu Hanielovi za svou veselou a optimistickou povahu. Jen někdy mluvíte víc, než je úplně vhodné a příjemné. Málokdo se na vás ale dokáže zlobit, protože jste otevřená, poctivá a tolerantní. Platí to ale jen pro ty, se kterými jste se rozhodla spojit svůj život. Často a ráda filozofujete a mudrujete. Jste pozorná ke svému okolí, vnímavá vůči utrpení druhých a vždy ochotná pomoct. Milujete děti a zvířata. V lásce jste věrná a moc vám záleží na tom, abyste vytvářela a žila v dobrém a klidném rodinném prostředí. 

  • 5.

    Pátek - Archanděl Azrael

    Autor: iStock

    Azrael pečuje o ty, kteří se narodili v pátek. Pokud jste to vy, budete rozvážná, jistě se smyslem pro spravedlnost, harmonii a pořádek. Máte skvělé schopnosti být dobrou diplomatkou nebo alespoň své diplomatické schopnosti využívat v životě a v situacích, kde je potřeba zvládat strategické postupy. Jste sice citlivá na vše, co se okolo vás děje, zároveň dokážete chladnokrevně posuzovat i odsuzovat další lidi a události. Jste upřímná a laskavá. A také umíte hluboce milovat. Vyhýbáte se násilí, konfliktům a nesnášíte nesrovnalosti. Ve finančních záležitostech jste opatrná. Ubližuje vám vaše roztržitost a odkládání problémů. 

  • 6.

    Sobota - Archanděl Zadkiel

    Autor: iStock

    Zrozence sobotního dne má na starost archanděl Zadkiel. Nejspíš nesnášíte, když se vám někdo plete do osobního života. Toužíte po tom, být nezávislá a samostatná. Umíte u druhých ocenit logické myšlení, chytré nápady a zásady. Jste vážná a uzavřená do sebe. Všichni si na vás cení toho, jak věrná, spolehlivá a oddaná umíte být přítelkyně. Splnění daného slova je pro vás nadevše. Ráda každému, na kom vám záleží nebo koho milujete, poradíte a pomůžete. Nesnesete pochlebování, faleš a okázalé předvádění citů na veřejnosti. Příliš vám nesedí novoty, raději máte klid a navyklý pořádek. Málokdy se projevujete na veřejnosti, takže na někoho můžete působit chladně, odtažitě a nedůvěřivě. 

  • 7.

    Neděle - Archanděl Rafael

    Autor: iStock

    Ti, kteří se narodili v neděli, žijí pod ochrannými křídly Rafaela. Je to anděl cestovatel. Pokud jste nedělňátko, budete veselá, s ohromným smyslem pro humor, vaše nálady asi budou podléhat rychlým změnám. Působíte dojmem silných osobností, ale někde uvnitř o sobě dost často pochybujete. Chcete být užitečná a pomáhat ze všech svých sil. Jako byste přímo cítila, že jste se narodila pro naplnění vyšších cílů. Většinou vyčníváte z davu, převyšujete všude tam, kde ostatní chtějí zapadnout. Vaší přirozeností je vynikat nad ostatními a vnucovat jim své názory. Jste ale milující, srdečná a nestydíte se projevovat své city.


Autor: Hana Vítková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz