Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak poznáte, že vás miluje? Býci píší básně, Lvi se předvádí

/
  • (istock.com)
    10. března 2018 ● 06:00

    Romantika ve vztazích je něco, po čem touží nejedna žena, možná i nejeden muž. Ovšem ne každý je romantických činů či projevů schopen. Jak jste na tom s romantikou podle data svého narození právě vy? A jakou nejromantičtější věc dokážete svému partnerovi nabídnout?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Když je Beran romantický, poznáte to. Berani velmi rádi svou lásku demonstrují, takže romantika jim není cizí. Jakmile se Beran zamiluje, chce, abyste je milovali i vy, a bude se proto velmi snažit, aby vás skutečně získal. Tedy i romantickými gesty a činy. I když je Beran horká hlava, vždy je velmi pozorný k tomu, koho miluje.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou největší „držáci“, pokud jde o vztahy. Jakmile už někoho získají, snaží se ho udržet co nejdéle. Pokud jde tedy o romantiku, vydrží ji projevovat klidně dlouhé roky. Býci jsou specialisté na dotyky, a pokud by vám někdo měl vyznávat lásku třeba na papíře, pak je to právě Býk. Býci jsou velmi houževnatí, a pro svou lásku jsou schopní i skládat básně.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Jestli se vám poštěstí chodit s Blížencem nebo s ním dokonce žít, musíte se připravit na spoustu romantických gest a aktivit, kterými vás bude zásobovat. Blíženci jsou schopní celou noc šeptat, jak moc vás milují, nebo naopak celou noc vyžadovat sex, takže budete mít sto chutí vzít je paličkou na maso. Blíženci jsou prostě blázniví romantici, což může někdy unavovat.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Lidé, kteří se narodili ve znamení Raka, jsou velmi milující, jakmile je pohltí láska. Romantika je jim blízká, jako rodinné typy samozřejmě vědí, že romantických gest je ve vztahu zapotřebí, ale berou to spíše jako splněné úkolu. Nicméně pokud považujete za romantické pozvání na výlet do přírody, od Raka se toho určitě dočkáte. Stejně tak pozvánku na večeři při svíčkách.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lev miluje divadlo a představení, takže pokud chce udělat nějakou romantickou věc, pak ideálně před publikem. Tak, aby všichni viděli, jaký je skvělý! Jakýkoli romantický čin musí být náležitě uveden a představen, jako by se rozsvítilo tisíce světel. Lvi jsou náchylní k hrdinským činům, a čím více lidí je u toho sleduje, tím lépe.

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou systematické a sázejí na spolehlivost. Pokud jde o romantiku, i zde jsou systematické a spolehlivé. Žádnou velkou fantazii neočekávejte, ale určitě můžete počítat s tím, že nikdy nezapomene na váš svátek či narozeniny, nebo výročí seznámení. Panny taky moc dobře ví, co vás dělá radost, takže jestli milujete čokoládu, můžete s ní počítat. A to je přece romantické dost, ne?

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou plné překvapení a pokaždé vás mohou svým romantickým gestem příjemně zaskočit. Svou náklonnost dávají Váhy velmi důrazně najevo, třeba i tím, že vám koupí teplé ponožky nebo jiným náhlým projevem lásky. Romantiku Váhy potřebují, a patří k ní doteky, mazlení, ale i prostředí, vůně a sklenka vína. Protože mají smysl pro krásu a umění, dělají vše pro to, aby byl partner spokojen.

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou v sexu a lásce velmi intenzivní, ale s romantikou to až tak slavné není. Proč se zdržovat nějakými romantickými gesty, když může jít rovnou na věc? Buď ho ten druhý chce a miluje, nebo nechce. Romantická gesta a činy jsou pro Štíra spíše pod jeho hrdost, takže s nimi neplýtvá. Na druhou stranu je vášnivý a náročný, takže pokud právě tohle považujete za romantické gesto, pak ano.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou celoživotními romantiky, protože romantika je v jejich hlavě. Jejich romantické činy bývají humorné, protože humor považují za velmi sexy. Využívají všechny svoje schopnosti, aby vás rozesmáli, a to je jejich způsob, jak být romantičtí.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi jsou lidé, kteří rádi utrácejí peníze, což je jejich způsob, jak být romantickými. Budou si pamatovat všechna významná výročí, ale někdy vás překvapí i tím, že v úterý připraví nečekaně večeři. Kozorozi někdy nedokážou oddělit lásku a chtíč, takže v jejich romantických představách bývá velmi často postel.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři si ve vztahu přejí, aby byli předmětem vaší touhy, ovšem stejně tak se snaží dávat vám najevo, že i vy jste předmětem jejich touhy. Vodnáři umí krásně pracovat se slovy a je o nich známo, že kombinují romantiku s laskavostí. Vždy vám budou dávat najevo, že jejich láska je jedinečná. Problémem je, že ne vždy budete vědět, že právě gesto, které učinili, je vlastně romantické – například když darují peníze na humanitární účely. Pro Vodnáře to romantické je, velmi rádi by to totiž změnili svět.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou ve svých romantických projevech nevinné, snad proto, že moc dobře vědí, že i ty nejdrobnější aktivity mohou být neuvěřitelně romantické. Ať už jde o pozvání na večeři, do kina, divadla nebo na výstavu – to všechno je pro Ryby romantické. Ryby jsou jedním z nejromantičtějších znamení, protože jsou snílci a milují vztahy plné něhy.

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz