Tisíce let si lidé lámou hlavu, k čemu vlastně pyramidy sloužily. Skutečně byly "jen" pohřebištěm faraonů, nebo něčím víc? Ukrývají něco, o čem ani nechceme raději přemýšlet? Ezoterici tvrdí, že konstruktéři pyramid byli původními obyvateli bájné Atlantidy a svůj um ukryli právě do nich. Jiní tvrdí, že je postavili mimozemšťané jako navigační zařízení.

Proč se v blízkosti pyramid cítíme tak zvláštně? Většina ezoteriků se domnívá, že pyramidy ve skutečnosti slouží jako akumulátory a transformátory kosmické energie. Je totiž prokázáno, že v jejich blízkosti dochází k nevyjasněným energetickým reakcím a zvláštním věcem. Semena rostlin rychleji klíčí, sušené byliny mají silnější účinky a tvar pyramid dokonce může vyléčit rakovinu!

Pobyt v pyramidách harmonizuje všechny naše čakry, a tím dochází k léčení tělesných orgánů, které jsou na nich energeticky závislé. Uvnitř se dá krásně meditovat a zbavit se napětí. Někteří lidé říkají, že jim po návštěvě pyramidy začaly brnět ruce, nohy a cítili okamžitý příliv energie. Ať už je tedy jejich význam jakýkoli, každopádně mají magické účinky.

Podívejte se do galerie na nejkrásnější magické pyramidy z celého světa:

Fotogalerie
25 fotografií