Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Manželství, nebo kariéra? Co je pro vás důležitější podle zvěrokruhu?

/
  • (iStock)
    10. února 2018 ● 06:00

    Práce, nebo rodina? Nebo byste si přáli mít obojí? Jenže to je zřejmě ideál, ke kterému je těžké se dopracovat. Život není nikdy dokonalý a často nedokážeme ocenit to, co máme, dokud to neztratíme. Co je pro vás v životě nejdůležitější podle data narození? Souhlasí to, nebo je to jinak?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani milují svou práci a udělají vše pro to, aby ji dělali co nejlépe. Mají rádi nezávislost a individuální práci. Jejich podnikatelský duch a nekonečné úsilí o získání vlastní cesty je pro mnohé inspirací. Ale bohužel, každý, kdo chce být jejich životním partnerem, s nimi bude muset držet krok, nebo raději uhnout z cesty.

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Je to pro Býky trochu dilema. Na jedné straně potřebují finanční jistotu, na straně druhé komfortní domácí život. Jejich snahou je skloubit obojí dohromady. Zemská znamení obvykle nekladou důraz na svoje pocity, ale jemný a milující Býk, kterému vládne planeta Venuše, je výjimkou. Když ovšem nemohou mít obojí – lásku a kariéru, pravděpodobně u nich zvítězí touha po hmotném bohatství před srdcem.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci ve svém životě potřebují lidi, ale to nutně neznamená, že potřebují celoživotního partnera. Ve skutečnosti Blíženci lítají z jedné strany na druhou a přizpůsobují své emocionální postoje a rozhodnutí konkrétní situaci. Jakmile se někdo jiný ožení nebo vdá, mohou se cítit frustrovaně a začnou po tom také toužit. Ocení partnera, který je drží při zemi, ale zároveň jim dovolí pohybovat se po světě a spojovat se s dalšími lidmi. Jakmile by byl jejich soukromý život moc restriktivní, Blíženci z něj raději odejdou.

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Samozřejmě že Rak jako rodinný typ dává přednost rodině a manželství před kariérou. Tohle znamení prostě upřednostňuje domov a domov je pro ně jejich kariéra. Mají téměř duchovní potřebu chránit a vychovávat lidi, na kterých jim záleží. Dokonce i když žije Rak sám, má tendenci hledat lidi, o které by se mohl postarat. V pracovní oblasti ovšem může skvěle zazářit v oblasti zdravotnictví, péče o seniory nebo dětí nebo ve školství.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi očekávají, že budou králem nebo královnou doma i na pracovišti. Milují pozornost a chválu, proto soustředí většinu své energie a úsilí do míst, kde cítí, že získají nejvíc ocenění. Ne každý Lev musí být světoznámý, ačkoli většina z nich se tak chová. Když se Lvi budou doma cítit jako hvězdy, svou energii zcela jistě nasměrují do romantického vztahu.

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Emoce vyvolávají v Pannách nervozitu. Panny jsou inteligentní a vše rády analyzují. Nejlepším partnerem Panny je ten, kdo si nebude stěžovat na to, že je Panna pohřbená v datech, schématech a tabulkách. Panny rády řeší problémy, ovšem vztahy jsou někdy komplikovanější, takže je nevyřeší ani excelové tabulky. Pokud se začnou Panny cítit ve vztahu stresovaní, vrhnou se raději do kariéry jako aktu sebeochrany.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou mistři rovnováhy, takže instinktivně vědí, jak vyvážit svůj soukromý život s tím pracovním. Uvědomují si, že oba světy jsou důležité pro harmonii. Navíc nesnášejí, když by si musely zvolit. Přestože je kariéra pro Váhy důležitá, pokud jde o vztahy, klíčové pro ně je, aby měly partnera s vlastnostmi a talentem, které chybí jim samým. Jedině tak dojde k vyvážení vzájemných slabých a silných stránek osobnosti.

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři bývají zamilovaní do někoho nebo do nějaké práce, ale jen zřídkakdy umístí jednoho jediného člověka nad své vlastní zájmy. Štíři mají svoje plány, které obvykle nezahrnují celoživotní závazky k někomu dalšímu, než jsou oni sami. Vášniví Štíři vidí a rozumí vesmíru jinak než ostatní lidé a je velmi obtížné s nimi žít, zvláště pokud nejste na jejich úrovni.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelec může jen sotva zůstat v jednom zaměstnání moc dlouho, tak jak po něm chtít, aby se zajímal o jednu osobu po celý život? Podstatou Střelce je pohyb, učení a hledání nových zkušeností. Nejlepší kariéra je pro Střelce ta, která mu dává něco nového každý den – bonusem by byla práce, při které by Střelec cestoval. To ovšem neznamená, že nikdy nenajde životního partnera, ale určitě to pro něj nebude prioritní.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Celoživotní profesionální dráha je hnací silou Kozoroha. Partner Kozoroha si bude muset zvyknout na to, že Kozoroh pracuje dlouhé hodiny a ztrácí pojem o čase. Dokonce i když bude doma a snažit se odpočívat, část jeho mysli bude vždy v práci. Ambiciózní a oddaní, takoví jsou Kozorozi, kteří dokážou být vynikajícím partnerem pro ty, kteří s ním budou sdílet jeho vášeň pro práci a nebudou trvat na romantické spontánnosti.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Stejně jako Beran je i Vodnář velmi nezávislý. Vodnáři se nemohou cítit jako ve vězení, nesnášejí okovy. Vždy se dívají na celý svět a snaží se věci udělat lepšími pro všechny. Proto nemají moc času ani energii na budování romantického vztahu. Každý, kdo si vezme Vodnáře, si tohle musí uvědomit. A manželství bude prosperovat jen tehdy, když se oba zaměří na stejné aktivity.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby nemůžou žít bez emočního spojení. Jakmile někoho Ryba miluje, stane se tahle osoba pro ni tou nejdůležitější v životě. Bude spokojená s tím, co má, důležité je, aby byl jejich vztah duchovně uspokojivý. Život Ryb se točí kolem rodiny a přátel. Někdy si sice Ryby musí dávat pozor, aby si nenosily práci domů, jinak by práce začala zasahovat do jejich osobního života.

     

    Jak to bude letos vypadat s vaší kariérou nebo láskou? Dozvíte se to z VIDEA, v němž vám to řekne astroložka a kartářka Martina Boháčová:

    Video
    Video se připravuje ...
    Tarotový horoskop na rok 2018: Co vám předpovídají karty? • Adam Balažovič/BPŽ

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz