Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jaká je vaše noční můra? Býci se bojí, že jim vypadne zub, Štíry děsí smrt

/
  • A jaká je ta vaše noční můra?
    A jaká je ta vaše noční můra? (iStock.com)
    14. dubna 2018 ● 06:00

    Sny jsou zvláštní a někdy se může zdát, že nedávají žádný smysl. A někdy se v nich mohou objevit nejrůznější děsy a strachy, které mají většinou původ v reálném životě. Jaké jsou největší noční můry, které se opakují ve vašich snech podle zvěrokruhu?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Někdo vás zabíjí

    Máte-li neustále podobné sny, v nichž vás někdo honí, a nakonec vás zabije, možná v sobě potlačujete vztek nebo hněv, které jsou ve vašem reálném životě. Tahle noční můra může signalizovat, že byste se měli naučit ovládat svoje nálady a výbuch vzteku, a také jim čelit.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Bolavý zub, nebo zub, který vám vypadl

    Sny, v nichž se vám o zubech, mohou znamenat problémy v pracovní sféře, ale také starosti s financemi. Pravděpodobně v bdělém životě žijete od výplaty k výplatě. Vypadlý zub ve snu může také znamenat blížící se náhlé onemocnění.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Udušení

    Zdá se vám často o tom, že se dusíte nebo vás někdo dusí? Pak v sobě zřejmě „dusíte“ nějaké pocity, které neumíte v reálném životě dostatečně vyjádřit. Pokud vás ve snu někdo dusí, můžete očekávat podraz.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Zranění

    Sny, v nichž se vám zdá stále dokola o nějakém zranění, mohou signalizovat, že v sobě máte nějaké emocionální zranění nebo máte strach z toho, že vám někdo citově ublíží. Rány na těle také můžou naznačovat, že budete nebo že aktuálně řešíte nějaké konflikty se svými blízkými.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Nahota na veřejnosti

    Pokud je vaší nejhorší noční můrou ve snech, že jste na veřejnosti nahý, máte zřejmě strach ze zesměšnění nebo vydírání. Můžete v sobě mít také úzkost a strach, jak působíte na ostatní lidi. Zdá-li se vám, že pracujete nahý, pak vás může potkat ponížení v zaměstnání.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Apokalyptické představy

    Máte-li ve snech jako svou noční můru apokalypsu nebo konec světa, pravděpodobně byste měli zvolnit. Zdá se, že jste ve velkém stresu a váš život není v harmonii, ale naopak v chaosu.

  • 7.

    Váhy

     

    Autor: iStock

    Opakující se noční můra: Pronásledování

    Pokud vás ve snech pravidelně někdo pronásleduje, zřejmě je to signál, abyste se zabránili ve svém životě něčemu, co by se vás mohlo osobně dotknout. Jestli někdo pronásleduje vás, zřejmě trpíte a nevíte proč. Pronásledujete-li někoho vy, pak byste se měli držet zkrátka.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Smrt

    Pokud se ve vašich snech neustále opakuje smrt, pak je to signál toho, že nějaká stará část ve vás přestala existovat. Stává se to v případě, že ve vašem životě došlo k nějakým zásadním změnám.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Jste v pasti

    Zdá-li se vám, že jste chycen do nějaké pasti, může být společným indikátorem pocit, že jste napevno svázaný s místem, kde pracujete, nebo vztahem, ve kterém jste. Můžete mít podvědomý strach z toho, že nebudete nikdy schopen dosáhnout plného potenciálu díky životním okolnostem.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Pád z výšky

    Zdá se vám, že padáte z nějaké výšky? Pak je vaší skutečnou noční můrou pravděpodobně strach ze selhání, z přemíry práce a povinností či ztráty kontroly nad sebou. Nebojte se postavit výzvám!

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Vidět mrtvé osoby

    Tyhle sny naznačují strach ze změn, které nemůžete ovlivnit a mít je pod kontrolou. Je potřeba jinak vnímat život a přijmout nový způsob myšlení.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Opakující se noční můra: Utopení

    Zdá-li se vám často o tom, že se topíte, pak vám v reálném životě hrozí špatné obchody nebo špatná rozhodnutí, přestože jste vynaložili veškeré úsilí. Musíte se naučit čelit životu a emocionálně zpracovat vaše potlačované problémy.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz