Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Barva vašeho znamení: Jakou byste měli podle zvěrokruhu nosit

/
  • (iStock)
    21. dubna 2018 ● 06:00

    Každý z nás se narodil v určitém slunečním znamení zvěrokruhu a podle toho se k němu také hodí konkrétní barva. Někomu prospěje červená, jinému modrá nebo zelená. Pokud budete vybírat správně, najdete snáze partnera a úspěšnější budete i ve své kariéře. Která barva se k vám hodí?

  • 1.

    Beran

     

    Autor: iStock

     

    Znamení Berana je spojeno s planetou Mars, která vám dává do vínku ohnivou povahu. I barvy byste tedy měli nosit ohnivé, především červenou a zářivě oranžovou. Tyhle barvy vás stimulují, dodávají energii a sílu, navíc jsou spojeny s krevním oběhem, mozkem a svaly. Noste červené oblečení, používejte červenou rtěnku a bude se vám mnohem víc dařit naprosto ve všem.

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou ovládáni planetou Venuše. Ta je spojená s krkem a metabolismem. Mimo jiné je to ženská planeta, která je spojená zejména s růžovou barvou. Ovšem kromě růžové je pro vás vhodná i zelená barva, která je symbolická pro zemská znamení, kterým Býk je. Noste zelenou, váš život pak bude stabilní a progresivní.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Vaše znamení je ovládáno Merkurem, který je spojován s rameny, nervovým a dýchacím systémem. Blíženci by se měli obklopovat veselými odstíny žluté barvy, která je pozitivní a ideální pro rychlou a komunikativní povahu Blíženců. Žlutá je barva radosti a štěstí, noste tedy hlavně žlutou, která pomůže, aby vám to dobře myslelo.

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Rakům vládne Měsíc, který je spojen s takovými barvami, jako je bílá, šedá, stříbrná či smetanová. Bílá barva je éterická a půvabná. Měsíc má též vliv na ženské části těla, jako je děloha, reprodukční systém a prsa. Noste co nejčastěji oblečení v těchto barvách a budete nejen zdraví, ale taky spokojení.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Tohle znamení je ovládáno Sluncem, které je spojeno se srdcem, teplem a tvořivostí. Lvi milují lesk a zlato, které je symbolické pro Slunce. Potřebujete tedy zlatou barvu, která vám přinese sílu a pozitivitu. Ideální jsou pro vás i zlaté šperky, které vás rozzáří. Noste zlato, budete silní a neporazitelní. Kromě zlaté se k vám hodí ale také fialová nebo oranžová.

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Stejně jako Blíženci i Panny ovládá planeta Merkur, která je spojená s prvkem Země. Pannám proto svědčí zemské barvy, jako je olivově zelená, opálová, okrová či karamelová. Podobně jako džungle jste i vy plní života, ale jste také opatrní a analytičtí. Proto noste barvy, které vám dodají stabilitu, které vám pomůžou růst a zlepšovat se.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhám vládne Venuše, která je o rovnováze a harmonii. Je také spojená s ledvinami a endokrinním systémem. Vaše barvy jsou pastelově modrá, růžová, pistáciová či levandulová. Tyhle barvy změkčí vaši osobnost a budete působit na okolí mnohem přátelštěji. Modrá vám dodá klid, růžová naznačí, jak jste milující a pečující.

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Znamení Štíra ovládá Pluto, které vám dodává záhadnost a tajuplnost. Potřebujete barvy, které ukáží, jak hluboká je vaše duše, a které vás zároveň přinutí, abyste se na vše dívali mnohem pečlivěji. Hodí se k vám černá barva, která znásobí vaši tajemnou povahu, ale také temně rudou, kaštanovou a vínovou, které jsou velmi intenzivní.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou ovládání Jupiterem, který jim dává do vínku dobrodružnou povahu a touhu po cestování. Máte otevřenou mysl, proto potřebuje barvy, které ji ještě víc otevřou, například fialovou, švestkovou a tmavě modrou. Jupiter je také spojen s játry a vegetativním nervovým systémem.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Tohle znamení je ovládáno Saturnem, který jim dává do vínku lásku k tradicím a také jednoduchosti. Ovládá kosti, zuby a kůži. Vašimi barvami jsou tmavě hnědá a antracitově šedá. Možná vypadají na první pohled nudně, ale nejsou, pro Kozorohy jsou naopak velmi pozitivní a dodají jim sílu a praktičnost.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Tomuto znamení vládne Uran, planeta, která jim dodává energii. Je také spojena s kotníky a krevním oběhem. Vodnáři velmi přemýšlejí, proto se k nim hodí zejména tyrkysová a modrá barva, které je zbaví stresu a zklidní jejich emoce a mysl. Stačí i malý doplněk, třeba šátek nebo náušnice v této barvě, a budete se cítit lépe.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby ovládá Neptun, který jim dává do vínku empatii. Je spojen také s lymfatickým systém a psychikou. Ryby jsou přirození léčitelé, kteří dokážou pomáhat tomu, kdo potřebuje. Pokud se budete obklopovat barvami, jako je indigová, modrá či zelená, dokážete být mnohem úspěšnější. Navíc vám tyhle barvy dodají schopnost inspirovat ostatní. Noste co nejvíce zelené oblečení a budete klidní a vyrovnaní.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz