Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sex podle krevních skupin: Měl pan Gray nulku?

/
  • Víte, jakou má váš miláček krevní skupinu?
    Víte, jakou má váš miláček krevní skupinu? (profimedia)
    7. září 2020 ● 08:00

    Krevní skupiny jsou důležité nejen při transfuzi. Kromě jiného určují také druh temperamentu, který se pozná i pod duchnou. Jste vášnivá "nula", nebo citlivé "ábéčko"? Otestujte se.

  • 1.

    Krevní skupina 0 – Ohnivý živel – Vůdce

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nulky jsou ambiciozní, sebevědomé, trochu násilnické a dobrodružné. Nemají rády kompromisy, naopak riziko jim nevadí.  Jsou ješitné a žárlivé, při sexu vynalézavé a nebojí se ani sm praktik. Často ovšem neberou příliš velký ohled na nadšení partnera. Milují experimenty.

  • 2.

    A – živel Země – Ochránce rodiny


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Áčka jsou praktická a trpělivá, jsou to ochránci řádu a nedělá jim problém ostatní „přivést k pořádku“. Ve vztazích jsou zodpovědná, ale zradu neodpouštějí a pomsta někdy bývá velmi citelný. V sexu jsou důkladná, potřebují ho dost, ale na hraní si příliš nepotrpí.  

  • 3.

    B – živel Vzduchu - Bohém


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Béčkaři nemají rádi klid, nudu a omezování. Jsou to dobrodruzi, kteří se neohlížejí na společenské konvence. Jsou schopni fungovat s kolektivem, ale musejí mít motivaci.  Béčka mají ráda sex pro sex, bývají dost promiskuitní.  V posteli jsou vášniví a divocí, hledí ale hlavně na sebe. Když se zamilují, jdou do vztahu naplno.

  • 4.

    Krevní skupina AB – živel Vody - Intelektuál

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s krevní skupinou AB jsou racionální, ale nerozhodní.  Často volí kompromisní řešení, protože si nejsou jisti svým názorem. V sexu jsou romantičtí a něžní, ale teprve když získají k partnerovi důvěru, opravdu se otevřou. Rádi vyzkouší nové praktiky a nezvyklá místa, ale poté se zase vrátí k tomu, co už mají osvědčené. Nevěra jim není vlastní.

     

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz