Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jakého zločinu jste schopni se dopustit? Vodnáři vraždy, Střelci krádeže!

/
  • (iStock)
    21. února 2018 ● 06:00

    Zákony mluví jasně o tom, za co musíme v případě porušení pravidel pykat. A co si budeme povídat, každý člověk je schopen dobra i zla. Jakého zločinu byste se dopustili, kdyby přišlo na věc, podle zvěrokruhu? Ovšem raději nedoporučujeme, abyste to zkoušeli. Mohli byste skončit skutečně za mřížemi.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

     

    Jste přirozený vůdce, silný a ambiciózní. Žádný beránek, ale Beran. Investujete tvrdě do své práce a máte obvykle dost peněz. Peníze jsou taky hnacím motorem všeho, co děláte. Pokud byste se tedy měli dopustit nějakého zločinu, pak by se týkal peněz. Defraudace, přepadení banky či krádež.

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci milují materiální věci a velmi rádi nakupují. Pokud by se k nim měl přiřadit nějaký potenciální zločin, pak kleptománie. A tak cokoli a všechno, co by se vám dostalo pod ruku, by bylo vaše, Býci. Chtěli byste pro sebe jen to nejlepší a nic by vás nezastavilo – snad jen ruka zákona.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci, vy jste společenské bytosti, které jsou často velmi neklidné. Chtěli byste skákat z jedné věci na druhou a potřebujete neustálou stimulaci. Pokud byste měli spáchat nějaký zločin, pak byste zřejmě nelegálně obchodovali s drogami (třeba jen s marihuanou), ovšem byli byste dost chytří na to, aby vás nechytili.

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci dělají všechno pro svou rodinu a přátele. Pokud by byli nuceni spáchat nějaký trestný čin, pak by to bylo ve jménu někoho, koho milují – ať už by se to týkalo jejich ochrany, pomsty nebo odplaty za zradu.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi chtějí být vždy a za všech okolností středem pozornosti a na vrcholu zájmu. Zajímají je také peníze, a to hodně peněz. Vy byste se pravděpodobně dopustili nějakého podvodu, kvůli kterému byste se obohatili a stali se ještě bohatšími, Lvi.

  • 6.

    Panna

     

    Autor: iStock

    Panny jsou perfekcionistky. Pokud by právě ony spáchaly nějaký zločin, určitě by někoho zabily ze závisti, jen aby byly nejlepší ony, ne ti druzí. Každopádně takový zločin by byl dramatický až do posledního detailu.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy velmi často pracují na pozicích, které spravují právo, určitou sociální oblast a podobně. Jestli půjdou do vězení, pak za něco, o čem jsou přesvědčené, že je správné. Pravděpodobně by byly zatčeny za aktivity během stávek či demonstrací kvůli lidským právům.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři se nebojí tvrdé práce, a pokud nemusí, neradi si zašpiní ruce nějakou trestnou činností. A pokud už přece ano, pak obvykle kvůli tomu, že míchají obchod s potěšením. Byli by schopni i někoho zabít, i když je víc než pravděpodobné, že by je nakonec chytili.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou dobrodruzi, takže jejich zločinem může být něco, co je zábavné, třeba krádež auta. S ním pak můžou ujet, kam budou chtít. Střelci vždy hledají vzrušení a zejména je rajcuje pocit, že by mohli být chyceni.

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Můžete být tvrďáci i měkkotové, záleží na situaci. Býváte arogantní i blahosklonní a můžete být zatčeni třeba za útok na nějakou osobu.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Jste chytří a mazaní a taky umíte jednat strategicky. Jste absolutní vizionáři, a jako takoví byste byli skvělí sérioví vrazi. Když by přišlo na věc, byli byste doslova zběsilí – ovšem nikdy ne hloupí.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby, ač se to nezdá, jsou ohnivé i vášnivé, takže váš trestný čin by byl spojen doslova a do písmene s ohněm, Ryby. Přitahuje vás vzrušení, žhářství a plameny. Ano, vy byste byly ochotny zapálit nějaký dům, jen abyste polaskaly své skryté touhy.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz