Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Spočítejte si budoucnost podle data narození! Co vás čeká?

/
  • (iStock)
    7. března 2018 ● 06:00

    Numerologie je velmi užitečná nejen k tomu, abyste zjistili, jaké jsou vaše silné a slabé stránky nebo kde se skrývá váš potenciál. Díky číslům můžete také vypočítat budoucí události a podle toho provádět změny ve správnou chvíli. Jak na to?

  • 1.

    Jak při výpočtu postupovat

    Autor: iStock

     

    Zapište si měsíc narození, den narození, poslední dvě číslice sledovaného roku a číslo týdne, v němž budete mít ve zkoumaném roce narozeniny. Například chcete zjistit, co vás čeká v roce 2022. Vaše datum narození je 29. května 1967. Rok, pro který provádíte předpověď, je rok 2022. V roce 2022 vychází 29. květen na neděli, což je číslo 1 (podle následující tabulky dnů v týdnu).

    1 – Neděle (planeta Slunce), 2 – Pondělí (planeta Měsíc), 3 – Úterý (planeta Mars), 4 – Středa (planeta Merkur), 5 – Čtvrtek (planeta Jupiter), 6 – Pátek (planeta Venuše), 7 – Sobota (planeta Saturn).

  • 2.

    Číslo konkrétního roku

    Autor: iStock

     

    Při výpočtu je potřeba, abyste sečetli následující čísla a pak je numerologicky zkrátili na jednomístnou číslici: Měsíc narození: 5,  Den narození: 29, Sledovaný rok: 2022 (berou se dvě poslední číslice), Číslo dne sledovaného roku: 1

    5 + 29 + 22 + 1 = 57

    5 + 7 = 12

    1 + 2 = 3

    Číslo, které získáte jako výsledek součtu (3) bude číslem sledovaného roku. Co znamenají čísla jednotlivých roků a jakou představu dávají o tom, co se přihodí?

     

     

  • 3.

    Rok čísla 1 (řídí ho Slunce)

    Autor: iStock

     

    Posílení duchovního a fyzického zdraví, úspěchy v práci, pokud si ji dobře zorganizujete. Velká a důležitá změna v životě, setkání s lidmi, kteří pro vás budou užiteční. Zbavíte se strachu a obav. Čeká vám usilovná práce bez větších otřesů, sláva. Je to také doba vhodná pro čtení, tvoření, účast v soutěžích či projektech, možnost založení firmy nebo nákupy nového zařízení.

     

     

     

  • 4.

    Rok čísla 2 (řídí ho Měsíc)

    Autor: iStock

     

    Čeká vás nárůst osobního kouzla, získáte nové přátele, kteří vám poskytnou pomoc. Budete v menším stresu, naopak vás čeká změna myšlení. Můžete získat nějakou nemovitost nebo se přestěhovat. Vaše životní podmínky se zlepší a zbavíte se zbytečného shonu.

     

     

     

     

     

  • 5.

    Rok čísla 3 (řídí ho Mars)

    Autor: iStock

     

    Čeká vás dokončení starých projektů, získáte nové přátele a známé. Kromě toho můžete očekávat finanční úspěchy a slávu. Možnost lepší seberealizace a nebojácnost. Pokud chcete něco nového začít, je tento rok ideální. Nevhodné je naopak podepisovat úřední papíry a kontrakty, zejména pokud podnikáte. Nepouštějte se ani do soudních sporů. V tomto období se také prověří, kdo je váš skutečný přítel.

     

     

     

  • 6.

    Rok čísla 4 (řídí ho Merkur)

    Autor: iStock

     

    Čeká vás úspěch, ale dosáhnete ho s velkými obtížemi a na základě těžké práce. Vaše příjmy se zvýší a dojde k finanční stabilitě. Možná začnete podnikat nebo si pořídíte nový byt či dům, nemáte-li ještě rodinu, je možné, že se vdáte nebo oženíte, případně se setkáte s novým životním partnerem. Bezdětní se stanou rodiči. Je také vhodný čas na uklidnění vzájemných vztahů s přáteli, partnery či nadřízenými. Je to doba vhodná pro cestování a duchovní hledání.

     

  • 7.

    Rok čísla 5 (řídí ho Jupiter)

    Autor: iStock

     

    Očekávejte úspěch, finanční stabilitu a nové přátele. Je to také vhodná doba pro podnikání, cesty do zahraničí kvůli práci nebo odpočinku, navazování nových obchodních partnerství či účast v soutěžích nebo riskantních podnicích. Kdo se nebojí, hodně získá. Je to ale nebezpečný čas pro veřejné proslovy či podpisy obchodních smluv. Dobře si přečtěte každou smlouvu, kterou budete podepisovat.

     

     

  • 8.

    Rok čísla 6 (řídí ho Venuše)

    Autor: iStock

     

    Jde o blahodárný čas pro navazování kontaktů s blízkými příbuznými a vylepšení vašich vzájemných vztahů. Je to také doba pro romantické vztahy a početí dítěte. Pokud jste měli těžkosti spojené s vedením hospodářství, čeká vás úleva, protože dojde ke zlepšení. Můžete investovat do šperků, zábavy a jiných radovánek. Máte šanci získat nečekané bohatství a také odměnu v podobě zvýšení platu.

     

     

  • 9.

    Rok čísla 7 (řídí ho Saturn)

    Autor: iStock

     

    Bude to čas nepochopení a těžkostí spojený se spoustou práce a minimem zisku. Na druhé straně však můžete profitovat v soudních sporech a také si prověříte své přátele a kolegy. Budete hodně riskovat, což se vám může vymstít zejména v milostných dobrodružstvích. Tam se držte raději zpátky.

     

     

     

     

  • 10.

    Rok čísla 8 (řídí ho Uran)

    Autor: iStock

     

    V tomto roce můžete začít podnikat nebo dělat to, co jste si vždycky přáli. Není to ale vhodný čas pro vaše zdraví, musíte si dávat větší pozor na tiché příznaky, které signalizují, že s vámi není všechno v pořádku. Naopak je to výhodná doba pro dosažení úspěchů ve světských záležitostech, ve společenské práci nebo pro vítězství nad nepřáteli či u soudu.

     

     

     

     

  • 11.

    Rok čísla 9 (řídí ho Neptun)

    Autor: iStock

     

    Devítka je rokem splněných přání, sebeorganizace či získání vysněného postu či pracovního místa. Máte-li ambice, můžete se dostat až hodně vysoko do vládního systému. Čeká vás ale taky rozčarování, úcta společnosti, možnost nečekaného finančního postavení díky loterii či dědictví.  

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz