Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ravenův velký valentýnský horoskop na únor

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    13. února 2018 ● 10:07

    Hledáte lásku, chcete počít dítě nebo si prostě jen sexuálně zaexperimentovat? Známý astrolog Raven Argoni vás provede těmi nejžhavějšími únorovými dny. 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Berani budou od 12. února do 15. února pociťovat vůči svým partnerům a partnerkám prudší touhu po milování než jindy a po 15. únoru se trochu uklidní a budou myslet více na práci, ale může to být také tím, že budou muset řešit nepředvídané komplikace v oblasti financí a práce na domácnosti, což obvykle žádnému vztahu nesvědčí.

    Od 18. února mají Berani velmi dobré konstelace z hlediska rodiny, sexu a stejně tak i z hlediska početí potomka, pokud to bude s příslušníkem či příslušnicí znamení Býka, Blíženců, Raka, Lva, Panny a Vah, což bude trvat až do 24. února. Potom budou mít až do 28. února celkem klid a budou ušetřeni od bytečných vzruchů. Pokud se budou chtít Berani v únoru a zvláště v druhé polovině února na čemoliv domluvit se Štíry, Střelci, Kozorohy, Vodnáři a Rybami, tak to s hodně vysokou pravděpodobností nevyjde.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Býci mohou mít od 12. do 18. února hezký, i když trochu komplikovaný vztah se Štíry, Střelci, Kozorohy, Vodnáři a popřípadě i s Rybami. Byl by to ale spíše vztah založený na romantice a na sexu, který se může kdykoliv ukončit. Je pravda, že první polovina února tohoto roku nebude pro Býky z partnerského hlediska žádné  zvláštní terno, ale o to zajímavěji vypadají vztahy mezi 19. a 28. únorem. Pokud usilujete o otěhotnění a později i šťastné narození zdravého potomka, tak je k tomu pro vás stvořená spíše druhá polovina než první polovina února.

    Pokud ženy, narozené v Býku hledají partnera, budou mít docela štěstí kolem 22. února, pokud muži, narození v Býku budou hledat partnerku, usměje se na ně nějaký nový objev až 27. nebo 28. února. Takříkajíc na poslední únorovou chvíli. A pokud se jim podaří "ulovit" ženu ve znamení Vah nebo Štíra, tak to bude stát za to.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Blížence to bude od 12. do 20. února táhnout více ke Střelcům nebo jiným Blížencům a částečně také k Beranům než k ostatním znamením, ale od 20. do 28. února budou otevření pro celý zbývající svět. Mohou i v únoru jet na krátkou dovolenou nebo na víkend na hory. Z hlediska partnerství a sexu, popřípadě jakýchkoliv inovací, naplánovaných do oblasti partnerství (což se týká třeba i takových rozhodnutí jako začít praktikovat tantru nebo sexuální magii) je vhodné období právě teď, od 12. do 15. února. Potom už mohou opět vypadat lákavěji hory nebo cestování za příbuznými.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Raci to budou mít v partnerství složitější, protože je možné, že si právě v těchto dnech uvědomí, že by mohli zvážit i případnou změnu partnera nebo partnerky. Popřípadě je napadne, že by mohli na svém partnerství něco konstruktivně změnit k lepšímu. Nemusí to samozřejmě udělat, ale mohou na to myslet.

    Od 12. února do 16. února lze očekávat, že Raci budou obecně méně aktivní, agilní a čilí, mohou se pouze občas ozvat, když přímo jim bude něco chybět, ale nemůžeme od nich očekávat, že by sami od sebe přibíhali s hromadou nápadů a návrhů, co by se dalo udělat. Spíše můžete očekávat, že i když se je budete snažit sami zaměstnat, tak budou reagovat pouze líně a neochotně. Od 17. února budou trochu aktivnější alespoň v rovině sexu, ale pokud chcete zrovna s Rakem, ať už mužem nebo s ženou - Račicí, založit rodinu, přijít do jiného stavu, pustit se do očekávání vytouženého potomka, tak zrovna tento únor nemusí být ten nejvhodnější měsíc.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Lvi se budou minimálně do 15. února vyhýbat řešení jakéhokoliv problému, nebude s nimi moc příjemná zábava, ani domluva, což se bude projevovat i v partnerství a sexu, tak se na to raději všichni připravíme a budeme se snažit moc je nedráždit. Od poloviny února až do 18. a 19. února budou mít Lvi lehce nostalgické nálady, snadno se mohou utápět ve vzpomínkách na dívčí léta či na ranné jinošství a mohou v této době projevit touhu nebo i snahu založit rodinu. Ale pozor, bude to jen díky momentální nostalgii, je velmi dobře možné, že celou svou životní situaci budou hned na začátku března vidět trochu jinak a mohou celou řadu svých nápadů a rozhodnutí přehodnotit.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Panny patří ke znamením která se těší na oslavy jako je například Valentýn, i když se někdy říká, že je to importovaný svátek, je u nás už plno lidí, které slavení Valentýna baví - a k nim patří i většina Panen. Konstelace jsou dobré nejenom pro slavení, ale i pro sex, sexuální magii, tantru a všechno, co souvisí s intimním prožívám partnerství. Sexuální rituály se dají s úspěchem provádět právě kolem poloviny února a máte-li k dispozici jako partnera nebo jako partnerku právě Pannu, tak už máte napolovinu vyhráno. Pokud se stane a sejdou se na tantru nebo sexuální magii dvě Panny, tak už není vůbec dál co řešit. Panna je v únoru takové, řekněme nejmagičtější znamení.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Váhy se v polovině února dostávají do rovnováhy i z hlediska sexu a partnerství. Je možné, že pokud něco v partnerství nesouhlasilo nebo jak se odborně říká, "haprovalo", že se to do 18. až 20. února upraví a zharmonizuje. V podstatě se dá také říct, že od 12. do 28. února jsou všechny dny výhodné na nácvik sexuální magie a kromě toho i na oplodnění, takže pokud se již delší dobu pokoušíte o mimčo či o babátko, musíte si rozhodně minimálně jeden pokus naplánovat na druhou polovinu února 2018.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Štíři musí v polovině února 2018 na sex a partnerství s rozvahou a pomalu, zpočátku nemají příliš dobré konstelace na úspěšný sex a bezbolestné partnerství, to se ale časem mění až do 17. až 18. února, kdy by už mělo být prakticky všechno v pořádku. V druhé polovině února mohou mít Štíři ve svých vztazích krize z nedorozumnění a mohou zápasit s tím, že se budou snažit partnerské krize urovnat.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Střelci mají konstelace, které napovídají výskytu problémů s partnerstvím a se sexem a jak to tak vypadá, může těch problémů být právě nyní, v únoru, více než dost. Nicméně se může snadno přihodit, že se seznámíte s někým novým a ať už z jakýchkoliv příčin můžete s tímto člověkem mít sex, proč ne, na tom není nic nadpřirozeného, ale na rozdíl od jiných partnerských změn budete mít příležitost využít partnerských změn během tohoto února k hubnutí.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Kozorozi budou mít kolem 15. února příležitost najít si někoho na paralelní vztah a mohou toho využít a to tím způsobem, že pokud se s klasickým partnerem či partnerkou pokoušíte už delší dobu počít dítko, můžete si při milování představovat toho druhého, s nímž jste třeba sex ještě neměli, to je celkem jedno, ale může vám to vydatně pomoct jako rituál. Stačí pár zajímavých sexuálních představ a zvýší se vaše plodnost takovým způsobem, že tomu ani sami nebudete věřit. Chce to prostě zkusit.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Vodnáři, speciálně pro vás bude platit, že šťastné období pro všechny vaše hokusy pokusy na poli partnerství a sexu bude přímo 14. února a potom od 20. do 28. února. Celkově budou partnerské vztahy pro vás, zvláště, pokud máte partnery Býky, Blížence a Raky, pevné a stabilní, nemělo by dojít k žádným změnám. Bohužel to bude trochu horší obecně s plodností, takže pokud se pokoušíte o dítko, tak tento měsíc k tomu s největší pravděpodobností ještšě nedojte, ale příští měsíc už bude lépe.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Ryby budou celou druhou polovinu února trávit v náruči Neptunově. Je to symbol vodní říše - a je to i symbol partnerské inspirace a určitého novátorství v sexu. Od 14. února, až do 28. února stráví většina Ryb experimenty prakticky se vším, co souvisí se sexem i když se vám to možná moc líbit nebude. Nejedna Rybka se díky bohaté praxi v partnerské oblasti stane činorodým expertem, kterého si ostatní budou vážit jako na slovo vzatého odborníka. Pokud budete sami chtít nosit u sebe něco jako amulet nebo talisman, který se bude týkat sexu nebo početí, nechte si v druhé polovině února poradit speciálně od Ryb.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz