Princ Harry – muž Panna

Narodil se 15. září 1984 v Londýně ve znamení Panny. Panna je zemité znamení, které preferuje domov a pevné zakořenění. Harryho povaha je ideální pro vojenskou kariéru. Nicméně je také spontánní typ, který ne vždy uvažuje o následcích. Harry se narodil, když byl Měsíc ve stejné poloze jako Venuše, díky čemuž je velmi společenský, diplomatický a okouzlující.

Umí elegantně vysvětlovat své chyby. Pokud jde o vztahy, jako Panna potřebuje nějaký čas, než udělá významný krok, protože Panny jsou přemýšlivé. Díky Venuši dokáže Harry porozumět emocím své budoucí ženy a sdílet s ní vše, co si bude přát.

Meghan Markle – žena Lev

Narodila se 4. srpna v ohnivém znamení Lva v Kalifornii. Její narození ovlivňovala planeta Mars, díky které je ráda středem pozornosti. Meghan tedy rozhodně nebude vadit život v královské rodině. Jako herečka je navíc na záři reflektorů zvyklá. Hvězdy jí daly do vínku také vysokou empatii a citlivost. Tyhle povahové rysy měla i matka Harryho princezna Diana, která se narodila ve znamení Raka.

Lvi rádi střílejí od boku, mluví a jednají velmi rychle. Panny jako Harry potřebují čas a harmonogram, nemají rády impulzivnost. Tahle dynamika se mezi Meghan a Harrym může projevit tím, že Meghan bude Harryho tlačit k rozhodnutí dříve, než bude připraven. Ovšem Panna zase Lva maličko zbrzdí a naučí ho klidu. Lvice jsou milující a oddané, ovšem potřebují od partnera neustálou pozornost. Někdy bývají žárlivé a sobecké, zvláště když není po jejich.

Fotogalerie
38 fotografií
Kompatibilita Lva a Panny

Lev a Panna jsou znamení, která následují jedno po druhém, takže to podle astrologů znamená, že mají předurčeno, aby se od sebe navzájem v partnerském životě především učila. Moudřejší Panna (Harry) bude učit Lva (Meghan), aby Lev byl zodpovědnější a praktičtější, Lev bude učit Pannu, jak se uvolnit a bavit. Dokud tedy budou oba ochotní a otevření k tomu, aby se jeden druhým inspirovali, zůstanou spolu.

Přestože na první pohled nemá Panna mnoho společného se znamením Lva a liší se zejména temperamentem a trpělivostí, nic pro ně nebude nepřekonatelné. Naopak se mohou krásně doplňovat a zrcadlit povahové rysy toho druhého.

Romantika a zábava ve vztahu Harryho a Meghan

V těchto oblastech dosáhla podle astrologů jejich kompatibilita vysokých hodnot. Když jsou spolu, svět se zdá hezčí a oba jsou velmi šťastní. Mezi oběma panuje velká harmonie, která je symbolizována aspekty Venuše a Slunce. Tenhle pár skutečně vypadá, že se jeden druhému velmi líbí a že se oba velmi obdivují.

Umějí se spolu taky smát a mají podobný smysl pro humor. S Meghan se Harry cítí svobodnější, pokud jde o vyjádření svých názorů, ať už jsou šokující nebo nekompromisní, a Meghan zase využije mimořádnou inteligenci Harryho, aby oslnila svým humorem. Jak se zdá, hvězdy jim předurčují hvězdné manželství. Ostatně, to ukáže čas.