Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Potřebujete pomoct? Přivolejte si domů anděly strážné! Poradíme, jak!

/
  • (Shutterstock.com)
    19. dubna 2018 ● 06:00

    I když v ně nevěříte, každý z vás nějakého anděla strážného má, který vás bezpodmínečně miluje, nesoudí vás a když ho zavoláte, pomůže vám nebo vás dokonce zachrání. Jak si je přivoláte do svého domova?

  • 1.

    Poznejte je a naučte se o nich něco

    Autor: iStock

     

    Chcete-li si k sobě domů pozvat anděly strážné, je důležité o nich něco vědět. Ne hned, ale měli byste v průběhu času vyvinout nějaké úsilí a zjistit, kdo vlastně jsou a který z nich má ten či onen konkrétní úkol. Teprve pak si můžete některého z archandělů vybrat. 

     

  • 2.

    Buďte konkrétní a několik si jich vyberte

    Autor: iStock

     

    Jakmile se seznámíte s úkoly jednotlivých archandělů, několik si jich vyberte. Ty pak pozvěte do svého osobního prostoru na určitou nebo neomezenou dobu. Nemusíte se nijak omezovat, váš seznam může být skutečně nekonečný – váš anděl strážný, anděl strážný vašich dětí, archanděl Ariel a Rafael. Vybírat byste měli podle toho, jak rezonují s vaším nitrem.

  • 3.

    Vyslovte záměr a pošlete do vesmíru požadavek

    Autor: iStock

     

    Když jsem poprvé do svého života přivolala anděla strážného, věděla jsem, že pokud mu budu opravdu věřit, pomůže mi. Bylo to ve chvíli, kdy můj syn bojoval po narození o život, a já věděla, že jedině archanděl Rafael ho může uzdravit. Vysílala jsem tam nahoru tiché prosby a syn se po několika dnech dostal z nejhoršího. Pokud tedy něco chcete, hlasitě vyslovte žádost (ale může to být i potichu, andělé vás uslyší i tak). Ve své prosbě požádejte anděly, aby vám pomohli v konkrétním úkolu, nebo vás ochránili či pomohli s uzdravením.

     

  • 4.

    Drahé kameny

    Autor: iStock

     

    Jakmile jste pozvali k vám domů své anděly, je dobré jim naznačit, že jsou u vás srdečně vítání. Jedním ze způsobů vyjádření vděku jsou drahé kameny, zejména pak celesit, selenit nebo angelit. To jsou krystaly speciálně určené k vítání andělů. Umístěte je v blízkosti oken nebo na parapet, aby je andělé, kteří mají zájem k vám vstoupit, viděli jako pozvánku ke vstupu.

  • 5.

    Světla a svíčky

    Autor: iStock

     

    Andělé jsou bytosti božského světla, proto se často ukazují jako beztvaré hmoty světla, obvykle v různých barvách. Pokud budete mít v domě či bytě různé zdroje světla, pomůžete andělům, aby se k vám snáze dostali. Proto mějte doma různé hranoly, které odrážejí světlo, zapálené svíčky a podobně.

     

  • 6.

    Květiny a vůně

    Autor: iStock

     

    Andělé se velmi často ztotožňují s květinami, zejména milují kopretiny, gardénie, narcisy a sedmikrásky. To jsou obyčejné květiny používané v andělské říši jako znak jejich přítomnosti. Mějte tyhle květiny ve vašem bytě a andělé se u vás začnou častěji objevovat. Kromě květin přivolá anděly i vůně, konkrétně pak levandule, růže nebo rozmarýn.

  • 7.

    Sošky a figurky andělů

    Autor: iStock

     

    Kromě drahých kamenů, světel a květin můžete po bytě rozmístit také sošky andělíčků. I to je pro vaše strážné anděly signál, že jsou u vás vítáni a že mohou kdykoli vstoupit. Je to jako když byste jim postavili oltář, který je znamením, že je respektujete a že věříte, že existují. Máte-li doma figurky andělíčků, je to znamení úcty a andělé s vámi budou chtít trávit spoustu času.

     

  • 8.

    Zvonky a zvony

    Autor: iStock

     

    Pokud jsou u vás doma zvonky, které se rozezní, andělé je uslyší a přiletí k vám mnohem rychleji. Zvonění navíc energicky čistí a harmonizuje vzduch a prostor, takže andělé k vám rádi najdou cestu. Kromě zvonků či zvonů můžete do bytu umístit i tibetské zpívající mísy, což je druh obráceného zvonu, ze kterého vyloudíte zvuk úderem nebo třením jeho hrany dřevěnou paličkou potaženou kůží.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz