Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Test osobnosti: Který strom je vám nejbližší a co o vás vypovídá

/
  • Který si berete?
    Který si berete? (archiv)
    9. dubna 2018 ● 16:36

    Stromy nás uklidňují, relaxujeme v jejich společnosti, provázejí nás celý život. Vyberete si rozkvetlou sakuru, nebo spíš silný kmen?

  • 1.

    Milující a odpouštějící

    strom
    strom
    Autor: archiv
    Jste laskaví a morální. Zaměřujete se na seberozvoj, jste progresivní a vaše standardy jsou velmi vysoké. Pracujete tvrdě, protože chcete, aby byl svět lepší místo.  Vaše láska je bezpodmínečná až do chvíle, kdy vám někdo ubližuje, ale i tak jsme připraveni odpustit. Bohužel, spousta lidí to neocení.

  • 2.

    Zábavní a pozitivní

    strom
    strom
    Autor: archiv
    Jste zábavní, loajální. Ostatní lidé k vám mají důvěru a vy sami vynakládáte mnoho úsilí, byste se o ně postarali.   Jste inteligentní, pozitivní a rychlí. Váš životní příběh může ostatní inspirovat.

  • 3.

    Inteligentní a introvertní

    strom
    strom
    Autor: archiv
    Jste velmi inteligentní a ceníte si vzdělání.  Vaše okolí považuje vaše názory za zajímavé, ale vy jste velmi introvertní. S ostatními vás spojují hlavně společné zájmy.  Hodně času trávíte filozofováním a úvahami o smyslu života. Řídíte se tím, co považujete za správné.

     

  • 4.

    Hloubaví a samotářští

    strom
    strom
    Autor: archiv
    Jste mudrc a filozof, připadáte si jiní, než ostatní. Neřídíte se emocemi a instinkty, ale moudrosti dosahujete za cenu mnoha citových zranění. Máte vizi i umělecké vlohy, ale není pro vás snadné přinutit okolí, aby vás respektovalo. Jste velmi citlivý a váš život je rozdělen mezi světlo a temnotu.

  • 5.

    Sebevědomí a zásadoví

    strom
    strom
    Autor: archiv
    Jste velmi sebevědomí a rádi máte věci pod kontrolou. Vždycky děláte to, co považujete za správné, bez ohledu na to, co si myslí ostatní. Jste silní a nezávislí, znáte své cíle, a vysoko si ceníte upřímnosti. Považujete se za dostatečně silné, abyste ji snesli.  

  • 6.

    Milí a citliví

    strom
    strom
    Autor: archiv
    Jste milí a citliví, projevujete empatii svému okolí a lidé vás mají rádi. Vaši přátelé od vás čekají pomoc, cítí se vámi příjemně a v bezpečí. Chcete se pořád zlepšovat, být přátelští a jedineční.  Láska je vaše přirozenost, dokážete mít rádi dokonce i lidi, co se k vám nechovají dobře.

  • 7.

    Spokojení a spořádaní

    strom
    strom
    Autor: archiv
    Jste přátelští, ale neradi na sebe upozorňujete. Svému okolí projevujete toleranci,  jste výborní posluchači a nemáte tendenci lidi soudit. Zajímá vás každý životní příběh. Umíte se přizpůsobit novým událostem a lidem.  Váš život je spokojený a spořádaný.

  • 8.

    Silní a svobodní

    strom
    strom
    Autor: archiv
    Jste dynamičtí a nápadní. Máte velký smysl pro humor, jste silní a svobodní. Baví vás lidi překvapovat a šokovat, rádi se vrhnete do každého dobrodružství.  Milujete nové věci a když se pro něco nadchnete, věnujete se tomu náruživě.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz